![]() |
| | #201 | ||
| Asi dori si eu un cod demonoid. Pot oferi un invite blackcats-games la nevoie.. PM va rog.
__________________ "nulus quique credit aliquid, nii prius cogitaverit credendum" - "nimeni nu crede ceva daca nu gandeste mai intai ca trebuie crezut" - De praedestinatione sanctorum,II,5 Galerie Foto | |||
|
| | #202 | ||
| am eu invitatii demonoid cate vreti...... cat dati?
__________________ | |||
|
| | #203 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | Parca nu se vand invitatiile....dar daca tot vrei ceva iti dam o **** ..vorba lui MUEInginerilor ...ce zici?
__________________ 1. Nu am incredere in oamenii fara vicii !2. Nu-mi plac limbricii, am deja hemoroizi!ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!! | ||
|
| | #204 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | as dori si eu un cod pentru demonoid va rog,care poate sa ma ajute.multumesc anticipat | ||
|
| | #205 | ||
| Cris, ai PM.
__________________ Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak. | |||
|
| | #206 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2001 Location: nowhere | Daca mai exista cineva care sa aiba o invitatie , as dori si eu . Multumesc anticipat. | ||
|
| | #207 | ||
|
| | #208 | ||
| Nu stiu daca mai tine faza cu PM sau email .........sunteti cam multi care cer coduri si prea putini care au........unii primesc 2 coduri......altii nici unu'![]() | |||
|
| | #209 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo | Lynx, ceck pm.
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #210 | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Vreau si eu un invite pls | ||
|
| | #211 | ||
| si eu as vrea o invitatie dak are cine sa imi dea si mie pls ms anticipat
__________________ "Death gotta be easy, 'cause life is hard" | |||
|
| | #212 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | si eu as dori o invitatie pe dak poate cineva va rog mult.multumesc anticipat | ||
|
| | #213 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | am eu demonoid da vreau revoTT la schimb... | ||
|
| | #214 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | salut, stiu ca e offtopic, da sunteti in masura sa raspundeti aici si nu are rost sa deschid thread nou doar pt o intrebare. a patit cineva sa ii inghete ratio, upload si download pe demonoid? stau de 3 zile seed, si pe langa cateva downloaduri, da nu se schimba nimic, si nu sunt torrente externe, am verificat. mersi | ||
|
| | #215 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2000 Location: Bucuresti | ti as fi dat eu invite la revTT da tocmai am observat ca mi au dat disable la cont pt inactivitate , si aveam ratie 8 , mai pot sa fac ceva ?
__________________ YM andreucu83; 0723377949 | ||
|
| | #216 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo | din cate am observat se updateaza destul de greu ratio-ul, de la 3-4 zile la o saptamana si ceva [in special la upload] ... ![]()
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #217 | ||
| Quote:
__________________ Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak. | |||
|
| | #218 | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | si eu am stat luni cu acelasi ratio... @Andrei2k - nu stiu... trimite-le un mail si roaga-te de ei ... spune-le ca a dat tramvaiul peste tine si nu ti-ai mai putut folosi miinile ... sau ca esti persecutat politic in republica moldova (si deci ti-au taiat netu) poate reusesti sa-i convingi... | ||
|
| | #219 | ||
| As dori un invite pentru bitme.org . Pot oferi invitatii pe gfxnews.ru ![]()
__________________ I'm going slightly mad. | |||
|
| | #220 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | inv. demonoid vreu czone lucas_iosipov"a"yahoo.com "A"-@ Astept | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|