![]() |
| | #21 | ||
| As vrea si eu un invite pe demonoid dati-mi pm va rog si discutam detalii. Multumesc mult. | |||
|
| | #22 | ||
| Eu mi-am facut cont .A fost free registration in ziua imediat urmatoare cererii mele ...asa ca mult succes si voua ![]()
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #23 | ||
| Registration codes , acu facute, spor la downloadat ![]() 2cdftqc6jkw d3hyptqpw55j | |||
|
| | #24 | ||
| Nu e voie cu site-uri warez pe aici. Wtf?
__________________ | |||
|
| | #25 | ||
|
| | #26 | ||
| yakuza26 ur' my HERO !!! ![]() Primul cod l-am luat eu....... | |||
|
| | #27 | ||
| @lord2005 : ti-am dat PM cu registration code, altul decat cele puse aici Care mai vrea da-ti PM, ca daca tot pun aici o sa se faca o bataie ![]() LE : al doilea cod nu a zis nimeni ca l-ar fi folosit, deci e liber, cred, daca il luati careva anuntati, multumesc. | |||
|
| | #28 | ||
| yacuza26 , mutumesc mult pentru invitatie, apreciez. Am folosit al doilea invite postat de tine mai sus si dupa am vazut ca mi-ai dat pm.Deci un invite disponibil pentru cine are nevoie![]() | |||
|
| | #29 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #30 | ||
| Dap , il poti posta aici , mersi mult ![]() | |||
|
| | #31 | ||
| Code liber : oxl00ufzz | |||
|
| | #32 | ||
| repede baieti ca este free registration! ![]()
__________________ Ex. Alfa | |||
|
| | #33 | ||
| .....Deci am reusit sa ma inregistrez....... Acum ce trebuie sa fac ca sa pot sa dau si eu coduri ? | |||
|
| | #34 | ||
| Control panel, la user,generate code(ceva de genu e butonu) | |||
|
| | #35 | ||
| Nu ma refeream unde gasesc coduri... Ci daca trebuie sa am ratio mai mare sau daca trebuie sa fiu registrat de mai mult timp... | |||
|
| | #36 | ||
| Quote:
Eu am upload peste 1 TB, si am putut genera doar 4 coduri, mai trebuie sa astept daca mai vreau ca este o limita de cate poti genera..intr-un anumit interval de timp | |||
|
| | #37 | ||
| Torentii merg si fara inregistrare. Care e spilul ?
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #38 | ||
|
| | #39 | ||
| La siteu asta ai voie numai 2 pe saptamana (cred....un numar limitat oricum) si nu te lasa sa iei torrenti mai vechi ![]() | |||
|
| | #40 | ||
| m-ar interesa si pe mine un cod, daca mai are cineva... multumesc | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|