![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| cine stie din ce retea este ip-ul 86.107.100.140 ???
am luat niste fisiere cu bitlord de la ip-ul asta si de cate ori ma conectez am viteza foarte buna.ce-i drept sunt si zile proaste. ar fi interesant de aflat din ce retea este ca sa vad si eu cu cine am legatura buna.
__________________ Y! messenger : inteleptu 0742024049 / 0731599993 Nu sunt sclavul MODERATORILOR | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
eu fiind pe astral teoretic cu cine ar trebui sa am legatura cea mai buna? desi acum de la oricine trag nu depasesc in total 20kbps.. ![]() nu inteleg de ce imi merge asa nasol down-ul de pe dc.. apropo de ip-uri..tot primesc cadou virusul lsass de la ip-ul 85.186.103.2
__________________ Z& | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
lol ? Vrei sa zici ca se incearca un acces neautorizat catre lsass.exe lsass.exe este Local Security Authentication Server. Este un proces al Windows-ului care verifica validitatea loginurilor pe calculatorul tau. Este adevarat ca e tinta multor virusi (Sasser spre exemplu).Dar el in sine nu este un virus ![]() Cat despre viteza pe moment vad ca Astralul are probleme semnificative in reteaua proprie. Probabil o sa se rezolve "in curand"
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
1.da ..ma refeream la sasser si am dat ip-ul pt a fi atentionat sa isi rezolve problema,pe mine personal ma doare fix in cot de virusul ala pt ca pana acum imi functioneaza kaspersky-ul fara probleme dar poate il da si la altii mai neprotejati..stiu cat de enervant poate fi acel virus cu countdown-ul lui.. eu am atentionat pt amicul de la astral ca este oarecum in aria lui.. 2.referitor la viteza doream niste informatii mai concrete
__________________ Z& | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
tocmai vroiam sa spun ca apare daca folosesc adresa care a scris-o pigbrother
__________________ Y! messenger : inteleptu 0742024049 / 0731599993 Nu sunt sclavul MODERATORILOR | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|