brat FiberLink de la RDS. - Page 156
Page 156 of 160 FirstFirst ... 56106146153154155156157158159 ... LastLast
Results 3,101 to 3,120 of 3182

Thread: FiberLink de la RDS.

SR
    SR is offline
    Registered User
    Eu nu am o problema ca e limitat, problema mea e ca nu scrie nicaieri asa ceva. Sa fi stiut asta, nu mi-as fi pus rds. E o mare diferenta intre best effort/negarantat si limitat.Eu de exemplu am nevoie de upload pentru backup la crashplan.com.

Sent from mobile device
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails crashplan rds upload.png  
    Last edited by SR; 05-02-2012 at 12:06.

Registered User Ace99's Avatar
    am vorbit cu un fost coleg de liceu care acum se ocupa de mentenanta serverelor rds , si mi-a spus clar ca daca am nevoie de upload sa imi pun cel mai mic abonament business pentru ca acolo nu limiteaza deloc , in rest tot ce inseamna abonamente rezidentiale FB1 si 2 s-a cam terminat distractia , si partea proasta este ca daca cititi contractu pe care l-ati semnat o sa vedeti ca nu specifica nicaieri ca exista o limita minima de upload ci doar de download , de cand sa pus limitarea cred ca am vorbit cu jumate din angajatii de la tehnic , si dupa ce ca te cred un idiot cu texte e de la siteu speedtest pana la e de la calculatoru tau , ajung intrun final la concluzia ca e normal sa mearga asa merge foarte bine 1mbps upload intern si 0.30-0.80mbps extern
    out of order

SR
    SR is offline
    Registered User

SR
    SR is offline
    Registered User
    Cei cu FB1/FB2, faceti test-ul asta test viteza de transfer, download si upload si vedeti media vitezei de upload/download pe RDS. Serverul este metropolitan.

Papa Bear
    Speedtest pe RDS:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails speedtest.jpg  
    They knew me like: Bilie(and before it was: BogdanYo)

LR
    LR is offline
    Registered User LR's Avatar
    ai internet de la Romania Data Systems
    Ai downloadat 10240 KB in 2.53 secunde, 4047.43 KB/s / 4.05 MB/s
    Ai uplodat 10240 KB in 9.067 secunde, 1129.37 KB/s / 1.13 MB/s

... cam jenant
    | i5 2500k | GA-P67A-UD4-B3 | 2x2GB OCZ Blade DDR3 1600 | 2 x SAMSUNG HD103SJ | Sapphire HD6850 | 2 x Pioneer DVR-215BK | LG W2286L |

Registered User Saber05's Avatar
    @SR -serverul nu este tinut de rds...ce peering este intre Voxility SRL si RDS?

inetnum: 93.114.40.0 - 93.114.47.255netname: VOXILITY-SRLdescr: VOXILITY SRLdescr: Dimitrie Pompei 9-9A Cladirea 24, etaj 2, sector 2

Din punctul meu de vedere nu este un test relevant.
    Daca vrei sa iti testezi viteza pe metropolitan intra pe:

http://clienti.rcs-rds.ro/net/test/

Test man 100 cu mai multe sesiuni de Man 100 deshise si aduni viteza, asa iti dai seama daca viteza este corespunzatoare, apoi teste pe speedtest.net
    0745.655.083 | saber05_88

SR
    SR is offline
    Registered User
    Internetul/metropolitanul nu este numai RDS. Ce zici tu e ca si cum as face eu test acasa in lan. Cu cine are RDS peering ?
    Voi va bucurati ca va merg torentele bine si cam atat. Din cate am vazut eu pe FB2 download-ul merge bine din orice retea metropolitana, upload-ul merge bine doar in RDS, in orice alta retea este jalnic. Iti dau un exemplu, am luat zilele trecute de pe nextgen un torrent. Toti peers (in jur de 15) erau din RDS, ghici cu cat mergea download-ul ? 300 KB/s

Sent from mobile device
    Last edited by SR; 08-02-2012 at 18:56.

Gigel kjaskar's Avatar
    SR: internetul este internet, meteropolitanul este metropolitan.
    pe scurt: Internet = Extern, tot ce iese printr-o masina din reteaua proiderului tau ca sa ajunga la destinatie.
    Metro = reteaua dintr-un oras a PROVIDERULUI TAU. Metro RDS =/= metro UPC, ambele in Bucuresti.
    Peering = legaturi intre retele/probideri la nivelul unor echipamente de border (in teorie in acest caz ar trebui ca Metro de la RDS sa se extinda si la cei cu care are peering metropolitan, traficul in acest caz nu mai iese in extern ca sa ajunga de la RDS la UPC de ex )

Configuratia e la profil

Arguing over a video game? That's just silly.

SR
    SR is offline
    Registered User
    Eh, aici e problema, metropolitan inseamna pentru mine si pentru toti providerii cu cap reteaua dintr-un oras, chiar din tara, de aia au peering-uri. RDS e mai special.

Fa urmatorul test sa vezi ce internet ai :
    - trimite un mail cu atasament de 10-15 MB de pe un cont de email (yahoo/gmail), de la tine de acasa
    - pune un film pe youtube de la tine de acasa
    - foloseste un servicu de backup extern de la tine de acasa
    - foloseste teamviewer sau orice alt soft de remote control de oriunde (exceptand rds) sa controlezi calculatorul tau de acasa
    - daca ai un NAS/FTP acasa, incearca sa iei ceva de pe el mai mare de 50 MB de oriunde (exceptand rds)
    - joaca un joc pe psn/xbox live

Pentru toata lista de mai sus ai nevoie si de upload decent, nu doar de download. Daca nu folosesti/nu stii ce sunt aceste servicii, fiberlink este perfect pentru tine.

Sent from mobile device
    Last edited by SR; 08-02-2012 at 20:44.

Registered User zenith66's Avatar
    Quote Originally Posted by LR View Post
    ai internet de la Romania Data Systems
    Ai downloadat 10240 KB in 2.53 secunde, 4047.43 KB/s / 4.05 MB/s
    Ai uplodat 10240 KB in 9.067 secunde, 1129.37 KB/s / 1.13 MB/s

... cam jenant
    ai internet de la RCS & RDS SA

Ai downloadat 10240 KB in 0.9 secunde, 11377.78 KB/s / 11.38 MB/s
    Ai uplodat 10240 KB in 1.036 secunde, 9884.17 KB/s / 9.88 MB/s

Fiberlink 2 aici :-?
    Eu nu cred ca sunt limitat.

SR
    SR is offline
    Registered User
    Am gasit in pe alt forum alte detalii de la niste oameni care au avut timp sa studieze problema.
    Deci pe metro RDS ofera abonatilor cu Fiberlink "praguri" in privinta uploadului: nelimitat in retea + RoEdu (de notat ca RoEdu nu e un concurent direct al RDS), 5 Mbps cu alti furnizori mai mici, respectiv 1 Mbps cu greii Internetului din Romania (Romtelecom, UPC, Vodafone). Pe extern, pare sa fie 5 Mbps peste tot, exceptie facand serverul din Budapesta, unde nu par sa existe limitari.

Presupun ca daca vei da un traceroute catre fiecare IP in parte al serverelor de test, se va observa ca in cazul celor cu viteza limitata pe upload, apare in lista de hop-uri unul intermediar, care se ocupa de implementarea politicilor qos.

Unde exista o limitare se iese prin qrXX.bucuresti.rdsnet.ro, unde nu, drXX.bucuresti.rdsnet.ro.
    Nu esti limitat, dar daca o sa dai un reconnect la pppoe, e foarte posibil sa primesti un ip limitat. Clasa de ip-uri 188.27.81. poate nu e limitata.

PET
    PET is offline
    Infectious Grooves PET's Avatar
    http://www.speedtest.net/result/1771894504.png

Sper.... SPER sa nu ajung sa am probleme cu upload-ul.
    if ($yourehappyAndYouKnowIt) {
    clapyourhands;
    }

Registered User
    10MB/s constant de pe extern acum, cu Fiberlink 2 de la RDS: 10MB/s constant de pe extern (RDS) | my pinkISH blog

Cel mai probabil ca vor veni si vremuri grele, dar deocamdata am atins un record, pentru ca nu am depasit niciodata 2-3MB/s pe extern, tot cu surse multiple (torrent).

Registered User
    Cel mai probabil voi fi nevoit sa trec la rds de la o retea de cartier ce nu e in stare( sau nu vrea) sa-mi repare conexiunea de o saptamana si jumatate, stiam ca au portia lor de probleme dar ma ingrozesc la ce vad aici. In principiu ma intereseaza download extern si nu sunt hotarat ce abonament sa aleg, nu sunt extrem de pretentions insa as vrea ceva de genul 2-3mb la dw torrenti ( daca functiona cum trebuia conexiunea actuala ma ducea pe la 4-6mb), ce sa fie fb1 sau 2, instalarea costa sau mai trebuie sa platesc altceva?

Registered User Vivio's Avatar
    Mai fă o încercare cu cei la care ești deja, nu aș sări așa repede în ograda RDS. Probabil instalarea va fi gratuită, dacă e vorba de bani FB1, dar FB2 ar fi mai sexy având în vedere că primești și un stick 3G digi dacă mai e oferta de genul.
    Toate cele bune!

E8400Ninja B+DFI LP DK P35-T2RS2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400Zotac GTX260AMP2Crucial M4 64GB + RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB
    CM HAF 932Enermax Modu82+ 525WPhilips 170CAsus Xonar D2XKlipsch Promedia GMX A-2.1↕Sennheiser CX 870

FOLDING@HOME

Registered User
    Tot incerc aproape zilnic dar fara rezultate nu ma grabesc sa ajung la rds plus gandul unei noi instalari nu bucura pe nimeni dar nu vreau sa ma prinda sfarsitul lui martie in aceeasi situatie dupa cum arata. Probabil voi opta pt fb1 ca folosesc router deci oricum se pierde din banda, ms.

Registered User DarkManole's Avatar
    Si eu sunt in aceeasi situatie .. de 2 sapt nu prea mai imi merge reteaua de cartier .. de sambata picata de tot ..
    si ma gandeam la FB2 pentru ca iti da stickul mobil gratis .. adica net de backup ..
    Ce vreau eu sa stiu e cam cat de stabil e ? Nu ma intereseaza viteza .. doar stabilitatea..
    E ok rds fb2 pentru mmorpgs?
    You don't stop playing games because you get older.
    You get older because you stop playing games.

Guild Wars 2 Guild

Registered User spark's Avatar
    Eu Am fiberlink 1 - pana recent jucam l2 online (mmorpg) cu cate 2 sesiuni deschise pe 2 calc (total 4 sesiuni) nu am avut nici o problema .
    I7 950 * CoolerMaster Hyper 212+ * Asus Sabertooth x58 * 6GB Corsair * 2 x 1TB Seagate * EVGA GTX 580 SC * Psu Corsair 650w * Case TT Shark Silver * Logitech KB G15 rev 2 + Mouse G9 * Monitor Samsung P2370H Full HD .

Nick anterior: Keeper_Gismo gismo's Avatar
    In temnita intunecata creata cu truda si sudoare de loialii mei supusi
    Cateodata am deschise 3 jocuri conectate la internet + utorrent + ceva download cu firefox. In toate jocurile latenta sub 50ms oriunde in Europa ( peste 100ms in USA si Asia ), chiar si cu Utorrent deschis.
    Foarte stabila FiberLink 1.

Poate se strica totul, ca am laudat!

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post