![]() |
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti - Drumul Taberei |
Salut. Daca tot e vorba de retele in DT m-am gandit ca ar fi frumos sa o anunt si eu pe anoastra, poate mai exista doritori prin zona si nu stiu de noi. Suntem 35 statii + 1 server (de net, dhcp, samba...) Reteaua este pe switch-uri de 100. Avem planuri mari de extindere... In curand o sa stabilim si un nume pentru ea si o sa facem si o pagina de net. Din pacate harta aia a Bucurestiului din satelit nu prinde si cartierul nostru (da, suntem la margine rau... incepe de la ultimile blocuri de la margine). Daca are cineva o harta (pe care sa apare si blocurile) cu zona asta si poate sa ne-o dea ii vom fi vesnic recunoscatori.Din cate am vazut eu in zona noastra mai activeaza inca 4 retele, din care am luat legatura cu 2 si momentan cautam solutii de interconectare. P.S. Stie cineva pana unde a ajuns RDS-ul in DT? A ajuns la Piatza Ialomitza? Mai avanseaza sau suntem sub monopol astral!?!? Atat am avut de zis. Spor la cablat, Mozo. | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salut, RDSnet tot inainteaza... sunt la Piata Valea Ialomitei din 10 mai 2001 cu cablu de net. Mai nou sunt o multime de firme care dau internet in zona: MVH , Decknet , Astral, Rds. Printre acesti colosi am si eu o retea pe aici.. micutza cei-i drept dar speram sa mai aducem si noi cativa in retea. Best regards,... | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
Am luat contact cu MVH si nu am fost multumiti de ce ne ofera, mai ales ca ne scot din reteaua locala daca vrem conexiune la internet... Ne baga in lanul lor wireless care are rata micaaaa rau... Momentan suntem pe astral ,dar nu ne prea incanta si in viitor vrem sa bagam o fibra sau ceva de la RDS. Ne extindem rapid, ne unim cu o retea de vreo 20 si mai intra inca vreo 5 oameni in cam o saptamana asa ca o sa fie destui doritori de net din astia 60-70 cati o sa fim. Stie cineva pe unde putem sa mufam si noi niste fibra optica? Si care conectori ar fi mai buni? Numai bine, mozo. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salut, Astral: daca iei de la iei 256 Kbps min garantat extern iti dau 512 pe ro daca iei 512 iti dau 1 Mbps pe ro ..etc etc.. MVH nu prea dau decat pentru enduseri.. din cate stiu DeckNEt .. ar putea fi o solutie.. dar nu stiu cat de repede se misca cu conectarile..din cate am inteles nu sunt prea straluciti la capitolul asta si se misca cam greu..dar dau la preturi bune. NOi: suntem prea departe de voi.. )TRY RDS sau DECK , daca nu ai bani de macar 128 Kbps nu te stresa cu rds ca nu cred ca iti trag Fibroassa` ![]() Best regards.,.. | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
.....; cred ca politica lor este mult mai favorabila pentru middle-class people(daca exista asa ceva in Romania)...decat cea a RDS-ului care la capitolul sales au agenti incompetenti care au insa norocul de a lucra la cel mai mare isp din tara...acesta fiind singurul motiv pentru care colosii si majoritatea clientilor mari pur si simplu vin si ii trag de maneca sa semneze contracte babane...platind bani grei pentru o calitate precara a serviciilor; ...in fine, of-ul meu fiind spus; inchei prin a va spune ca urasc tara in care m-am nascut si oamenii cretini care o populeaza( am ajuns sa cred ca sunt mai mult decat majoritari....au o entitate proprie, deosebita, o combinatie putreda de balcanism amestecat cu aurul rosu turcesc si cu gablonturile pe care le vand pe jos in Vitan...sustinand ca au facut o afacere; spiritul asta exista si la RDS....sa nu mai vorbesc de Astral care cer bani(si bani multi)..pentru ceva ce in mod normal ar trebui sa fie gratis (metropolitanul la canalele garantate.......oouuhh..i simply hate this shit! outta here! ~~~``
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
Caro Group este partener RDS Canal negarantat Pret = 89 USD/luna (fara TVA) canal negarantat trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) Canal 16kbps garantat Pret = 125 USD/luna (fara TVA) canal garantat 16kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) Canal 32kbps garantat Pret = 180 USD/luna (fara TVA) canal garantat 32kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) Canal 64kbps garantat Pret = 275 USD/luna (fara TVA) canal garantat 64kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) Canal 128kbps garantat Pret = 475 USD/luna (fara TVA) canal garantat 128kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) viteza de pana la 10Mbps in reteaua metropolitana (Fibra Optica + costul de instalare in functie de locatie) Canal 256kbps garantat Pret = 925 USD/luna (fara TVA) canal garantat 256kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) viteza de pana la 10Mbps in reteaua metropolitana (Fibra Optica + costul de instalare in functie de locatie) Canal 512kbps garantat Pret = 1590 USD/luna (fara TVA) canal garantat 512kbps trafic: nelimitat viteza de pana la 1Mbps in reteaua metropolitana (cablu) viteza de pana la 10Mbps in reteaua metropolitana (Fibra Optica + costul de instalare in functie de locatie) Asta e oferta care sare in ochi de la www.caro.ro de pe site. Stie cineva daca se pot face negocieri... Si la o negociere cam la ce suma se ajunge? (Cam cat ar putea sa scada....) mozo. | ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |