![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Problema SPAM
Buna tuturor, Recent am instalat un firewall device in retea pe care am activat antispam-ul pe smtp pt. serverul de mail. Deci tot traficul care vine catre serverul de mail este trecut prin filtru. De atunci am o mare problema cu mesaje returnate cu mailuri care cica isi au originea pe serverul meu. Problema e ca expeditori mail-urilor nu sunt useri de pe server. Toate mail-urile returnate sunt spam si poate stie cineva cum as putea sa aflu originea spam-urilor. Eu banuiesc ca am ceva virus in retea care imi provoaca durerile de cap. Toate mesajele returnate contin transcripturi ale unor mail-uri cu continut publicitar asiatic. Multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Da si tu niste headere aici.
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|