![]() |
| | #1 | ||
| Registration code la demonoid Ii cineva registrat al demonoid ? Ca sa te inregistrezi iti trebuie un cod ![]() Daca sunteti vreunul datimi si mei un cod pls ![]() | |||
|
| | #2 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | ti-as da dar nu te cunosc....deci nu risc un ban pentru tine ![]()
__________________ 1. Nu am incredere in oamenii fara vicii !2. Nu-mi plac limbricii, am deja hemoroizi!ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!! | ||
|
| | #3 | ||
| Hai esti tare, vrei un cod dar nu lasi sa ti sa trimita PM-uri. Tocmai ti'ai pierdut privilegiul unei invitatii din partea mea. Last edited by RedGuard; 28-05-2007 at 02:55. | |||
|
| | #4 | ||
| Stai cu ochii pe site, poate prinzi open registration period.In rest, sunt de aceeasi parere cu nch si RedGuard.
__________________ Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak. | |||
|
| | #5 | ||
| vreau su o invitatie pe demonoid. merci anticipat. | |||
|
| | #6 | ||
|
__________________ Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak. | |||
|
| | #7 | ||
| sarumana nina. ![]() | |||
|
| | #8 | ||
| Parca era inregistrarea libera in fiecare vineri.
__________________ Se cauta researcheri pentru FM 2009 | |||
|
| | #9 | ||
| nu ii nici o inregistrare libera vineri, m-am tot uitat | |||
|
| | #10 | ||
|
| | #11 | ||
| Sorry about my PM, mi-am facut cont in graba si nu m-ma uitat la toate optiunile. L-am facut. Acum, daca mai ii dispus cineva sa-mi dea un cod ii binevenit din toata inima![]() | |||
|
| | #12 | ||
| Daca mai aveti si pentru mine...raman vesnic recunoscator... | |||
|
| | #13 | ||
| pot sa ma bag si eu in lista daca tot sunt atataea requesturi. multumesc anticipat. daca vrea cineva o invitatie in alta parte pm si discutam
__________________ " Whoever said money doesn't buy happines NEVER doubled down against a dealer's six " | |||
|
| | #14 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Demonoid asta pare o chestie tare faina ![]() Voi fi vesnic recunoscator (TM) celui ce-mi va trimite si mie un invite. Mda, ultima data a fost inregistrarea libera prin aprilie ![]() Presupun desigur ca demonoid poate fi folosit in scopuri perfect legale. Nu? ![]() Edit. Gresit - pe 1 iunie
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Romania, Timisoara | Quote:
__________________ | ||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2001 Location: Bucuresti | Multumesc, dar s-a rezolvat (nu am utilizat codul, cu alte cuvinte). Scuze pentru deranj. Ma duc sa ma dau cu capul de perete nitel.
__________________ Vinovat pana la proba contrarie. | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Romania, Timisoara | Quote:
![]()
__________________ | ||
|
| | #18 | ||
| Daca tot ai in plus...se poate?Pls...
__________________ Ex. Alfa | |||
|
| | #19 | ||
| Daca mai are cineva cod disponibil astept si eu la rand.
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #20 | ||
| Chiar nimeni? ![]()
__________________ Ex. Alfa | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|