Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Closed Thread

LinkBack Thread Tools
Old 14-08-2008, 14:25   #1 (permalink)
Registered User

KisSs's Avatar

Exclamation Cautam Administratori/Moderatori pt. infiintarea unei noi comunitati !

Va salut pe toti !

Acum despre ce este vorba,vreau sa creez o comunitate online care sa contina un site,ca subiect principal acest site va avea Downloadul.Eu voi avea grija personal despre ceea ce se va downloada,se vor face doar downloaduri legale dar totodata multe fiind FULL.

Sunt pregatit cu cunostinte despre HTML si alte limbaje de programare,am comunitati promovatoare care ma vor ajuta cu promovarea,am suport de la softpedia si cati-va useri de acolo care ma vor ajuta si ei si ramane doar sa infintez aceasta comunitate.

Deci pana acuma v-am prezentat informatii despre ceea ce vreu sa creez.
Caut Administratori/Moderatori care sa ma ajute la infintarea acestui site,specizez ca siteul este deja in constructie si are un Panou De Control foarte "prietenos" si se poate folosi cu mare usurinta.

Administratorii/Moderatorii care vor sa se inscrie trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- Obligatoriu peste 16 ani.

- Trebuie sa detina cunostinte din minim un domeniu: Programare[HTML,PHP,Delphi],Design web[Photo Shop,Creatoare Bannere] sau Sa detina cate un cont la 2 Trakere cum e "File List" "Track Zone" s.a.

- Si deoarece comunitatea trebuie sa se dezvolte rapid trebuie sa detineti o viteza la internet de minimum 128kb/s .

Pentru toti care indepliniti cerintele si doriti sa participati,postati aici si va voi lua in considerare!

KisSs is offline   
Old 14-08-2008, 14:55   #2 (permalink)
Moderator

droopy's Avatar

Ia specizeaza tu in alta parte.
It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file.

droopy is offline   
Advertisment
Closed Thread

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules