![]() |
| | #41 | ||
| eu unu nu am.La mine in casa ma refer ... mai departe nu stiu.Stiu ca daca nu rezolva baietii o sa incerc sa rezolv eu cu o bata ceva . oricum modemu asta nu merge pe pumni ... am incercat. edit azi am fost toata ziua aiurit .. mereu am editat. Badskyes ce zici sa le propun sa verifice? ca nu cred ca o sa le strice un sfat | |||
|
| | #42 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti | Quote:
| ||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti | Quote:
| ||
|
| | #44 | ||
| sb4200E ce sa zic .. azi cand a venit tipu si-a revenit ca prin minune modemul.A fost o faza cam naspa .... dar asta.Oricum au recunoscut ca e ceva in neregula cu toata teraba si ca vor verifica mai departe. | |||
|
| | #45 | ||
| si o simpla mufa prost infipta poate duce la asta.Eu am avut problema asta..Am tot schimbat niste modemuri intre ele si la un moment mufa numai era cum trebuie si asta a declansat problema.Acum mai poate fi si de la ei.Ei trebuie sa aiba un aparat care verifica SNR-ul in toate splitter-ele si poti sa-ti exact unde incepe sa se piarda semnalul.Fa un mic test.Lasa modemul sa se sincronizeze si intra in pagina lui intra si da-i refresh si vezi care cade (Upstream sau downstream) si raporteaza-le baietilor.In principiu problema e de la ei dupa spusele tipului care a trecut pe la tine. | |||
|
| | #46 | ||
| aha mersi.Chiar venise tipu cu o chestie de genu.Mi-a zis sa asteptam pana pica si astunci va verifica .... in fine.De atunci nu mai am pingul care il aveam candva .. adica acum am 250-330ms in yahoo iar inainte aveam cam 170-200.cam asa arata semnalul .. e ok? Signal to Noise Ratio 35 dB, Power Level 5 dBmV si la upstream Power Level 43 dBmV | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | e prostie asta cu limitare si cred ca e raspandita de astia ce dau net prin cartiere sa zica lumea ca numai la ei e bine (chestie de bani) va spun ca sunt saptamani cand le rup banda am downlodat intr-o saptamana fedora 4 varinta dvd si varianta cd atat pe 64 cat si pe 32 de bizti treceau lejer de 10GB asta in 4-5 zile 24/24 calcul deschis si nu am vazut nici o limitare dupa asta. Last edited by carcotasu; 22-09-2005 at 11:36. | ||
|
| | #48 | ||
| norocul tau frate ce sa zic.In cazul asta cumpar si eu 10upcuri asta ar insemna cam 3,840mb si ma tine in felul asta sa fac concurenta cu oricine.Chiar crezi ca ei practic au cum sa iti dea tie un 384kb la pret de 50lei noi iar rdsul aceiasi banda + metro sa o vanda cu milioane bune?Nu ti se pare suspect?Eu de exemplu am avut numai probleme cam o luna jumatate dar dupa cateva zile de cand mi-au facut tipii de la upc ceva sa nu mai pierd semnal a inceput sa mearga ok.Inainte mergea jalnic si se deconecta mereu. Din cate am inteles era de la un spliter din cauza caruia pierdeam cam 20db semnal ceva de genu. | |||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | in state o conexiune T3 costa in jur de 40 uds e posibil la 12 euro in europa gasesti un e1 deci nu e ceva imposibil | ||
|
| | #50 | ||
| si romania face parte din europa ? ![]() | |||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Exista vre-un hub de dc pentru UPC? sau trebuie sa facem noi sau sa populam unu deja existent | ||
|
| | #52 | ||
| Şi cu ce te-ar ajuta dacă ar fi ? | |||
|
| | #53 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
Tel : 0244/407 525 si intreba daca se poate eu am inteles ca au tras deja fibra la voi | ||
|
| | #54 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | salut de 1 saptamana am net de la upc; merge ok, mult mai bine decat reteaua de cartier care avea rds cred; singurul impediment pt mine mine este ca am ping f. mare pe servere de jocuri rds (css) ; cu reteaua de cartier aveam 20-1000 (atunci cand mergea....) la upc e mai stabila dar totusi peste 100; curios este ca pe servere din toata europa am 40-60 fara probleme; mai am inca in casa si cablul de la reteaua de cartier, poate stie careva cum pot sa ma folosesc de amandoua in acelasi timp, e nashpa fara hub local de dc++ ![]() ma gandeam la un brige si sa iau net de la upc dar sa vad si reteaua locala, credeti ca merge? si inca ceva...modemul are si usb si utp, ei au folosit utp; am facut rost de cablu usb, am bagat drivere de modem usb, dar bulangiul nu gasea ip.....; are cineva legatura facuta pe usb sau e dezactivat ceva in modem si e de forma? | ||
|
| | #55 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Eu am de azi UPC. Merge la fel ca Astralu' ![]()
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | ||
|
| | #56 | ||
| tot timpul ?baga un film la download si zimi si mie daca iti sta mereu in 30-40KB | |||
|
| | #57 | ||
| Tatal tau Join Date: Oct 2003 | Fac testul. Dar trebuie sa imi spui si mie de unde sa bag un film la download...
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | ||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 | chiar e cazul sa faca film? eu zic ca te credem pe cuvant, eventual la un dld de peste 100 MB sa faci cateva poze, 4 sau 5 pe toata durata, e mai simplu si oricum nu cred ca ai avea vreun motiv sa ne minti... | ||
|
| | #59 | ||
| uff .... esti tare koroziv .A zis cineva ca nu il credem? Doar sa testeze pe o perioada mai indelungata cu fisere mai mari ... de peste 100mb. | |||
|
| | #60 | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Ploiesti | Întâi mi s-a confirmat că se puneau acum ceva vreme (iunie-iulie) limitări statice de către admin celor care fac doar dld. Acum am înţeles (nu sunt sigur 100%) că s-au pus limitări dinamice la 128kbps în cazul unui dld îndelungat (aici nu ştiu sigur cât anume) limită ce se menţine până la ora 00:00 după care aceasta este scoasă. Cu alte cuvinte mi se pare o porcărie, dacă mă joc toată ziua pe net ce fac? Sau dacă vreau să mă joc toată ziua m-am trezit că am plătit pentru un serviciu la care nu am parte decât cu linguriţa fără să fii ştiut dinainte. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|