![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| RDS - download problem
am si eu o problema ..si poate ma ajuta cineva cu o idee macar ca eu nu mai stiu ce sa incerc .. Problema ar fi Am fibra de la rds .. de pe DC downloadez si cu 3mb dar pe torente nu pot lua cu mai mult de 1.2mb .. are cineva o idee unde sa ma uit ? Setarile la utorent sunt standard ..fara nici o limitare , nu pot sa imi dau seama ce o fi..
__________________ | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
legaturile dintre fibra optica si cablurile catre media convertor sunt facut cum trebuie? poate trebuie refacute, dar un aparat e greu de gasit si e al naiba de scump, trebuie sa apelezi din nou la baietii de la rds media convertorul e ok? unele sunt pocnitoare, ar trebuie incercata o schimbare dar nu's ce ma face pe mine sa cred ca ai o nenorocita de conexiune de la rds intitulata pompos fiberlink si in cazul asta ar trebui sa fii multumit
__________________ #aeon# | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mai copii, cand vine unu si zice ca are fibra de la RDS are FiberLink nu fibra. It's like.. the law.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|