![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
eu foloseam un server FTP pentru asta. instalezi pe calculatorul "principal" un server ftp, faci niste reguli de acces pe baza de MAC-uri (ca sa poti da drepturi depline pe tot hardul fara emotii) si asta e tot: faci upload/download din 2-3 clickuri (si daca esti utilizator de Total Commander e cu atat mai usor ).o intrebare si de la mine: cum ma conectez de pe un mac la un media server aflat undeva pe internet?
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Strangelove, mersi pt. atentie. Am citit tarziu postul tau, iar intre timp mi-am rezolvat problema intr-o maniera mai eleganta, as spune. Am pus la share directoarele de care aveam nevoie, iar pe celalt PC am creat scurtaturi catre respectivele directoare. Ceva de genul file://nume_pc/nume_director. Metoda functioneaza pe ambele PC-uri
__________________ Do you know the difference between an error and a mistake? Anyone can make an error. But that error does not become a mistake until you refuse to correct it. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Iasi | Internet prin router
Conexiunea la internet se face PPOE dar trebuie debifate TCPIP la placa de retea. Cum trebuie setat routerul pt a echivala dezactivarea TCPIP. Pina ieri mergea netul. Acum doar fara router. Router Edimax. Intru in el, setez pe PPOE, merge reteaua LAN la el. Dar nu si netu! Care-i buba. Sa fie de la provider? | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Iasi | Quote:
| ||
|
| | #110 (permalink) | ||
|
Salut. As dori si eu un sfat...ce router ar putea fi setat mai usor sa mearga in reteaua C-ZONE? Eu cu un wrt54gl n-am reusit...cu dd wrt pe el...cu setari dupa cum m-au sfatuit altii tot din aceasta retea de cartier...din cauza asta am schimbat si providerul si acum n-am probleme. Dar acum e ziua unui prieten care si-a luat laptop si e in aceasta retea cu netul...si isi doreste semnal wireless in casa...m-am gandit sa-i fac cadou un router dar...stiu ce probleme am avut eu...Imi puteti da un sfat cu un model de router si cum poate fi setat sa mearga...fie si numai pt un singur calculator?Multumesc
| |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
cum pot sa leg in retea un laptop cu un desktop? au ambele placa de retea, am cablu de retea pentru ele, iar desktop-ul are internet. nu reusesc sa le fac sa se vada. as prefera sa fac cumva sa am si la laptop internet, dar daca nu macar retea intre ele. nu am router sau swich deocamdata.
__________________ Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia dintre noi cel putin o data. dares3000@yahoo.com Last edited by kriss007; 23-03-2008 at 18:53.. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Powered by: Intel, nVidia, Corsair, A-DATA, Mushkin, Tacens, Western Digital, ASUS, LG and Linksys Protected by: F-Secure Internet Security 2010 | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
cablul crossover este cablul de retea? desktop-ul are 2 placi de retea (1 pe placa de baza, 1 pe un slot PCI). una am conectat-o la laptop, iar cealalta e conectata la internet.
__________________ Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia dintre noi cel putin o data. dares3000@yahoo.com | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
La mine intrebarea este alta: ce fel de IP mai este si asta ? poza atasata
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Cum fac sa vad toate detaliile despre posesorul unui Site , de exemplu: proprietar,adresa,nr telefon,data cand a fost creat site-ul ..etc .. toate informatiile posibile . Stiu ca era un Site unde introduceam Linkul si imi afisa aceste lucruri
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Din ce am citit pe aici nu prea am reusit ..vreau sa fac retea intre 2 pc ca sa pot sa am net pe ambele.Pe PC principal am 2 placi de retea , una pe care vine netul din reteaua de cartier iar cealalta ca sa fac conexiunea cu pc2. Poate da cineva un guide pas cu pas pt crearea unei conexiuni intre pcuri respectiv internet sharing si tot ce trebuie ? macar un link unde sa fie totul complet,nu sunt noob dar nu imi ies unele chestii din ce am incercat paana acum.... multumesc
__________________ 0012345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678912345678900 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |