![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| ************************************************ Nu va milogiti ca la usa la pomana dupa invitatii. Postati doar daca aveti ceva folositor de oferit la schimb. "And no, nobody wants your demonoid invites." ************************************************ |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #81 (permalink) | ||
|
cine vrea filezone astept PM
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
sorry pt off-topic, dar as vrea sa stiu daca te expui la anumite riscuri ca downloader inrait de torente. prin 'downloader inrait' ma refer la a avea un server care 24/24 sa faca dl/ul de torenti. exista o legislatie in sensul asta? da politaiul buzna peste tine in casa? | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Daca mai are cineva vro invitatie pe iplay i-as fi recunoscator. brebenelu@gmail.com Multumesc, George
__________________ Mananca zanele shaorma? | |||
|
| | #97 (permalink) | ||
|
presupun ca stiti, www.hd-bits.ro este free sign up, acolo gasiti numai material HD.
__________________ Astept Core 3 Trio | |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
Am invitatii pe FileList.ro. Ce e FileList? Un site de torenti in care sunt vreo 600 de torenti, toti cu freeleech. In principiu, daca ai ratat un torent in ultima luna pe torentii romanesti, si vrei sa il iei acum, fara sa ai probleme cu ratio, il iei de aici. Asadar, cine vrea invitatie, sa imi dea un mesaj pe messenger la O_Breda si ii trimit invitatie. Sau un email la O_Breda la yahoo. Cum preferati. Dupa ce te inscrii, poti sa ii inviti si pe altii, ai drept de invitatie de la inceput. Concluzie: daca vreti un site de torenti cu mult-mult freeleech, dati-mi un mesaj.
__________________ Ma bucur ca noi vorbim, Olivian BREDA (+ tu, care citesti) | |||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Am trimis o invitatie. Va rog sa precizati o adresa de email, asa ca cel mai bine contactati-ma la O_Breda (pe Yahoo mail sau mess).
__________________ Ma bucur ca noi vorbim, Olivian BREDA (+ tu, care citesti) | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |