![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
si eu am un proiect de genul asta in cap ... ideea e ca ar trebui sa fie macar 3 oameni / bloc ca sa iasa ceva ... am reusit pana acum sa cablez 3 blocuri in zona materna - cetatea histria si mai urmeaza sa caut doritori . La tine in zona moghioros va exista in maxim 1 luna o retea in blocul B31 ... intereseaza-te cat de departe esti de blocul respectiv si daca esti interesat mai da un post pe aici ca e rost de treaba sa ne auzim cu bine in lan ![]() ![]() | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Bucuresti |
Salut Tudor, si io am o retea de bloc, cu Palladin , merge brici treaba ... poate pe viitor ne vom unii si cu alte blocuri din cartier.Pentru restu care sunteti de pe langa zona materna (bl TD42), postati un msg here ! | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2003 Location: Bucharest |
sal 1. Imago (asociatia dr. taberei ) e varza.... adica 33,600 kbps extern si maxim 128 kbps ! ! ! nimic garantat la un pret "no comment" $50 +TVA iar daca faci prin linie inchiriata (asta daca esti prea departe de ei, peste 200m) +$30 = adica te duce undeva la $90 .... WHAT ! SUCKS !2. M-am saturat de uni ca ei care, si nu numai de net ci si de magazinele din romania care au preturi care ating si de 2-3 preturile din afara.... adica in special la faza cu retelistica, netu' prin wireless, eu mi le cumpar din afara pentru ca in romania astia te mananca de viu frate... ... asa ca am zis sa ma apuc eu sa fac ceva si sa le dau peste nas celor ca ei care cred ca nu toti se pricep la net/retele/hardware si parerea mea (personala poate), se folosesc de nestiinta altora ... asa ca noi suntem 9 in retea, cu altii 6 care se vor baga in cam 1-3 sapt. (asa au zis ei) suntem intre Dr. Taberei 34 si Posta ...acum avem astral si impartim 128 kbps la toti, dar ne schimbam netu' si o sa avem 160 - 320 kbps metropolitan garantat per user (depinde de abonament, $17 sau $24) si 64 kbps extern negarantat; dar am gasit solutia si la asta >>> wireless one way abonamentul de SURF de la www.planetsky.com, 512 kbps nelimitat €30 asa ca imago sucks, astral sucks, rds nu ma pronunt ca nu am avut tangenta, si de ceilalti ISP nu mai vorbim.... pa pa | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salutare Reteaua C18a - Zona Valea Ialomitei cam 54 Utilizatori azi 6 iunie 2003 7 blocuri cablate pana acum : C18a(NOD) , C8, C7bis, M29bis, 417d, OD1, C17b. Toate blocurile din paropiere vor fi cablate cat de curand. Avem si net. ![]() Toate cele bune ! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
pun intr-o imagine pe "noul" site http://moghioros.tk locatia noastra... daca sunt doritori in zona cu cea mai mare placere ne legam
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Am si eu o oferta pentru Dr Taberei, daca sunt doritori de informatii sa dea un mail qa@email.as.ro | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucuresti |
Am o recomandare pt cei care tocmai isi extind reteaua, in cazul in care aveti de gand sa intrati si la net nu faceti prostia sa luati mai multe canale (gen PC NET) sa le impartiti noi la reteaua de 150 de oameni care suntem acum si inca sa mai extinde ne-am luat un canal de 256-512 pe fibra care ne costa 600 E cu 50 E instalarea Dat fiind faptul ca sunteti la inceput cum ar suna sa aveti fibra cu 88 -135 E pe luna + 50 E instalarea deci la pretul asta e MOCA asta a fost primul nostru abonament dupa ce am facut reteaua si eram 20 de pers. daca vreti mai multe detali jihaduaa@yahoo.com sau tel 0721653136 bafta in contioare!
__________________ ()L()3 | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |