brat Configurare router PPPoE in reteaua RDS - Page 3
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 41 to 60 of 67

Thread: Configurare router PPPoE in reteaua RDS

  1. #41
    The Usual Suspect
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bucuresti
    eu am un router D-Link Rangebooster DIR-655 si am avut probleme cu PPPoE la inceput, nu imi mergeau unele siteuri si am rezolvat-o cu o schimbare de MTU la 1400 (problema asta e din cauza celor de la rds nu a routerului).a mers asa cateva luni fara nicio problema.de ceva timp se conecta iar dupa cateva minute se deconecta, dupa ore de incercari si de nervi am revenit la MTU 1492 care e default pentru PPPoE si vad ca nu mai sunt probleme.ca sa imi mearga siteurile respective am modificat MTU in windows la 1400 si totul merge perfect.nu stiu daca are vreo legatura dar poate ajuta pe cineva postul meu...

  2. #42
    Registered User
    Join Date
    Jul 2009
    Sunt abonat RCS-RDS si am cumparat un router Trendnet vrand sa cablez ambele PC-uri din casa la Net(doar unul este acum conectat la reteaua lor).Am facut toate instalarile ca la carte,imi apare la ambele computere in bara de start ca am conexiune la net si functioneaza,imi spune si viteza de 100Mb si ca sunt conectat,dar nu pot accesa pagina de Internet Explorer(the Page cannot be displayed).Unde am gresit?Cei de la RCS-RDS spun ca nu asigura suportul tehnic pt asa.
    A doua problema este ca am un pc care se opreste manual(din butonul de power de pe unitate-se tine apasat cateva secunde,si as vrea sa aflu care sunt setarile pt a se opri automat.

  3. #43
    Rush's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Quote Originally Posted by froggy2009 View Post
    Sunt abonat RCS-RDS si am cumparat un router Trendnet vrand sa cablez ambele PC-uri din casa la Net(doar unul este acum conectat la reteaua lor).Am facut toate instalarile ca la carte,imi apare la ambele computere in bara de start ca am conexiune la net si functioneaza,imi spune si viteza de 100Mb si ca sunt conectat,dar nu pot accesa pagina de Internet Explorer(the Page cannot be displayed).Unde am gresit?Cei de la RCS-RDS spun ca nu asigura suportul tehnic pt asa.
    A doua problema este ca am un pc care se opreste manual(din butonul de power de pe unitate-se tine apasat cateva secunde,si as vrea sa aflu care sunt setarile pt a se opri automat.
    same problem pe un laptop wireless. ce are ?

  4. #44
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    Eu am alt tip de problemă.
    Am un D-Link DI524, care merge nu bine, merge perfect pe PPPoE RDS, fără deconectări, restartări, nimic. Downloadul pe torenţi merge cu viteza maximă de ~ 11 Mbytes/s, iar pe wireless cam cu cca. 3 Mbits/s. Însă, că trebuie să fie şi-o belea, ca gamer de Wolfenstein ET (cel vechi) am un necaz căruia nu-i dau de cap. Joc ce joc şi la intervale aleatorii ( 2min sau 5 min, chiar 15-20 min) mă dă afară cu mesajul "server disconnected for unknown reasons". Verificând logul routerului, acolo apare la ora mesajului de mai sus, o schimbare de IP... Ciudat, nu? Am făcut verificări fără router şi totul merge foarte bine la conexiune, nu-s probleme.
    Jocul are ultimele update-uri, inclusiv la PunkBuster, la fel şi routerul, are ultimul firmware 3.13 (e rev. G2).
    Mai e vreun gamer online care deţine acest model de router şi care-mi poate da o idee/soluţie? Mulţumesc.
    La cerere, pot reveni cu detalii.

    EDIT: asta apare în log-ul routerului când are loc "server disconnected for unknown reasons".
    -------------------------------------------------
    System Logs
    -------------------------------------------------
    Thu Sep 24 17:47:01 2009 PPP3: Rx LCP Request
    Thu Sep 24 17:47:01 2009 PPP3: TX LCP ACK
    Thu Sep 24 17:47:01 2009 PPP3: Tx LCP Request2
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Rx LCP Request
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: TX LCP ACK
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Rx LCP ACK
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Tx PAP
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PAP3: OK
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Tx IPCP Reguest
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Rx IPCP Request
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Rx IPCP NACK/REJECT
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 IPCP3: IP is 79.116.115.198
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Tx IPCP Reguest
    Thu Sep 24 17:47:03 2009 PPP3: Rx IPCP ACK

    ---------- Post added at 19:17 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

    Mai târziu, acelaşi tipar:

    Thu Sep 24 19:13:12 2009 PPP3: Rx LCP Request
    Thu Sep 24 19:13:12 2009 PPP3: TX LCP ACK
    Thu Sep 24 19:13:12 2009 PPP3: Tx LCP Request2
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Rx LCP Request
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: TX LCP ACK
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Rx LCP ACK
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Tx PAP
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PAP3: OK
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Tx IPCP Reguest
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Rx IPCP Request
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Rx IPCP NACK/REJECT
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 IPCP3: IP is 79.116.114.49
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Tx IPCP Reguest
    Thu Sep 24 19:13:14 2009 PPP3: Rx IPCP ACK

    Mă poate lămuri cineva ce sunt acestea şi de ce survin? Cum am spus, direct pe cablu nu apar probleme. E din setările routerului sau, mai grav, e defect? Ce aş putea invoca trimiţându-l la garanţie (are 2 săptămâni de când l-am cumpărat)?
    Last edited by ursamajor; 24-09-2009 at 17:53.
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  5. #45
    Moderator droopy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Tragic Kingdom
    Flencane sesiunea PPPoE. Flashuieste-i un firmware mai vechi vezi poate e vreo diferenta. Cand nu te joci crapa?
    It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

  6. #46
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    Am văzut că apar realocări de IP şi când sunt pe net doar, fără joc, dar acolo nu se simte. Oare de unde aş putea lua un firmware mai vechi pentru revizia asta G2? Pe-ăla nou (3.13) l-am găsit la nemţi pe site. Eu aveam 3.12.
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  7. #47
    Moderator droopy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Tragic Kingdom
    Uhm.. delicat.
    N-are vreun keepalive (sau nail up) prin setarile de WAN?
    It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

  8. #48
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    Pagina respectivă arată aşa. Restul, cam ca aici: http://www.pcwintech.com/node/399
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails wan.jpg  
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  9. #49
    Moderator droopy's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Tragic Kingdom
    Din pacate nu prea ai ce sa-i faci. Cred ca e un bug in imaginea nemtilor. Scrie si tu la dlink.com sau co.uk poate iti publica un firmware oleaca mai vechi si isi revine.
    It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

  10. #50
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    Prin bunăvoinţa unor moderatori de pe forumul D-Link Germania (mi-am făcut cont şi-acolo ), am reuşit să intru în posesia FW-ului original, 3.12. Posibil să ai dreptate. Întrucât m-a apucat noaptea, n-am reuşit să testez prea bine, dar se pare că acel 3.13 avea bug. O să-l testez azi când ajung acasă de la job şi revin. Mersi mult de tot pentru că m-ai iluminat aşa rapid.

    ---------- Post added at 15:13 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

    Da, se confirmă: bug la FW v. 3.13, care e la stadiul de beta. De evitat pentru deţinătorii D-Link DI524 v. G2. Acum merge ca un vis routerul! Mulţumesc încă o dată, droopy!
    Last edited by ursamajor; 25-09-2009 at 09:35.
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  11. #51
    Rush's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Quote Originally Posted by Rush View Post
    same problem pe un laptop wireless. ce are ?
    so?

  12. #52
    Registered User corvinalin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bucuresti si Pitesti

    probleme peste probleme cu router dlink-di-524 si cu liksys cisco wrt120n

    am luat imprumut 2 routere dastea cu gandu sa cumpar unu din ele care merge mai bine.... n-am reusit sa configurez niciunu... n-am pomenit asa ceva am incercat in zeci de mii de feluri si setari. routerele sunt noi noutze d-abia desigilate. cred ca ma poate ajuta doar cineva care are unu din ele si l-a configurat deja... eventual sa puna mura-n gura screen shoturi cu setarile... am incercat si cu clone mac am lasat gol unde scrie service name.... cam tot ce-am gasit pe forumuri sa fac... nu reusesc deloc

  13. #53
    Registered User Th3Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    salut
    am achizitionat si eu un router wireless tipul d-link http://www.dlink.com/products/?pid=DIR-655
    nu reusesc sa il fac sa se conecteze la internet. ISP-ul meu este RDS abonament fiberlink2 deci conexiune pppoe, ip dinamic. Am incercat setare conexiune internet atat prin wizard cat si manual fara succes insa. Reusesc insa sa ma conectez la internet daca dau connect pe conexiunea pppoe de pe pc. Router-ul este tot neconectat la internet insa,.. reusesc sa ma conectez wireless cu un iphone la el, dar nu merge sa ies pe internet. In interfata software a router-ului, accesand acel ip se vede clar ca [,] conexiunea de internet nu este activa.
    Momentan sunt la serviciu si m-am mai documentat pe google.. Se pare ca atunci cand configurezi conexiunea pt internet nu trebuie sa pui nimic in campul "Service name" :-? EU cand am configurat conexiunea de internet am pus in acel camp cu "Service name" - RDS. Cand ajung acasa o sa refac conexiunea la internet a router-ului lasand acest camp blank. Dar sa fie oare asta cauza nefunctionarii? Acel camp zice ca e optional..
    alte opinii? Vreo setare mai speciala care trebuie facuta la configurarea conexiunii rds prin pppoe? Trebuie setat cumva si DNS-ul de RDS? Eu am lasat default 0.0.0.0. Conexiunea pppoe de pe pc trebuie stearsa si abia apoi configurat router-ul?
    Mentionez ca folosesc windows 7.
    ms
    Last edited by Th3Dog; 12-05-2010 at 11:24.

  14. #54
    Registered User catanzaro27's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Tirgu Mures
    Pe PC sterge orice conexiune ai facuta. DNS nu trebuie configurat nimic. Iar la configurarea routerului intradevar nu trebuie sa pui nimic acolo la name. O sa mearga. Si eu am router D-link si la fel am facut.
     

    ~Curent~
    iPhone 5S

    ~Past~
    Nexus 4 & 5
    Allview X2 Soul
    LG G2
    Samsung Galaxy Mega
    Samsung Galaxy Note 1 & 2 & 3
    Samsung Galaxy Nexus
    Acer Cloud Mobile S500
    Samsung Galaxy S3 & S3 Mini & S5
    Samsung Galaxy S
    Samsung Galaxy Xcover
    Samsung E100
    HTC Wildfire S
    iPhone 3G
    iPhone 3GS
    iPhone 4, 4S, 5

    LG Chocolate
    Motorola W220
    Sony Ericsson W800
    Sony Ericsson K810
    Nokia Lumia 520
    Nokia Lumia 800
    Nokia E63, E52
    Nokia 6500 Slide
    Nokia 6131
    Nokia 6300
    Nokia E50
    Nokia 3220
    Nokia 3210
    Alcatel OT311

  15. #55
    ATEU Doctorul's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    pã net
    Th3Dog, incearca si cu "service name" blank. Din cate am citit, unii si-au rezolvat asa problema.
    User, parola, "always on" bifat si cam atat, restul default. Ar trebui sa mearga.
    Dupa ce schimbi setari, salveaza si incearca si un restart.

    Ai link in router? Ti se aprinde ledul de internet? Mie mi s-a intamplat o ciudaterie si cred ca era de la mufa: desi avea clema buna si intra bine in router, nu facea tot timpul contact ca lumea si nu se aprindea ledul. Am incercat cu alte 3 cabluri si n-am avut probleme, doar cel mufat de RDS. Acelasi cablu, daca il bagam direct in placa de retea, mergea fara probleme. Ciudat.
    Varianta pe care am gasit-o a fost sa inversez mufele (am un splitter in casa instalat de astia de la RDS) si am pus mufa cu probleme in splitter. LED aprins din prima, viteza "in parametri", fara pierderi de pachete, etc.

    Conexiunea PPPoE pe care ai configurat-o pe calculator nu influenteaza cu nimic conexiunea prin router. Poti s-o stergi sau poti s-o lasi, cum vrei, oricum n-o s-o folosesti.

  16. #56
    Registered User Th3Dog's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    ok, o sa incerc cand ajung acasa de la job si o sa revin cu detalii
    multumesc pt raspunsuri

    ---------- Post added at 15:56 ---------- Previous post was at 12:36 ----------


    edit: am rezolvat problema doar cu o reconfigurare manuala a conexiunii + restart de modem evident.. campul "Service Name" trebuia sa fie blank. Merge perfect atat prin cablu cat si wireless.
    cheers!

  17. #57
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    Da, trebuie blank acolo la provider.
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  18. #58
    AFX
    AFX is offline
    Registered User AFX's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    De cateva zile routerul meu Dlink dir-300 nu vrea sa se mai conecteze la RDS. L-am resetat din buton, rebootat, resetat la setarile din fabrica, reimportat fisierul cu setari vechi si nu vrea de niciun fel.

    Totul pare sa fie in ordine numai ca nu vrea sa se conecteze. Ce spuneti, o fi de vina RDS aici sau routerul meu?

  19. #59
    Gigel kjaskar's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    127.0.0.255
    Ai link pe wan? ai incercat sa iti pui UTP-ul pe direct sa verzi daca iti face link si se conecteaza? La rds ai sunat? Nimeni de pe forum nu te poate ajuta cu o problema asa de vaga
     
    Configuratia e la profil


    Arguing over a video game? That's just silly.

  20. #60
    Registered User ursamajor's Avatar
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Oraşul lui Panait Istrati
    RDS-ul nu acordă asistenţă pentru routere, din păcate. Am avut mici probleme şi mi-au spus asta.
     

    Thermaltake Wing 100RS + Seasonic 400W 80+ certified + Akasa 120mm fan
    MSI P43
    Intel E5200 + Akasa AK965
    2x2GB GEiL DDR2 800
    WD 640GB AAKS
    PNY 8800GT + Accelero S1 rev. 2
    Horizon 22"
    A4 tech X7 Oscar mouse
    A4 tech X7 G800 keyboard
    Vista x64 + SP2


  1.  
    Yellowstore - 728 - Last Post
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Similar Threads

  1. RDS + PPPoE + router wireless WRT54GL
    By dallass in forum Networking & Internet
    Replies: 22
    Last Post: 27-05-2013, 12:09
  2. Replies: 103
    Last Post: 07-01-2013, 02:38
  3. [Vând] Router ipTIME cu PPPoE compatibil RDS
    By toni34 in forum Reţelistică (Plăci Reţea, Routers, Antene)
    Replies: 40
    Last Post: 05-06-2011, 11:26
  4. configurare pppoe pentru un router Linksys wrt54gl
    By hyperwave in forum Networking & Internet
    Replies: 2
    Last Post: 18-12-2008, 16:35
  5. PPPoE RDS + Router ZyXEL
    By bosko in forum Networking & Internet
    Replies: 7
    Last Post: 20-05-2007, 17:30

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •