![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
salut. sunt nou in domeniul internetului si va rog sa ma ajutati cu o probleme!!! vreau sa accesez pagina de trafic a astralului ..... dar nu prea stiu ce sa scriu la user (banuiesc ca ip-ul dar nu stiu in ce forma, cu punct intre cifre, fara, etc).... si in primul rand nu stiu nici parola. Este vreo parola initiala ce trebuie schimbata? Va multumesc | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
trafic.ploiesti.astral.ro ... cred, nu sunt sigur ...
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
am citit tot contractul.... nici o specificatie, doar nu eram nebun, altfel nu intrebam...mi-au scris doar un nr de telefon (intre 9.00 - 17.00) si o adresa de e-mail). pana imi raspund astia la e-mail trece baba cu colacii. asa ca daca stie cineva, sa ma anunte si pe mine... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Alo, nu derutati lumea!!!! http://trafic.astral.ro/ Si face redirectare spre judetul in care stai...gizas!
__________________ Gandesc algoritmic intr-o lume inexacta... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
de curiozitate ... pe ce pagina te redirecteaza ??? .... sa vad daca am avut dreptate :PP
__________________ Cristian Bisca Galerie Foto Personala Canon EOS 30D + sigma 18-50 f/3.5-5.6 + canon ef 50mm f/1.8 + M42 Helios 44-2 58mm f/2 & Jupiter 37A 135mm f/3.5 + Sigma 55-200 f/4-5.6 DC | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
considerand ca trafic.astral.ro afiseaza : Serviciul este temporar in lucru, va rugam sa reveniti. Va multumim. Pentru mai multe informatii puteti sa contactati la support@astral.ro sau la telefon: 40-(0)021-3266195 eu nu cred ca o sa faca vreo redirectare prea curand | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
popydrcom am crezut ca am fost explicit, am zis prescurtarea judetului tu de unde ai scos trafic.ploiesti.astral.ro?????????????? de cand ploiesti e prescurtare si de cand e judet????? E cam nasol daca nu stii judetul in care stai Deci pt Ploiesti e trafic.ph.astral.ro Era greu??? In alta ordine de idei, in ploiesti parca era si UPC-ul (se stie ce s-a intamplat cu UPC si astral) si poate esti pe UPC. P.S. Ph vine de la Prahova deci ai aflat doua lucruri noi in seara asta: pagina unde poti sa-ti vezi traficul si judetul tau. Sorry dar n-am putut sa ma abtin! Bafta! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
@Intel ... Nu exista trafic.ph.astral.ro !!! Crezi ca nu incercam asta prima data !? ... eu m-am uitat pe pagina astral dupa mailurile oficiale pe judete, unde la judetul prahova e trecuta o singura adresa si e cu @ploiesti.astral.ro. Am si verificat adresa http://trafic.ploiesti.astral.ro si exista spre deosebire de varianta cu ph care NU EXISTA!!! tu ai verificat vreuna sau vorbesti doar din pure speculatii cum ca astralul ar da adresele pe baza prescurtarilor la judete (cum ar fi fost intr-adevar logic si normal)!???
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Eu sunt din Bistrita si pagina este asa http://trafic.bistrita.astral.ro/ | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
ne certam pe nimic dar nici nu vine initiatorul thread-ului ca infirme sau sa confirme macar varianta mea ... :|
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |