![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Bucharest,Romania | Problema spinoasa wireless...si cam urgenta!
Salut...am o problema stringenta cu o retea wireless la servici. E in constructie reteaua...un router Linksys WRT54GL si cateva laptopuri. Vreau sa trec toata reteaua de PC-uri pe wireless asa ca azi am instalat pe un PC o placa de retea tot Linksys 801_11.g...era singura care folosea wireless in acel moment. Probleme : Am instalat-o cu IP static si s-a conectat la 1 Mbps ?!? Dupa care am instalat-o cu DHCP, oscila intre 24-36 Mbps dar viteza de transfer reala nu depasea 90 KB/s ! Si la transferul din mai multe surse, si la testere de viteza...mai mult de 700 kbps nu aveam! Ma astept sa mearga mai incet decat reteaua wired dar nici chiar asa...mentionez ca semnalul era pe 'verde' de vreo 54%, ping bun la router si pe internet, viteza buna de incarcare a paginilor web... Routerul este setat in "infrastructure mode", G Only, frecventa 2,4 Ghz...singura optiune avansata pe care am schimbat-o la el a fost sa dau enable la Frame Burst. Orice pareri sunt binevenite.... | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
eu il am setat pe mixed mode, wireless channel 11, frame burst disabled si merge super ok, testat pe un laptop la scara urmatoare la alt etaj transfer 2 MB pe dc constant
__________________ AMD X2 4000 Sk AM2|ASRock ALIVENF5-ESATA2+R3.0|2x1GB KINGMAX KLDD4-DDR2-1G800|2 x Seagate S-ata2 80 GB RAID 0 |2 x Seagate S-ata2 320 GB NCQ|HIS 2600XT 256MB (128bit) GDDR3 |DVD-RW Liteon S-ata|IIYAMA ProLite E1900S 19''|Teac HP-5-S|Mouse + Tastatura | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|