![]() |
| | #204 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 | Quote:
| ||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
standardurile de obicei sunt facute tot de oameni problema intervine aici ca nu ete o delimitare care este multiplu cui sau submultiplul celuilalt adica ai putea sa zici ca este baitul unitatea de masura si sa iei multiplii kilobaitu megabaitul sai submultiplu bitul dar akuma eu aberez prea tare de ciuda ca mi-a dat mufa peste nas asa ca nu ma bagati in seama. Out!
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 | |||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 | Quote:
Brothere eu doar cautam ceva mai ieftin ...am uitat sa pun cablul TV dar cu el cu tot am platit 1.600.000 intzelegi/ la jumate ? asta e ultima factura.in fine iar de scazut nu am zis ca mi-a scazut sub 15K/s. anyway daca nu am oferte tot pe astral merg dar ma bag la 12$/luna u know.... | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Quote:
Quote:
ca aia de 128 mergea la 13, este cu totul altceva. e in primul rand garantata? daca nu... nu cred ca bitii de control sunt de vina. no big deal, oricum. cred ca deja sunterm un pic offtopic. | ||
|
| | #210 (permalink) | ||
| Quote:
Latimea de banda se masoara in bps (bitspersecond) si multipli (kbps, mbps) si se noteaza, din convenienta, cu bps, kbps, mbps. Cantitatea de date se masoara in BYTES (si multiplii) si - tot din convenienta - se noteaza Bytes, KBytes, MBytes ... Cel mult, daca vreti sa dati o cantitate de date transferata in unitatea de timp, notati cu KBytes/sec etc ... Cat despre Astral, cu tot cu cu abonament modem, factura nu a sarit de 1.300.000 ... Cu viteza CONSTANTA in 95% din timp invartindu-se undeva foarte aproape de max (128 kbps). Adica am dat cam tot timpul cate 15 - 16 KBytes/sec si din metro, si din extern. De curand (de sambata dimineata mai precis) s-a dublat latimea de banda maxima pentru abonatii Astral IPA si la nivelul Bucurestiului, fiind limitata acum la 256 kbps (adica se pot transfera maxim 32 kbytes/sec). De 2 zile merge in 250 - 256 kbps si metro si extern ... Speram sa o tina la fel.
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
Si cand te gandesti ca cica oamenii astia vor Internet, dar habar n-au ce e ala !
__________________ I'm sick and tired of beeing sick and tired ! | ||
|
| | #214 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Salut! Caut net fiabil zona Drumul Taberei nr.15 bloc A1, (langa fostul MAPN), preferabil prin cablu UTP. Nu vizitez acest forum prea des, trimiteti oferte clare si complete (cost instalare, abonamente, etc.) pe adresa: oferte@caffe.port5.com | ||
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Retea in zona liceului E. Lovinescu, blocurile A1,A2,A12,R1,R2,E1,E2,E3. Suntem NON PROFIT, dorim sa ne strangem cat mai multi pentru a ne putea permite ceva internet mai "mare". Momentan suntem ~30, si avem 2 conexiuni astral 512kbps. Daca doresti sa te conectezi cu noi, chiar si numai pentru retea, mail us: ana@r2net.ro.eu.org, kernel@wdu.ro.eu.org www.r2net.ro.eu.org Last edited by D4rkR3v!v4l; 04-10-2004 at 11:49.. Reason: adaugare latime de banda | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Nick anterior: Andrei Cioaca Join Date: Nov 2003 | Quote:
Uite ce am gasit aici:E nu este limita... e o mare teapa... ia uitete aici: http://www.as.ro/forum/viewtopic.php?t=2951 | ||
|
| | #218 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Ce relatii puteti da despre Estel? E cineva la ei in retea? Cum merge (intra, metro si extern)? Au interuperi dese? Au limitari? Sunt OK? Cit platiti /luna? Si alte informatii sau impresii pe care le considerati relevante...
| ||
|
| | #219 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
__________________ I'm sick and tired of beeing sick and tired ! | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
Se pare ca esti multumit de ei..da-ne si noua niste cifre....banda net/pret,taxe de instalare,conditii cerute la instalare...bine inteles daca nu sunt trecute la capitolul "CONFIDENTIALE"... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|