![]() |
| | #221 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Ok, dar fata de cine ii recomanzi? Din postul tau se intelege ca sunt mai buni decit altii... decit cine? Eu n-am vazut decit Undernetul la lucru (ma rog, u-nite) si atunci cind merge este ok pe intranet iar in metro e asa si asa...
| ||
|
| | #222 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 | Quote:
| ||
|
| | #223 (permalink) | ||
|
Acuma depinde si pe unde sta omul ca undernetul din cate am auzit eu este doar pe bucla si poate sa meara cu gigabit pe extern ca pana la orizont mai e vreme de trecut sa ajunga
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Pai cine a zis de Orizont? Eu tot pe Bucla stau. Sunt 3 retele pe aici din cite am inteles: Undernet (U-Nite), WDC (Worldnet) si Estel. Comparind ofertele, la bani identici (10 $) se ofera cam aceleasi viteze pe internet/intranet doar la metropolitan fiind diferente (Undernet da mai mult decit Worldnet, Estel nu au fost clari) Estel nu au fost clari la formularea ofertei, ceea ce creeaza oarecare disconfort, pare ca e vorba de o oferta personalizata Omu' si oferta ![]() D-aia am simtit nevoia sa mai intreb pe net despre o referinta. Dincolo de oferta, ceea ce conteaza cu adevarat este experienta celor care folosesc deja reteaua. Ma asteptam sa gasesc macar un user de Estel pe aici, dat fiind ca ei ziceau ca au citeva sute de useri deja. Dar am rabdare... | ||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
succes pana acum pe aici s-au laudat cativa admini de la wdc si speednet dar si-au luat-o pe cocoasa si nu au mai postat de cateva saptamani despre estel nu am mai auzit pana la tine dar.. mai asteptam
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 | |||
|
| | #226 (permalink) | ||
| Quote:
U-Nite? din Underground Network in Undernet si acum in U-nite? si daca o sa mentionez de u-nite, o sa se creada ca este o firma rivala undernet? Am auzi de Estel ca e cam jalnic in ext. In retea, cica 7-10Mbs. Cat despre HN, se extinde... sau isi strange sw. de pe blocuri ?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Fratilor, din cate am citit p-aci, reiese k baietii de la Undernet sau U-nite or whatever ar fi cam cei mai buni pe zona DT. Intrebarea mea este: pt zona Favorit (chiar vis-a-vis de complex, prin spate, pe Raul Dorna), au ajuns? Dc da, super tare, as vrea si eu un mail contact sau ceva, dc nu o alternativa ![]() Multumesc anticipat. | ||
|
| | #228 (permalink) | ||
|
Keeper_Gismo poti sa fii o leaca mai explicit? ca eu unu am inteles doar faza cu HN tipsy iti sugerez sa te uiti pe primele posturi din tred-ul asta ca este ceea ce cauti tu.
|
| | #229 (permalink) | ||
| Quote:
Tel de contact ? 0724 73 63 53 sau 0722.. nu mai stiu sigur.. Mai stiu doar ca o sa ti se raspunda cu "Speed Net buna ziua!"
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 |
fratilor ideea este asa : 99% din retelele din Dr. Taberei sunt cu contracte la stim noi ce firma ( ca cica sa nu facem reclama ) . Unele instalate si curge netu' altele in curs de instalare. In mare ii cunosc pe toti si sincer ca si gen de oameni ii recomand pe Estel. + ca au cea mai mare banda cumparata si logic ar fi sa poata da cel mai bun net. Voi bagati-va la cine vreti si daca nu va place schimbati providerul, care e problema?
__________________ I'm sick and tired of beeing sick and tired ! | ||
|
| | #232 (permalink) | ||
|
"Voi bagati-va la cine vreti si daca nu va place schimbati providerul, care e problema?" Aici ai si tu dreptate! dar nu 99% au de la tine ca nu-s 100 de retele maricele si isi mai ia lumea si de la rds si pc-net si deck deci macar 3% iau din alte locatii
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
__________________ I'm sick and tired of beeing sick and tired ! | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
eu sunt "fericitul" utilizator al firmei UNDERNET din dr. taberei si acum va voi spune adevarul gol-golut: la sfarsitul lunii iulie cand au deschis undernet mergea ff. bine. pe zi ce trecea se simtea o schimbare in rau. acum pot sa va spun cu mana pe inima ca e de kkt , o bataie de joc la adresa tuturor abonatilor. merge netu extraordinar de infect , atat pe intern si extern. nu prea ma pricep in termeni tehnici sa va explic dar , fenomenul e ca merge in trepte, sacadat , intrerupt nu poti sa faci un download linistit din metro , cade incontinuu , nu poti accesa f. multe site-uri, ce sa va mai spun o dezamagire totala. cat despre caderi de lunga durata e la ordinea zilei , nu mai spun in fiecare zi cate 15min pana la 2-3 ore , si nu o data accidental ,ci f. frecvent de cateva ori pe zi. aceste lucruri se intampla de o luna jumate incoace. ma gandesc sa ma mut la alta firma de net. daca aveti nelamuriri si neincredere , puteti sa ma contactati oricand pt. a proba cele relatate. nu vreau sa fac antireclama , sunt un om serios si nu doresc nimanui sa semneze contract cu firma undernet. | ||
|
| | #236 (permalink) | ||
|
da frate dar pe masura ce creste numarul abonatilor teoretiq cresc si incasarile si ai putea sa iei o banda mai mare sa iti mearga kiar mai bine Atipic frate pana la urma ce ati facut cu peering-ul ala? ca degeaa iau oamenii 512k pe extern de la tine daca le dai tot 512 si in metro (vitezele relatate de mine sunt teoretice)
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
hai sa va explik cum sta treaba in momentul de fata cu multe dintre retelele din cartier. undernet la inceput erau aliati cu speednet si maximnet dar din cauza unor neintelegeri inter utilizatorii acestor firme speednet sa despartit de unernet si maxim net a fost cumparat de catre undernet si r3 .r3 si undernet se numesc in momentul de fata u-nite fiind legate intre ele print-ro fibra optica. dupa cum stiti undernetul are locatia in cetatea histria iar r3 in ghencea visavis de stadion.din informatii f reale undernetul au avut o banda f mare la internet dar nestiind ca administreze aceassta banda a fost tocata la un transfer f mare pt utilizatori iar banda de back-up pt alteaplikatii nu a mai ramas.avand si o crestere f mare de utilizatori avand pana acuma 1 saptamana numai o fibra de la pc-net sau gandit ca lear fi de folos si o fibra de la evolva.mult succes celor de la u-nite in continuare . estelul de altfel la fel..au multi utilizatori dar internetul lasa de dorit.merge f prost iar la partea de retea pana acuam 2 saptamani hubul de odc era deschis numai dupa ora 11 noapte din cauza sa nu se manance banda de internet. world-net firma care o reprezint a avut la fellsi momente bune si momente proaste.au fost zile cand utilizatorii au fost nemultumiti dar si zile cadn internetul mergea f prost.in momentul de fata de 4 zile merge prost din restructurarii limitarilor.desigur ca fiecare trebuie sa venim cu argumente de ce ne merge prost internetul. toate firmale din cartier incercam sa dam un internet mai bun la un pert mai mic..iar aici apare concurenta.se vorbise odata la impacarea a 3 firma din cartier si legarea lor prin peering , ceeea ce inseamna sa se vada toti utilizatorii in retea nu sa aiba si acelasi internet cum au inteles altii. dar intrebarile ramasesera...de ce trebuie sai dai utilizatorului 5 mb metro si 128 Kbps?....de ce unele firme garanteaza traficul metropolitan..altele doar traficul extern..si altele deloc? astept sa va spuenti si voi in continuare parerile..va multumesc | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
diavolos_WDC ce stii tu e partial adevarat si ca se te completez , in seara asta undernet s-a unit cu evolva si cu parazitii. dar pe mine nu ma incalzeste acest lucru deoarece tot in 1-2 se incarca o pagina , nu ma intereseaza c.s. si toate discutiile de pe main de la toti putoii care fac laba in fata calculatorului , eu am afaceri care depind de conexiunea la internet si daca aceasta conexiune nu imi merge e normal sa ma indrept spre alt provider, asa ca nu mai dau 2 bani pe aceasta firma (undernet) si prefer sa ma indrept din nou spre astral , sau ce firma o sa gasesc, care sunt seriosi.
| ||
|
| | #240 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |