Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-03-2007, 17:36   #21 (permalink)
Registered User

Cum sa aflu cine ce face la mine in calculator! sunt in retea de cartier si as vrea sa vad cine intra la mine in calculator si ce fisiere copiaza! exista un program pt asa ceva???

bogumil6 is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2007, 11:57   #22 (permalink)
Registered User

ShareWatch pentru realtime, ceva mai complex cu log-uri as vrea si eu sa stiu.

flyer is offline    Reply With Quote
Old 28-03-2007, 12:01   #23 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

click dreapta pe my computer > manage > computer management > system tools > shared folders > Sessions, Open Files si Shares.

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 13:00   #24 (permalink)
Registered User

salut,

cum pot sa fac sa parolez acesul la internet; adik sa las libere 2 site-uri si restul accesului de orice fel sa fie parolat?

mersi mult!

neo871 is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 07:41   #25 (permalink)
Dungeon Keeper

gaurika's Avatar

Intrebarea de mai sus suna cam asa: Cum fac sa-mi schimb filtrul de aer la mijlocul de locomotie?

NU CONTEAZA CA:

- e autoturism, tren, camion, tractor, avion, vapor, bicicleta, etc
- are motorizare diesel, pe benzina, pe gaz, electrica, etc
- are motor racit cu aer, cu apa, cu ulei, etc
- are motor in 2, in 3, in 4, in 8, in 5, in 6, in 12
- in linie, in V, la 180 etc
- etc

g@urika out !

gaurika is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2007, 14:35   #26 (permalink)
Registered User

drone's Avatar

Simplu,iti iei alt mijloc de locomotie.
Te costa mai mult, dar ai filtru nou!

drone is offline    Reply With Quote
Old 07-04-2007, 10:17   #27 (permalink)
Registered User

Poti sa faci, daca ai in Windows XP/2000 un cont de user (nu administrator, ca sa nu poata instala programe, alte browsere) doar IE browser instalat, umbli la content advisor, pui parola si dai acces always doar la cele 2 siteuri.

Mie mi-ar place sa stiu (desi mi se pare putin probabil): Poti sa restrictionezi accesul doar la anumite site-uri. Mai exact la site-uri XXX. Exista oare ceva eficient, ceva care sa poata face filtrare dupa anumite cuvinte? Stiu, daca e in flash... dar sa zicem ca excludem varianta asta.

Old 07-04-2007, 20:09   #28 (permalink)
Ocean of white

Skyes's Avatar

am si eu niste intrebari:
1.Cum pot lega doua calculatoare intre ele? Mai exact ce imi trebuie. Vreau ca unul dintre ele sa fie pe post de server.
2.Daca le pun in retea (calculatoarele de mai sus) pot sa pun si internet? Momentan ISP-ul meu este Astral, platesc un singur abonament si ma intereseaza daca pot baga acelasi internet si la celalalt calculator. Si daca da care sunt riscurile? Scade viteza daca la folosesc pe ambele in acelasi timp?

PS: Rog moderatorii sa mute/stearga postul daca nu ii este locul aici. Multumesc anticipat.

Skyes is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2007, 01:21   #29 (permalink)
Nick anterior: siemens2015

Quebec's Avatar

cumperi un router pe care clonezi mac-ul cu care esti nregistrat la astral si apoi il configurezi. pentru computere ai nevoie - evident - de placa de retea la fiecare si de cablul utp aferent fiecaruia cu lungimea necesara de la router si pana la locul unde se odihneste computerul. viteza scade daca faci trafic simultan pe amandoua

Quebec is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2007, 19:23   #30 (permalink)
Ocean of white

Skyes's Avatar

Mersi Quebec! Partea de networking/retele este limba straina pentru mine deocamdata. Cum se cloneaza mac-ul pentru router? Si ce router imi recomanzi sa cumpar? Mersi mult

Old 10-04-2007, 10:47   #31 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

Cumpara de exemplu Edimax BR6104k. E in jur de 85 de lei. Poti lua si altele, eu pe asta ti-l recomand din experienta. Pentru a clona adresa de mac (la modelul asta cel putin) e un buton "clone mac address" in softul routerului, deci pur si simplu apesi pe buton
Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2007, 12:08   #32 (permalink)
Ocean of white

Skyes's Avatar

Mersi Andy pentru propunere si pentru explicatie =)

Old 11-04-2007, 16:39   #33 (permalink)
Nick anterior: siemens2015

Quebec's Avatar

are cineva idee ce porturi foloseste google earth?

LE: se pare ca tot pe portul 80 iese

Quebec is offline    Reply With Quote
Old 13-04-2007, 16:42   #34 (permalink)
Registered User

Cine imi poate da o explicatie la urmatorul fenomen, care mie mi se pare foarte ciudat, legat de mail:

Daca incerc sa deschid cu IE imi apare mesajul ala ca temporary problem de la Yahoo Server, sa incerc mai incolo; cand intru cu Mozilla merge normal. Singura explicatie care imi vine in momentul asta este ca fac filtrare dupa browser cand au incarcare mare pe server, dar totusi mi se pare greu de crezut. Are cineva o alta explicatie, mai plauzibila?

Quebec, parca cu netstat /? (si alegi tu) puteai sa vezi ce porturi corespund la ce programe, sper sa nu gresesc.

Old 27-04-2007, 20:20   #35 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Cum fac sa impiedic un server pe linux sa mai raspunda la arping? (nu la ping normal)

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2007, 20:53   #36 (permalink)
Registered User

jocuri in retea

salut am 2 calculatoare , la unul din ele am netul sheruit pe celalalt care are 2 placi de retea , imi merge netul dar cand incerc sa ma joc in retea ceva nu se face conexiunea , aveti idee ce ar putea fi ? am incercat sa joc fifa2007 si starcraft

iuliannn is offline    Reply With Quote
Old 01-05-2007, 21:37   #37 (permalink)
Registered User

Calculatoarele se vad intre ele pe retea? Inteleg ca iti merge netul, dar poti sa dai ping de la unul la altul? Daca ti le vede in retea nu ar trebui sa ai probleme cu ele. Ai pus jocurile la exceptii in firewall (daca folosesti). Pm daca nu rezolvi problemele...

treaz is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 15:06   #38 (permalink)
Registered User

Am si eu cateva intrebari (nelamuriri/probleme):

1.Prima problema este cu un hub(nu stiu daca pot da nume), care ma deconecteaza la aprox 50-60 sec dupa ce m-am conectat fara probleme anterior.Problema e ca nu mai la mine se intampla. Aparent pt restu` lumii merge.

[15:00] <XXXXX> Operation timeout (MyINFO)
[15:00] *** Disconnected
[15:00] *** Connecting to 127.0.0.1...
[15:00] *** Connection refused by target machine

2. A doua problema este relativ asemanatoare( nu stiu daca au legatura intre ele): la fel se intampla si cu un site, care pt mine practic nu exista, dar in schimb e functionabil pt restul userilor.

In rest n-am probleme cu nici un site/hub decat cu acestea 2.
Multumesc anticipat.

Parias is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 15:54   #39 (permalink)
Registered User

In legatura cu hubul iti pot spune sigur ca adresa pe care ai bagat-o la favourites este gresita (127.0.0.1 este chiar adresa calcului tau, daca nu cumva gazduiesti chiar tu hubul, ceea ce pare greu de crezut, nu o sa-ti mearga niciodata).
Inca ceva, daca vrei sa fii ajutat da mai multe detalii, daca prima problema este cat de cat clara, a doua este 100% ambiguua. Nu te pot ajuta...

treaz is offline    Reply With Quote
Old 22-05-2007, 19:13   #40 (permalink)
Registered User

127.0.0.1 nu este adresa calcului meu si cu atat mai putin adresa hubului, este adresa spre care ma redirectioneaza dupa ce am fost deconectat de pe hubul in cauza.
Nu stiu ce detalii as mai putea da, fiindca , evident , nu-mi e f clar ce se intampla, dar pot spune ca 'nu am ping' in nici una din adresele respective, nici in adresa hubului, nici in adresa site-ului.In mod normal am crezut ca nu functioneaza nici una din cele doua, dar surprinzator am aflat de la alti useri ca " la ei merge''.

Parias is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules