![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cursuri administrator de retea
Stimati colegi forumisti, As dori sa ma angajez dupa o perioada pe un post de administrator de retea si vreau sa va intreb ce cursuri sa incep sa invat. As dori sa o iau de la 0, chiar daca in facultate am invatat din CCNA pentru examenul la retele de calculatoare. Am inteles ca ar fi optiunea sa invat examenele de Windows Server 2003,dar ar fi problema ca la Windows Server 2008 sunt alte examene, mai orientate catre tipul de specializare: Windows Server 2008 Administrator Windows Server 2008 Enterprise Administrator Aceste certificari expira la 2 ani, ce este diferit fata de certificarile Server 2003, care nu expirau. Am mai citit pe un site ca acum practic se cauta cei specializati pe cursuri Cisco decat certificarile Microsoft. As dori sa imi indicati o directie ca sa stiu ce cursuri sa incep sa invat, ca sa nu ma trezesc dupa cateva saptamani de invatat ca nu invat ceea ce trebuie. Multumesc in avans. Last edited by CoolZone; 04-09-2008 at 10:02.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| www.infoacademy.net , si gasesti acolo tot ce-ti trebuie.E un singur modul de linux,de 16 saptamani.Dar iti trebuie ceva experienta ca sa ajungi sa lucrezi ca admin.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Daca vrei ceva ce ai putea sa inveti singur si dupa care sa dai o certificare care sa si ajute la cv, ai putea sa incerci si cursurile LPI (linux professional institute). Gasesti carti multe pe net si dupa care doar platesti examenul si ai o certificare. Vezi ca sunt 2 nivele. Da destul de bine pe cv mai ales ca e sustinut de ibm si chiar inveti ceva. Oricum, daca vrei sa te indrepti pe directia linux / unix, cursurile de la infoacademy sunt foarte bune si au niste instructori foarte buni. Daca esti la inceput si chiar vrei sa inveti ceva ti le recomand.
__________________ English motherfucker! DO YOU speak it?? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pe naiba, eu am gasit un MCDBA in 6 luni de cautari iar un MCSE nici pana la ora actuala. De CCNA/CCNP e nevoie in telecom, in industria financiara nu cauta nici naiba pentru ca se externalizeaza liniile. Vrei cursuri ca lumea de unix, fa AIX si Solaris, din asta se castiga bani sanatosi. Linux e pt centura galbena
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
------------------Linux ------------------ LinuxCBT Debian LinuxCBT Mail LinuxCBT Scripting LinuxCBT Security Redhat Certified Technician cbt CBTNuggets.RHCE.Package.Intermediate.To.Advanced.Linux.CD1-QUANTUM.ShareReactor linuxcbt-php --------------------------------------------- ----------CCNA------------------ ICND CD1 ICND CD2 ICND CD3 ICND CD4 ICND CD5 ICND CD6 ICND CD7 ICND CD8 ------------------------------------- ----------------CCNP------------- 642-801 BSCI 642-811 BCMSN 642-821 BCRAN 642-831 CIT ----------------------------------- ----------------Train Signal-uri------------ Train Signal - Lab 1 - Active Directory Train Signal - Lab 2 - File Servers in W2k3 and W2k Train Signal - Lab 3 - Web Servers Train Signal - Lab 4 - DNS Infrastructure Train Signal - Lab 14 - Group.Policy Train Signal - Lab 15 - RIS and Ghost And AD Disaster Recovery Train Signal - Lab 16 - Sites And Services Train Signal - Lab 17 - Design, Install & Manage Exchange Server 2000 Train Signal - Lab 18 - Exchange Server 2003 Train Signal - Lab 21 - ISA Server 2004 Train Signal - Lab 19 - Cisco.Routing-DDUiSO
__________________ ',';; | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|