![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ************************************************ Nu va milogiti ca la usa la pomana dupa invitatii. Postati doar daca aveti ceva folositor de oferit la schimb. "And no, nobody wants your demonoid invites." ************************************************ |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2184 (permalink) | ||
|
Intreb aici ca sa nu mai deschid un thread separat. Este cineva de aici care are cont pe Waffles.fm si are conexiune la RDS? La mine nu mai merge site-ul respectiv de vreo 5 zile (nici torentele pe care le aveam la seed), zice "The connection has timed out, The server at www.waffles.fm is taking too long to respond." (in Firefox). Contul meu acolo este in regula, am incercat sa ma loghez de pe alt alt ISP (deci si alt IP), se conecteaza si pot intra in contul meu (deci nu sunt banat). Asa ca ce naiba are, de ce nu pot intra? | |||
|
| | #2187 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Dau bit-hdtv , freshon tv, filelist,lasttorrents,scenefz,czteam, (Doar pe filelist si lasttorrents am invite,restu` sunt conturi) 2 la alegere din cele enumerate pt un cont pe TOrrentleech , sau 3 cnturi pt o inv pe torrentleech. Sal
| ||
|
| | #2191 (permalink) | ||
|
Trackerele rusești pt că multe camrip-uri în ultima vreme de la ei vin.
__________________ Toate cele bune! E8400↕Ninja B+↕DFI LP DK P35-T2RS↕2x2GB + 2x1GB Mushkin XP2-6400↕Zotac GTX260AMP2↕RAID0 2xSeagate ES.2 500GB + 7200.10 320GB CM HAF 932↕Enermax Modu82+ 525W↕Philips 170C↕Asus Xonar D2X↕Klipsch Promedia GMX A-2.1 FOLDING@HOME | |||
|
| | #2195 (permalink) | ||
|
fostu docs DOCS TORRENTs ro
__________________ Vand imobil 3 camere [ tel: 0747789610 ] http://forum.computergames.ro/170-im...l#post40370709 | |||
|
| | #2196 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: Campina | cred ca s-a referit la altceva el, dar oricum filmele nu apar pe trackere imediat ce apar in cinema. Mai intai apare varianta CAM, filmare din cinema. Acestea in marea lor majoritate sunt filmate in cinematografe din Rusia, dar nu numai. Problema la aceste CAM-uri este legata de faptul ca rusii, ca si majoritatea europenilor dubleaza filmul, asa ca trebuie sa se inregistreze din alt cinema audio in engleza. Unele filme care sunt leakuite intentionat doar pt a-si face reclama. Mai sunt filme low budget care apar cam in momentul cand se lanseaza marile blockbustere si isi fac publicitate pe seama acelora: Transformers vs Transmorfers.... In fine, nu cred ca se merita sa te uiti la un film varianta Cam. Eu in ultima vreme am incercat sa evit pana si DVD-ripurile si am trecut la varianta 720p. | ||
|
| | #2197 (permalink) | ||
|
As dori si eu o invitatie pe tv.torrents.ro . Ms anticipat. mail: adio09x@yahoo.com | |||
|
| | #2198 (permalink) | ||
|
Daca are cineva invitatie pe iptorrents sa imi dea mail pe alexandru_taker@yahoo.com sau pe pm Dau la schimb invitatie pe scenefzMultumesc.
__________________ Chuck Norris can touch MC Hammer | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |