![]() |
| | #481 (permalink) | ||
| Cu placere! ![]() 1X invitatie disponibila pe Pimp Your Mobile (PyM): Tracker specializat in telefoane mobile. 1x invitatie disponibila pe ShareGBV.ro 1x invitatie disponibila pe xtremezone.ro Trimite-ti pe PM un test cu viteza pe Bucuresti de pe speedtest.net - copy direct link. Alternativ un screenshot cu ratia pe orice alt tracker sau statistici utorrent - help, show statistics. Pentru screenshot: Print screen de pe tastatura, open paint, paste, save as jpeg, upload pe ImageShack® - Image Hosting sau alt site de image hosting. Doar membrii CG cu vechime de peste 1 an.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #482 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu o invitatie pe ceva extern si bun?gen demanoid.Stima si astept pm sau carter15_bebe@yahoo.com pot da si o invitatie pe filelist la schimb pt demanoid sau extern.stima
| ||
|
| | #483 (permalink) | ||
|
Invitatia de pe shareGBV s-a dat...
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #484 (permalink) | ||
| 1X invitatie disponibila pe Pimp Your Mobile (PyM): Tracker specializat in telefoane mobile. 1x invitatie disponibila pe xtremezone.ro Trimite-ti pe PM un test cu viteza pe Bucuresti de pe speedtest.net - copy direct link. Alternativ un screenshot cu ratia pe orice alt tracker sau statistici utorrent - help, show statistics. Pentru screenshot: Print screen de pe tastatura, open paint, paste, save as jpeg, upload pe ImageShack® - Image Hosting sau alt site de image hosting. Doar membrii CG cu vechime de peste 1 an.
|
| | #486 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 Location: Bucuresti / Bacau | Quote:
http://www.speedtest.net/result/602006179.png | ||
|
| | #487 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #488 (permalink) | ||
| 1X invitatie disponibila pe Pimp Your Mobile (PyM): Tracker specializat in telefoane mobile. Trimite-ti pe PM un test cu viteza pe Bucuresti de pe speedtest.net - copy direct link. Alternativ un screenshot cu ratia pe orice alt tracker sau statistici utorrent - help, show statistics. Pentru screenshot: Print screen de pe tastatura, open paint, paste, save as jpeg, upload pe ImageShack® - Image Hosting sau alt site de image hosting. Doar membrii CG cu vechime de peste 1 an.
|
| | #489 (permalink) | ||
| 1X invitatie disponibila pe Pimp Your Mobile (PyM): Tracker specializat in telefoane mobile. Trimite-ti pe PM un test cu viteza pe Bucuresti de pe speedtest.net - copy direct link. Alternativ un screenshot cu ratia pe orice alt tracker sau statistici utorrent - help, show statistics. Pentru screenshot: Print screen de pe tastatura, open paint, paste, save as jpeg, upload pe ImageShack® - Image Hosting sau alt site de image hosting. Doar membrii CG cu vechime de peste 1 an.
|
| | #490 (permalink) | ||
|
Salut,se poate la mine invitatia pentru Pimp Your Mobile?uite aici testul de viteza http://www.speedtest.net/result/604540900.png .si un print screen
__________________ 0726.75.22.75-vodafone 0751.47.77.39-orange 0765.248.511-cosmote (cel mai sigur) | |||
|
| | #491 (permalink) | ||
|
Dau 2invitatii pe freshon.tv. Vreau un speedtest cu bucuresti si unul cu new york, un screenshot cu cel mai bun tracker al vostru(exclus `faillist`) cu usernameul meu in bara de search si sa-mi povestiti putin despre serialul sau serialele voastre preferate. Toate cele de mai sus pe PM, fara mail. Vi-l cer eu cand e nevoie.
__________________ Gandesc algoritmic intr-o lume inexacta... | |||
|
| | #492 (permalink) | ||
|
Pentru KingOBeer http://www.speedtest.net/result/599635077.png Pe new york poate diseara daca este asa foc sa am (sunt la munca acum- testul este facut de acasa.) Am net de la RDS (fibrelink) deci in mare stii cum merge. Imi place Married With Children (Bundy), Prince of Bel-Air, The Simpson, Seinfeld, MASH 4077, in general comediile ![]() Mai jos gasesti si ratia de la xplor.
__________________ | |||
|
| | #493 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added 29-10-2009 at 12:08 ---------- Previous post was 28-10-2009 at 16:17 ---------- Am dat toate invitatiile... Cand o sa mai fac rost o sa postez aici.
|
| | #494 (permalink) | ||
|
@ degea: Ai primit invitatia pe freshon.tv. (TvT)
|
| | #497 (permalink) | ||
|
Baieti aici nu este sectiunea de request! Vad ca va faceti cont pe acest forum doar ca sa cersiti invitatii! Cand o sa fac rost, o sa postez aici.
|
| | #498 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Quote:
Ai dreptate prietene , am formulat gresit afirmatia Din cate am citit mai sus are domnu KingOBeer sau avea invitatii, i-am lasat oricum un pm cu cele cerute | ||
|
| | #500 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 | Salut!
Ofer: 3 invitatii--Xplortorrents 2 invitatii-Sharefiles 2 invitatii-Wanthe 2 invitatii-Xtra-scene 1 invitatie-Freethescene 1 invitatie-Rdszone.ro 1 invitatie-Black-z 1 invitatie-Scene-base 1 invitatie-700MBz 1 invitatie-PTF 1 acc-U-torrents 1 acc-Pussytorrents 1 acc-Deviloid Totul pentru o invitatie pe IPLAY.Ce-i interesati E-mail: daniel_p_27@yahoo.com | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |