![]() |
| | #61 | ||
| Quote:
2 - "ca codurile" = cacofonie ![]() ![]() | |||
|
| | #62 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | Quote:
sa faci ca clabucii (tot cacofonie) ....glumesc...totul e moka frate, de ce as da pe bani? dar nici cu agarici de 10 posturi nu m-as incurca.... Traducere: Moka=Gratis ![]() Agent 47 ai PM cu codul (alta cacofonie HiHiHi!
__________________ 1. Nu am incredere in oamenii fara vicii !2. Nu-mi plac limbricii, am deja hemoroizi!ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!! Last edited by nch; 22-06-2007 at 00:18. | ||
|
| | #63 | ||
| 1) I agree with yakuza......dac vrei sa faci o fapta buna si sa dai un cod bine daca nu, nu! ![]() 2) Nu pot sa schimb numele threadului ? (Registration code la demonoid si c-zone) ![]() | |||
|
| | #64 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #65 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | C05T1N Ai PM
__________________ 1. Nu am incredere in oamenii fara vicii !2. Nu-mi plac limbricii, am deja hemoroizi!ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!! | ||
|
| | #66 | ||
| as dori si eu invitatie, daca se poate ![]() | |||
|
| | #67 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | bau,ai PM | ||
|
| | #68 | ||
| Nick anterior: Agent 47 Join Date: Jan 2007 | nch thanks a lot ![]() LE:daca tot e vorba de invitatii, e cineva pe linuxmafia?
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. | ||
|
| | #69 | ||
| Daca se indura cineva....PM pentru demonoid....thx
__________________ "Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaste curătit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astăzi ca si mîine, pururi si acum." Oriunde as fi, Inima Mea Bate Pentru Poli | |||
|
| | #70 | ||
| Sennin, ai PM.
__________________ Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak. | |||
|
| | #71 | ||
| Vreau si eu o invitatie, daca se poate.... Am avut 5 ani cont la ei, si i-am dat useru unui prieten bun, si idiotu cu ratie falsa mi-a distrus contu... ( | |||
|
| | #72 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | reeven ai PM
__________________ 1. Nu am incredere in oamenii fara vicii !2. Nu-mi plac limbricii, am deja hemoroizi!ILINK este cel mai prost furnizor de internet ..nu va bagati !!!! | ||
|
| | #73 | ||
| subscriu si eu cu rugamintea de invitatie.... daca se poate ..nu am mii de posturi da' sunt user vechi --a si inca ceva : "casa de copii nu e acasa " ![]() si... pentru adevaratii domni din Romania , numai "respect" thx
__________________ Abit Ip35-Pro ; Core2Duo E6850+Nocua ,8800 GTs-OC ; 2X 1G Corsaire Dominator ;Hdd-2X WD 250G -Raid 0 ;X-FI -Extreme Music ;Logitech G7 & dinovo EDGE ;Altec LANSING 641E; Monitor Dell 2407WFP; ASUS DWR-1814BLT;Carcasa ANTEC | |||
|
| | #74 | ||
| eu as dori pe c-zone da mai este.... | |||
|
| | #75 | ||
|
| | #76 | ||
| Vreau si eu cont pe demonoid daca se poate. PM please!
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #77 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Si eu, pls!THX | ||
|
| | #78 | ||
| Daca mai aveti careva invite si pentru mine as aprecia mult ![]()
__________________ ~jesus is my homeboy~ | |||
|
| | #79 | ||
| deocamdata tracker-ul e pwnt Quote:
| |||
|
| | #80 | ||
| Si eu as vrea o invitatie pe demonoid daca are cineva una in plus ![]() Multumesc anticipat!
__________________ Mda!... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|