![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ************************************************ Nu va milogiti ca la usa la pomana dupa invitatii. Postati doar daca aveti ceva folositor de oferit la schimb. "And no, nobody wants your demonoid invites." ************************************************ |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
adiq daca grupul xyz scoate ultimul album 50cent si cineva il ia de pe marele site de torrente ZZZ si il pune pe YYY atunci aia care au site-ul ZZZ se supar asta cu torrentele si "furatul" intre ele mi se pare cea mai tare caterinca am avut pe iplay si dupa parerea mea a fost cel mai tare tracker de RO, insa mi-am pierdut contul fara motiv si cum 90% din ce era acolo gasesc si pe TBS am ramas aici ![]() cel mai mult stau insa pe http://www.hd-bits.ro/ http://www.bit-hdtv.org
__________________ no sig | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
pe filezone am avut dar mi-am bagat ceva si am omor ratia si am fost banat .. k interfatza la inceput mi-a placut k era ceva nou insa cand am inceput sa folosesc e un chin... ce m-a enervat si mai mult la ei este k au fost primi kre au fost super desptepti si au facut deal cu operatori de mobile sa poata dona lumea prin sms .. e naspa k mobili iau jumate din bani (astia la orice ies in castig de rup) si mai e naspa ca fapt in sine .. prefer sa-l iau original jocul decat sa-l trag de la ei "donand" .. inteleg donatzile la wikipedia de ex insa nu la site-urile de torrent
__________________ no sig | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Cam sinteti off topic toti... (N-ar strica un topic dedicat schimburilor de invitatii pe trakere, ca sa nu mai gasim 30 de posturi rasfirate aiurea...) Cit despre mine, acum dau cont nou czone + cont nou oink (+ eventual altele) pentru o invitatie revoTT sau bitmetv.org ... | ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Nu am cont pe czone sau iplay, doar pe filezone. Imi place trackerul, ratia este cam 1.3, stau bine (am donat 2 dolari o singura data). Ceea ce este extrem de enervant este ca uploadul se face greu, iar cu o conexiune mai slaba ai sanse sa ramai fara cont ca nu poti tine pasul. Spre exemplu, la mine, cu conexiune Astral, downloadez de pe filezone cu 350 kbps constant, iar uploadul este de maxim 20-30 kbps cand merge bine. Am reusit de foarte putine ori sa fac ratia peste 1 la un torrent downloadat. Am mai supravietuit ca am downloadat si de la prietena mea care are retea de cartier, downloadul merge cu 3-4 MB iar uploadul merge lejer cu 1 MB, dar asta nu dureaza foarte mult. La ea am reusit sa fac ratie buna. Am mai downloadat de asemenea in Bucuresti pe un abonament RDS de 6 MB latimea de banda, download-ul mergea cu 4-5 MB iar uploadul urca pana la 2 MB. Acolo am reusit sa duc un torrent la ratia 12, filmul Premonition parca.
__________________ | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Ofer cont deja facut pe iplay si torrentleech cu o conditie..
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |