![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Mai aveti rabdare, cam astea-s ultimele zvonuri:http://www.zeropaid.com/news/8873/BR...+down+Demonoid , tot nu functioneaza.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
|
as vrea si eu daca se poa..thanks
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
|
vreau si eu pls. multumesc anticipat!
__________________ Service şi modare console | Accesorii console Alex | Vodafone: 0727.571.253 | Cosmote: 0762.94.15.15 Yahoo! Messenger: BLKro (daţi mesaj şi vă răspund când pot) Cum se acordă Trader Rating. Mulţumesc! | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Problema cu Inregistrarea
Am si eu o problema cu demonoid. Nu imi trimite mail prin care sa confirm activarea acountului. Ce as putea sa fac???? -------------------- Editare ulterioară -------------------- am uitat da-ti PM yo_cristy_22@...yahoo.com -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu am incercat sa ma inregistrez dar nu-mi trimite mailu de confirmare... Ce sa ma fac??? Last edited by cristy_cristy; 19-07-2007 at 23:33.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | :::::::::::::::::::::
Salutare... Imi poate da si mie cineva un cod de activare pe Demonoid !!! Daca cineva are bunavointa sa imi dea si mie un cod ii voi fi recunoscator ... Am conturi pe Czone, iPlay si Filezone cu ratie peste 3 la tote dar de curand m-am transferat la un alt provider ceva mai generos si as vrea sa imi fac cont si pe un tracker extern. Multumesc | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |