Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-09-2004, 14:33   #201 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

bla bla bla iara ne dam la foaie verde de padure!

mdaa is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2004, 19:48   #202 (permalink)
Registered User

WCD eu zic sa parasiti forumul ca, cu cat postati mai mult, cu atat primiti mai multa publicitate negativa.

bar0n is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2004, 20:42   #203 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

Lol

Old 25-09-2004, 22:44   #204 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lostone
mufa: unde ai vazut tu ofera cu, de ex., 130 kbps pe luna ?! la un provider serios, vreau sa zic, nu la cei de cartier sau ceva. io serios ca n-am vazut asa ceva pana acum!
Unde ai vazut tu ca am scris eu ceva de oferta de 130 kbps ? In schimb am vazut legatura de 128kbps care mergea cu 13k/sec.

mufa is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2004, 22:46   #205 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mdaa
daca nu m-ati disperat cu bitii si baitii astia din oferte si din managerii de download
cand s-o ajunge la un consens in kestia asta?
din cate se pare 99% din provideri dau vitezele in biti adica in aia multi (le umfla cu pompa de 8 ori) si vin novicii cu impresia ca l-au luat de Dzeu de picior cu 64k garantat (pe metropolitan) dar nu intelegf ei dc merge dl doar la 8k
Standard este sa dai viteza in biti, nu in bytes sau octesti. Firmele nu umfla nimic de 8 ori cu pompa. Asta e standardul in toata lumea.

mufa is offline    Reply With Quote
Old 25-09-2004, 23:25   #206 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

standardurile de obicei sunt facute tot de oameni
problema intervine aici ca nu ete o delimitare care este multiplu cui sau submultiplul celuilalt
adica ai putea sa zici ca este baitul unitatea de masura si sa iei multiplii kilobaitu megabaitul
sai submultiplu bitul
dar akuma eu aberez prea tare de ciuda ca mi-a dat mufa peste nas asa ca nu ma bagati in seama.
Out!

Old 26-09-2004, 01:12   #207 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by lostone
ce vb tu acolo ? si eu tot un astral de $29 am, si sa dea dreaq daca mi-a cazut vreodata sub 14 kBps! cat despre plata, nush cum 29 USD la tine inseamna 1,6 mil pe luna, cu tot cu chiria aia de modem. de un an de zile de cand il am si n-am sarit de 1,3 mil, adik exact cat inseamna 29 usd + 3,5 usd chiria modem + tva.

Brothere eu doar cautam ceva mai ieftin ...am uitat sa pun cablul TV dar cu el cu tot am platit 1.600.000 intzelegi/ la jumate ? asta e ultima factura.in fine iar de scazut nu am zis ca mi-a scazut sub 15K/s. anyway daca nu am oferte tot pe astral merg dar ma bag la 12$/luna u know....

idneo is offline    Reply With Quote
Old 26-09-2004, 13:26   #208 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mufa
Unde ai vazut tu ca am scris eu ceva de oferta de 130 kbps ? In schimb am vazut legatura de 128kbps care mergea cu 13k/sec.
Quote:
Originally Posted by mufa
Vezi ca unii provideri mai folosesc si vreo 2 biti de control, asa ca in anumite cazuri se imparte la 10, nu la 8.
trage tu concluzia. te refereai la cifa in biti, nu in bytes, cand ai scris. deci, dupa umila mea "geografie" mea ar insemna ca oferta sa fie trecuta cu *(8+2)=*10, asta ar inseamna ca pt viteza de 16 kBps, oferta ar fi de 160 kbps, ceea ce, repet, io n-am vazut nicaieri. ca diferenta de la 15 kB la 13 kB nu inseamna 2 biti, nici pe departe.
ca aia de 128 mergea la 13, este cu totul altceva. e in primul rand garantata? daca nu... nu cred ca bitii de control sunt de vina.

no big deal, oricum. cred ca deja sunterm un pic offtopic.

lostone is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2004, 02:55   #209 (permalink)
Dungeon Keeper

gaurika's Avatar

Am un prieten pe Aleea Valea Prahovei nr.2, Bloc 7S14.

Aveti idee de ceva in zona accesibil?

Multam!

g@urika out !

gaurika is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2004, 03:11   #210 (permalink)
Dungeon Keeper

gaurika's Avatar

Exclamation

Quote:
Originally Posted by mdaa
daca nu m-ati disperat cu bitii si baitii astia din oferte si din managerii de download
cand s-o ajunge la un consens in kestia asta?
din cate se pare 99% din provideri dau vitezele in biti adica in aia multi (le umfla cu pompa de 8 ori) si vin novicii cu impresia ca l-au luat de Dzeu de picior cu 64k garantat (pe metropolitan) dar nu intelegf ei dc merge dl doar la 8k
dau asa pentru ca aia 1% care nu o dau asa sunt pe langa ...

Latimea de banda se masoara in bps (bitspersecond) si multipli (kbps, mbps) si se noteaza, din convenienta, cu bps, kbps, mbps.

Cantitatea de date se masoara in BYTES (si multiplii) si - tot din convenienta - se noteaza Bytes, KBytes, MBytes ...

Cel mult, daca vreti sa dati o cantitate de date transferata in unitatea de timp, notati cu KBytes/sec etc ...

Cat despre Astral, cu tot cu cu abonament modem, factura nu a sarit de 1.300.000 ... Cu viteza CONSTANTA in 95% din timp invartindu-se undeva foarte aproape de max (128 kbps). Adica am dat cam tot timpul cate 15 - 16 KBytes/sec si din metro, si din extern.

De curand (de sambata dimineata mai precis) s-a dublat latimea de banda maxima pentru abonatii Astral IPA si la nivelul Bucurestiului, fiind limitata acum la 256 kbps (adica se pot transfera maxim 32 kbytes/sec). De 2 zile merge in 250 - 256 kbps si metro si extern ... Speram sa o tina la fel.

g@urika out !

gaurika is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2004, 23:33   #211 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by gaurika
dau asa pentru ca aia 1% care nu o dau asa sunt pe langa ...

Latimea de banda se masoara in bps (bitspersecond) si multipli (kbps, mbps) si se noteaza, din convenienta, cu bps, kbps, mbps.

Cantitatea de date se masoara in BYTES (si multiplii) si - tot din convenienta - se noteaza Bytes, KBytes, MBytes ...

Cel mult, daca vreti sa dati o cantitate de date transferata in unitatea de timp, notati cu KBytes/sec etc ...

Cat despre Astral, cu tot cu cu abonament modem, factura nu a sarit de 1.300.000 ... Cu viteza CONSTANTA in 95% din timp invartindu-se undeva foarte aproape de max (128 kbps). Adica am dat cam tot timpul cate 15 - 16 KBytes/sec si din metro, si din extern.

De curand (de sambata dimineata mai precis) s-a dublat latimea de banda maxima pentru abonatii Astral IPA si la nivelul Bucurestiului, fiind limitata acum la 256 kbps (adica se pot transfera maxim 32 kbytes/sec). De 2 zile merge in 250 - 256 kbps si metro si extern ... Speram sa o tina la fel.

Si cand te gandesti ca cica oamenii astia vor Internet, dar habar n-au ce e ala !

ATIPIC is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2004, 00:14   #212 (permalink)
AlienStation

UNCONNECT3D's Avatar

mda, din pacate, e plin de copii care se cam plictisesc pe-acasa. Si tot ei au gura cea mai mare... hmmmm

UNCONNECT3D is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2004, 13:30   #213 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

mdaaa in fata zic ca le trebuie pt la shcoala dar in realitate fac 70%chat 25%XXX si restul cauta referate gata facute de altii

Old 03-10-2004, 04:03   #214 (permalink)
SMC
Registered User

Salut!
Caut net fiabil zona Drumul Taberei nr.15 bloc A1, (langa fostul MAPN), preferabil prin cablu UTP. Nu vizitez acest forum prea des, trimiteti oferte clare si complete (cost instalare, abonamente, etc.) pe adresa: oferte@caffe.port5.com

SMC is offline    Reply With Quote
Old 04-10-2004, 02:44   #215 (permalink)
Registered User

D4rkR3v!v4l's Avatar

Lightbulb R2 Network

Retea in zona liceului E. Lovinescu, blocurile A1,A2,A12,R1,R2,E1,E2,E3.
Suntem NON PROFIT, dorim sa ne strangem cat mai multi pentru a ne putea permite ceva internet mai "mare".

Momentan suntem ~30, si avem 2 conexiuni astral 512kbps.
Daca doresti sa te conectezi cu noi, chiar si numai pentru retea, mail us:
ana@r2net.ro.eu.org, kernel@wdu.ro.eu.org

www.r2net.ro.eu.org

Last edited by D4rkR3v!v4l; 04-10-2004 at 11:49.. Reason: adaugare latime de banda

D4rkR3v!v4l is offline    Send Message via Google Talk to D4rkR3v!v4l Reply With Quote
Old 08-10-2004, 14:55   #216 (permalink)
Registered User

zpctafw's Avatar

eu o sa stau pe iuliu maniu nr. 14, are cineva retea p-acolo ?

zpctafw is offline    Reply With Quote
Old 16-10-2004, 20:43   #217 (permalink)
Nick anterior: Andrei Cioaca

Quote:
Originally Posted by D4rkR3v!v4l
Retea in zona liceului E. Lovinescu, blocurile A1,A2,A12,R1,R2,E1,E2,E3.
Suntem NON PROFIT, dorim sa ne strangem cat mai multi pentru a ne putea permite ceva internet mai "mare".

Momentan suntem ~30, si avem 2 conexiuni astral 512kbps.
Daca doresti sa te conectezi cu noi, chiar si numai pentru retea, mail us:
ana@r2net.ro.eu.org, kernel@wdu.ro.eu.org

www.r2net.ro.eu.org
Nu stiu daca Astral o sa va mai lase mult cu alea Uite ce am gasit aici:
E nu este limita... e o mare teapa... ia uitete aici:

http://www.as.ro/forum/viewtopic.php?t=2951

andreic21 is offline    Reply With Quote
Old 17-10-2004, 09:39   #218 (permalink)
Registered User

Ce relatii puteti da despre Estel? E cineva la ei in retea? Cum merge (intra, metro si extern)? Au interuperi dese? Au limitari? Sunt OK? Cit platiti /luna? Si alte informatii sau impresii pe care le considerati relevante...

sradu is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2004, 10:17   #219 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sradu
Ce relatii puteti da despre Estel? E cineva la ei in retea? Cum merge (intra, metro si extern)? Au interuperi dese? Au limitari? Sunt OK? Cit platiti /luna? Si alte informatii sau impresii pe care le considerati relevante...
fata de restul retelelor din Dr. Taberei, il recomand cu caldura!

ATIPIC is offline    Reply With Quote
Old 18-10-2004, 10:28   #220 (permalink)
Registered User

arhanghelul's Avatar

Quote:
Originally Posted by ATIPIC
fata de restul retelelor din Dr. Taberei, il recomand cu caldura!
Si la cei recomanzi?...Tinind cont ca vine iarna...e buna si "caldura"...
Se pare ca esti multumit de ei..da-ne si noua niste cifre....banda net/pret,taxe de instalare,conditii cerute la instalare...bine inteles daca nu sunt trecute la capitolul "CONFIDENTIALE"...

arhanghelul is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules