![]() |
| | #402 (permalink) | ||
|
Se poate sa fie in functie de deviz. Nu stiu exact asta. Imi merge bine, sunt destul de multumita cu anumite exceptii. Metropolitan imi merge foarte bine...la download-uri cu 500-600k in internet cu 30-40. Downloadurile din retea merg cu pana la 5Mb. Pica la furtuni foarte des, dar se rezolva destul de repede.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #405 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2004 |
Haideti sa va prezint o oferta de internet a unei firme care va incepe si in Dr.Taberei .Firma Mega Net are abonati si in militari si acuma doreste sa multumeasca clienti si in cartierul nostru.Iata ofertele firmei : Abonamenul "Home" : 128 kbps in reteaua Internet dintre care 32 kbps sunt garantati 2 MBps in reteaua Metropolitana dintre care 256 kbps sunt garantati Pretul abonamentului : 300.000 lei / 30 lei Noi Abonamenul "Office" : 256 kbps in reteaua Internet dintre care 32 kbps sunt garantati 4 MBps in reteaua Metropolitana dintre care 512 kbps sunt garantati O adresa de e-mail gratuit Pretul abonamentului : 500.000 lei / 50 lei Noi Abonamenul "Power" : 512 kbps in reteaua Internet dintre care 32 kbps sunt garantati 8 MBps in reteaua Metropolitana dintre care 1MBps este garantat Doua adrese de e-mail gratuite Pretul abonamentului : 800.000 lei /80 lei Noi Taxa de conectare este 400.000 / 40 lei Noi | ||
|
| | #406 (permalink) | ||
|
De pe hub-ul wdc: Quote:
__________________ Even if the voices are not real, they have pretty good ideas. | |||
|
| | #407 (permalink) | ||
| Quote:
pai da si tu detalii bre, une ii gasim, adresa web, acoperire etc
__________________ | |||
|
| | #408 (permalink) | ||
|
sa va spun si eu ceva apropos de marea onanie a celor de la decknet:de 3 saptamani eu tot sun in fiecare zi de 3-4 ori pe zi si mi se tot fac tichete [bonuri de ordine,presupun] de fiecare data cand sun.treaba e ca eu am abonament de 15$ si ar trebui sa am varfuri de 256kbps/extern si 20Mbps/deck[sau metropolitan,nush sigur] ei bine de 2 luni de zile eu am un varf de 2Mbps metro si pe extern daca prind 128kbps a se citi kilo bitzi nicidecum kilo bytes/kilo octetzi.si de 3 saptamani mi s-a tot pus capsa....si tot mi se fac bonuri de ordine.......cred ca o sa ma cam duc peste ei sa ii sperii putin si sa iau un tehnician care de 3 saptamani tot vine la mine cu un laptop sus pe bloc sa vada dac e din cablu su nu......si tot astept......norokul lor ca sunt in stresiune..........dar ma apuca zilele astea si cred ca iau tehnicianul de gat si il tarasc la mine in bloc.si mie abonamentul tot 15$ imi merge...................Decknet rullz
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #409 (permalink) | ||
|
niggaru...stai linistit ca asa mi s-a intamplat si mie si mi-au zis ceva de genu k e de la cablu si ca trebuie schimbat dar tot eu platesc cablu dar pana la urma dupa alte 3 saptamani de sunat in fiecare zi de cate 3-4 ori s-a rezolvat
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #410 (permalink) | ||
|
a,da??bine daca e asa stai sa vezi ce ma duc eu peste ei.........sa vezi ce show o sa iasa.daca vrei sa vezi un pic de show in sediu la ei stai pe aici, anunt ziua cand ma duc......si mai am un tovaras tot la fel "mititel" si el caruia nu-i merge netul si pe care tot il duc cu zaharelul. everybody knows it's party time. let's get it on!!!!!
|
| | #412 (permalink) | ||
|
stai asa ca acum 20 de minute m-a sunat cineva de la deck internet si era foarte revoltat ca am postat aici...dupa ce ca eu sun in disperare de 3 saptamani tot el era revoltat.............dar ca ii platesc la timp in fiecare luna si mie nu-mi merge nici la jumate?????hmmmmmmmmmmmzzzzzzzzz
|
| | #414 (permalink) | ||
|
Astia care santeti pe Decknet mai bagati neste impresii despre retea ca as vrea sa intru si eu la ei si vreau sa stiu la ce sa ma astept mai ales cei care santeti in zona D. Taberei 34
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #417 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Crimenet daca te intereseaza da-mi un telefon... 0723037005Onutz esti cumva propietaru` salii Barracks si stai in Berceni ?
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #418 (permalink) | ||
| Quote:
![]() NRN
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
eu stau in spatele postei Moghioros. Aleea Valea Pravovei. Bloc 825 bis. e vreo retea pe acolo in care sa ma bag si io? pls reply la petruteo@yahoo.com cu mare incredere. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |