![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 | modem usb orange prin router wireless
am un modem usb tip UTMS de la orange si as vrea sa partajez netu prin un router wireless asus WL500g deluxe. nu stiu cum sa fac asta. am incercat toate versiunile de firmware de pe net, cel de la zapp, cele de pe asus.com (care nu au nici macar optiunea de dial-up sau utms) si unele de pe http://koppel.cz/cdmawifi/download/167/. nu a mers nimic. nu reusesc sa conectez modemul la net prin router. daca aveti si alte idei va multumesc enorm! modemul este Amoi U2000 pe USB! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai este simplu.....daca nu ma insel....routerul ala are portul usb pentru a conecta o imprimanta sau un hdd extern, nicidecum un modem usb.... zic si eu
__________________ AMD X2 4000 Sk AM2|ASRock ALIVENF5-ESATA2+R3.0|2x1GB KINGMAX KLDD4-DDR2-1G800|2 x Seagate S-ata2 80 GB RAID 0 |2 x Seagate S-ata2 320 GB NCQ|HIS 2600XT 256MB (128bit) GDDR3 |DVD-RW Liteon S-ata|IIYAMA ProLite E1900S 19''|Teac HP-5-S|Mouse + Tastatura | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Modemul asta este destul de pacatos si sub Linux pe un calculator, nu vreau sa-mi imaginezi cum e sa cauti un firmware 3rd party Linux based si sa-l configurezi pentru el. http://forum.ubuntu.ro/viewtopic.php?pid=22153#p22153
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
deci ii clar ca modprobe usbserial vendor=0x1614 product=0x800 ii comanda magica. Acuma pune-te si fa-ti un openwrt care sa contina toate chestiile de care ai nevoie, fa un script de conectare si have fun ![]() www.openwrt.org
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
nu merge! am incercat tot! de precizat ca este un modem Amoi U2000 care are un fel de flash in el din care se instaleaza automat driverele. -------------------- Editare ulterioară -------------------- PigBrother, vreau sa il instalez pe un router wireless nu pe linux! -------------------- Editare ulterioară -------------------- KillerOPS, o sa incerc sa vad daca ma descurc sa fac ce zici tu acolo. mersi de link! Last edited by chip_cristian; 14-09-2008 at 00:12.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|