![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 | Conectare 2 pc la un server
Buna ziua, In primul rand, rog un admin sa mute topicul daca nu e postat unde trebuie. Problema sta cam asa: Am un router linksys wrt54gc, prin intermediul caruia sunt conectate 2 laptopuri si 1 PC -> problema vizeaza doar 2 dintre ele , si anume laptopurile. Am instalat un joc pe ele (unreal tournament 2004) si nu merge sa ma conectez la acelasi server, in acelasi timp, cu ambele laptopuri (din cauza porturilor cred) Am incercat sa deschid porturile respective prin intermediul routerului, dar nu merge. Ce trebuie sa fac, sa pot juca in acelasi timp de pe ambele laptopuri, pe acelasi server? De precizat, ca ma pot conecta individual cu fiecare dintre ele pe orice server. Multumesc anticipat | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
iote` ce zice guule You need to enable port forwarding on the following ports only IF you are using a router/NAT gateway ports UT2003 tcp 7777, 7778,7779-7783,27900udp,8080 admin Unreal Tournament 2004 ports 28902 7777-7778,7787 being happy is being at the right end of the redeemer De unde rezulta ca tu , poti face port forward doar catre un anumit ip din spatele nat-ului tau .
__________________ ',';; | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Dacă nu făcea forward corect nu s-ar fi putut conecta cu niciunul. Dacă era problemă că e forward doar spre un IP, i-ar fi mers doar unul. Dar din moment ce se poate conecta cu oricare individual dar nu simultan, problema e ce-a zis mhanor: serverul nu accepta mai mult de o conexiune de la acelaşi IP. Evident, ai un singur IP public şi serverul vede practic 2 conexiuni de la el şi-o refuză pe-a doua. Soluţii: ori faci rost de încă un IP public (prea complicat pt. atîta lucru) ori vorbeşti cu adminii acelui server şi ceri voie să te poţi conecta de 2 ori simultan de la IP-ul tău. După care speri că nu ţi se schimbă (că presupun că e alocat de ISP).
__________________ If you put a large switch in some cave somewhere, with a sign on it saying "End-of-the-World Switch. PLEASE DO NOT TOUCH", the paint wouldn't even have time to dry. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2008 |
Porturile sunt deschise pe router. Da, am 1 ip alocat de ISP. Precizez ca serverul respectiv este un server ... nou in fiecare seara, adica il face un prieten, nu este server dedicat. Si cum poate sa faca sa dea voie aceluiasi ip sa se conecteze de 2 ori? Este comanda din consola, sau inainte in options? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|