Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-07-2008, 17:26   #1 (permalink)
Registered User

Problema cu un router care are porturile blocate

Salut va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unei probleme......eu stau intr-un regretat campus Bucurestean respectiv cel din Agronomie unde un destept a luat el decizia de capul lui de a seta un router care are toate porturile blocate mai putin cele de messenger si internet browsing , motiv pentru care eu nu ma mai pot juka WOW de aproape un an .......... va rog care stiti, care vreti , care puteti sa ma ajutati in solutionarea problemei eu incerc ink de asta toamna cu diferite programele de genul proxy port switchere si asa mai departe care din pacate nu functioneaza , mi-ar fi greu sa cred ca nu se poate face chiar nimik idiotului

Multumes frumos si astept ideiile voastre

Coszzzmin is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 19:18   #2 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Trage-ti net separat

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 22:01   #3 (permalink)
Registered User

kjaskar's Avatar

In Agronomie nu ploua cu ISP-uri.. nu mai da omului raspunsuri ca sa iti vezi scrisul pe monitor
De vreme ce sta in campus=>este student, probabil ca nu isi permite un net prin 3g care e destul de scump
Incearca sa te rogi cu o sticla de tarie de admin sa iti deschida porturile 3724 TCP 6112 TCP 6881-6999 TCP (in principal primele 2 sunt importante)

kjaskar is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2008, 23:13   #4 (permalink)
Registered User

@kjaskar da ai dreptate in Agronomie nu ploua cu ISP-uri ca daca ar fi fost asa nu mai bloca idiotul asta toate porturile de capul lui , faza este ca am incercat sa il mituiesc pe ala in toate felurile .........problema cu banii nu ar fi dar faza este ca la netu prin 3 g cei 4 Mega alocati pentru traficul ala super se duc imediat cand joci WOW si dupa ce i-ai terminat internetul scade la o penibila viteza de 16k/sec ori cu asta nu apuci nici macar sa faci un "/lol" in WOW

Coszzzmin is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 17:37   #5 (permalink)
Registered User

kjaskar's Avatar

Pacat, suntem in RO si nici macar mita nu mai merge
Ai incercat sa faci tunelare? Desi te poate prinde daca stie ce sa caute... eu m-am trezit cu utp-ul taiat marunt-marunt in Grozavesti acum cativa ani pt ca am folosit tunelare sa pot sa ies pe dc++ (de torrenti nu auzisem pe vremea aia). Nu cred totusi ca WoW face chiar ata de mult trafic incat sa se simta

kjaskar is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 19:15   #6 (permalink)
Registered User

Explică-ne, te rog, cum poate detecta un admin de cartier ce faci tu în tunelul tău VPN sau SSH. Se plătesc bani grei pentru aşa ceva.

wirespot is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2008, 21:53   #7 (permalink)
dude

KillerOPS's Avatar

un tunel de genu, mai ales daca iese printr-un squid, cred ca omoara latentzele => useless pentru wow

KillerOPS is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2008, 12:53   #8 (permalink)
Registered User

aurasdoom's Avatar

Quote:
Originally Posted by kjaskar View Post
In Agronomie nu ploua cu ISP-uri.. nu mai da omului raspunsuri ca sa iti vezi scrisul pe monitor
De vreme ce sta in campus=>este student, probabil ca nu isi permite un net prin 3g care e destul de scump
Incearca sa te rogi cu o sticla de tarie de admin sa iti deschida porturile 3724 TCP 6112 TCP 6881-6999 TCP (in principal primele 2 sunt importante)
Orice poate fi mai bun decat ce are acum, nu?

aurasdoom is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules