![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
nu ma intereseaza mah ce ai gresit .Stai calm .. dar voi chiar credeti ca adminii celorlalte retele vor fi de acord ?Ploiestiul e ploiesti si bucurestiul e bucuresti si cu asta spunem totul,oricum aici vorbeam de internet si mai exact de UPC .... normal ca poti sa dai net oriunde.Din cate stiu eu in boldesti deja sunt 2 retele "de cartier" dar vorbeam ca si upcul ar avea suport sa furnizeze internet in zona si totus nu vrea sa furnizeze
| |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Upc Sucks!!!
Ehh nu vrea..eu care concurez cu UPC-ul zi de zi ...crede-ma ca i-am studiat mult prea bine... ....lucreaza cu magistrale de hfc din bloc in bloc...si cateva noduri de fibra...asta nu inseamna ca au zone care nu ii intereseaza..au investit milioane de euro ca sa faca treaba asta...si ghici ce au facut ? cunosc multe persoane care au stat pe moka luna aia free si dupa aia s-au retras tot la retele au venit...eu deja am dat comanda de fibre pentru magistrale...cutii metalice pe scari de bloc & stuff ... totu ca la carte...tocmai dasta vreau sa inabusim piata cu asa ceva ....este vb de castiguri cat mai mari ptr admini ca mine si calitate mult mai mare a serviciului. asta parerea voastra
| ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Quote:
| ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Quote:
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
a normal .. fiecare are dreptul la opinie.Dar fi atent beast ca esti nou aici .... e sa zic asa o intreaga traditie cu threadurile contradictorii gen :"XISP e NASPA" si nu vreau sa o luam de la capat aici in fine... citeste regulamentul atent ca zice si ceva de firme si reclama parca ....
| |||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Beastamast, daca vrei ca reclama ta (mascata sau nu) la propria retea sa fie mai eficienta fa un sit web (sau macar o pagina) unde sa explici locatia retelei, caracteristicile tehnice (dar nu acelea puse pe Retele.net, care mi se par exagerate), serviciile adaugate (hub, forum, server de jocuri, etc.) si tarifele percepute. Apoi pui adresa paginii in profilul tau de pe forum, spui in semnatura ca informatii despre reteaua ta se gasesc in profil si gata, nu te mai acuza nimeni de reclama mascata (dar nici nu mai mentionezi numele retelei in mesaje). Cine vrea sa stie mai mult face clic pe porecla ta ("nickname"), ajunge la profil si de acolo la situl retelei. Plus ca o retea care are sit pare mai serioasa, iar situl nu iti va lua mai mult de o ora pentru a-l concepe. Iar daca vrei cu adevarat sa faci un Interlan ploiestean fa un sit si pentru el, cu proiectele tale in legatura cu el.
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Ha!
Nu am nevoie de site de nimic ... ce-i pe retele.net e adevarat cine nu crede sa vina sa vada , cat despre realizari deja pot sa zic ca astazi am stabilit link-ul cu Bucuresti multumita TerraNet & GTS . Astept raspunsul de la Evolva. Cei locali am asigurat link RDS & Astral prin FO . Cum o sa ma descurc de acum incolo ? ramane de vazut ... cat despre preturi ... informativ ...la juma de pret fata de cat de RDS !! si cu asta am terminat ...PS: nu era reclama mascata & stuff era un adevar !!! Bafta alz | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
Lasa-ne frate cu Evolva aici e vb de UPC parca ashe era threadul ca daca mai ii faci multa reclama or sa creada astia de la UPC ca e ceva de capul ei si o vor cumpara si pe asta . Tu compari Evolva cu UPC e ca si cum ai compara Dacia cu BMW si sa ne spui ca sunt asemanatoare ca amandoua au 5 rotzi :d (inclusiv roata de rezerva).
| ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Epsilon si Carcotasu, lasati omul sa vorbeasca, nu incercati sa-i bagati "pumnul (sau modemul) in gura", el nu face decit sa tina firul pe prima pagina, cu comentarii entuziaste mai mult sau mai putin la subiect. Nu-l intereseaza UPC-ul din oras si reactia e normala atita timp cit nici UPC-ul nu a fost interesat multa vreme de internautii ploiesteni. De fapt firul ar trebui sa se numeasca "Prahova Internet", dar vad ca nici un ploiestean (prahovean) nu sustine aceasta schimbare (pe mine nu ma pun la socoteala, fiind din Bucuresti). N-ar fi o problema ca Beastamast isi face un pic de reclama la reteaua lui si la relatiile din ce in ce mai strinse cu (mari) furnizori de internet din Bucuresti. Problema e ca la vitezele pe care le-a anuntat pe situl Retele.net (Viteza Internet / Metro / Retea: 20480 kbps / 102400 kbps / 100 Mbps ) vor fi multi care o sa-l acuze nu de publicitate inselatoare, ci de intoxicatie "bitica (bitzica)", care este o varianta a intoxicatiei bahice ce apare la unii administratori atunci cind reteaua lor consuma prea multi biti. Lasind gluma la o parte, ceea ce conteaza in ultima instanta este daca Beastmast va reusi sa isi multumeasca clientii care sint abonati la reteaua lui, pentru ca altfel vor migra la UPC si firul isi va schimba numele in "Monopolul UPC.net in Ploiesti".
__________________ Pe situl meu gasiti Manuale Detaliate in Limba Romana despre : Asamblarea Calculatorului, Utilizarea SO Windows, Mesageria Instantanee, Promovarea de Situri Web, Fluxurile RSS. Conectarea la internet prin cablu TV si ADSL. Traduceri de Softuri. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
muntealb: nu i-a bagat nimeni pumnul in gura ... dar daca vreti sa vorbiti de orice alt subiect deschideti si voi alte threaduri .... poti sa faci tu prahova internet daca vrei si gata iar pe viitor cititi regulamentul inainte sa postati. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Epsilon, n-am zis cu rautate de "bagatul pumnului in gura", ci in gluma. Pe tine nu te uimeste (sau binedispune) entuziasmul nemarginit al lui Beastmast, atunci cind vine vorba de internetul ploiestean ? Sau afirmatia lui ca se bate de la egal la egal cu UPC-ul si il va invinge in final ? Cu ce face rau firului, poate ca mai degraba ii da un pic de culoare... Sincer vorbind daca nu era micul dialog cu el, firul ar fi fost acum pe pagina a doua, in drum spre arhiva. Si nu trebuie uitat ca daca e un fir dedicat UPC-ului poate ca angajatii acestui cablist ar trebui sa afle la prima mina ce le pregateste concurenta, pentru ca sint sigur ca firul e monitorizat de UPC. Mai mult, eu ii invit pe cei de la UPC Ploiesti sa-si dea cu parerea (anonim desigur, daca asa vor) despre planurile lui Beastmast si sa ne spuna daca ele sint fezabile sau doar o abureala forumistica.
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|