![]() |
| | #442 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Salutare! Am fost abonat la hobbynet si am reziliat contractul!Ei nu mai au telefon,nu mai au net de 10 zile. Acu ma interseaza langa posta daca exista vreo retea. Ma intereseaza daca deckul merge bine,cat e intalarea si daca sunt caderi! Am auzit ca ar mai fi 2 retele bune Milenium si Asociatia studenteasca. Are cineva detalii? | ||
|
| | #443 (permalink) | ||
|
Eu am plecat de la Hobbynet la deck , pana acuma sant cu 10 clase peste hobbynet, si inca 2 abonati de la mine de pe scara au renuntat la hobbynet si au trecut la deck, decku la viteza sta f bine , metro merge cu 4MB , retea 7-8 MB, extern 30K constant si mai merge si peste 30 dar nu tot timpul. Iar suportul tehnic multumit deocamdata , ca in orice retea se mai blocheaza switcurile , dar de multe ori sau miscat baietii repede , au fost doar 2 cazuri in care a durat mai mult de 1 zi pana au rezolvat problema , in rest sa rezolvat in max 3-4 ore. eu stat la d taberei 34.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #445 (permalink) | ||
|
lucrezi cumva pentru deck? suna al naibii de mult a reclama, mai ales ca stau in aceeasi zona cu tine si tocmai o sa renuntz la ei pentru ENORM DE MULTELE defectiuni din retea... Quote:
__________________ | |||
|
| | #446 (permalink) | ||
|
Stai linistit ca nu are decku bani sa ma plateasca pe mine , dar plecand de la hobbynet a fost un soc puternic .mircea23 , nu ma costat nimica, doar abonamentul in avans prima si ultima luna parca , nu mai tin minte , fara taxa te instalare si am facut conexiunea cu cablul cu care am fost la hobbynet(pe care l-am platit eu). In 3 zile de cand am facut contractul au venit si mi-au instalat netu.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #451 (permalink) | ||
|
tkd29, scuze daca am spus prostii oricum, daca decknetul a fost un soc puternic, mi-e frica sa ma gandesc cum era hobbynetul, si de ce sa fi stat cineva la ei daca mergeau atat de naspa. eu zic ca 3-4 luni de m**e de la unii ajunge (asta pentru ca suntem in kktu asta de romania, unde ne place sa o luam in guritza de la totzi). daca nu merge macar 90% din timp, mai bine ma duc la astral si stau sa pice cu tzaraita downloadu.
__________________ | |||
|
| | #452 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
Sunt la hobbynet de vreo 5 luni (cand m-am legat la ei erau singurii din blocul meu) si vreau sa scap dracului de contractu asta. Intrebarea e, a plecat careva mai devreme de 1 an fara sa aiba probleme? Daca pur si simplu imi bag picioarele si nu le mai platesc nimic sunt probleme? Thx. | ||
|
| | #453 (permalink) | ||
| Quote:
, am facut contractu cu ei anul trecut in noiembrie , si acuma 2 luni m-am mutat la deck , nici nu i-am anuntat pe cei de la hobby, m-au sunat o data ca nu stiau de ce nu ma duc sa le platesc si le-am zis ca sant abonat la decknet de 2 saptamani....si nu au zis nimica.Chestia e ca eu le-am platit luna respectiva dar pe la jumate deja eram la Deck, ar fi trebuit sa le cer banii pe 2 saptamani inapoi ca nu le-am folosit serviciile
|
| | #455 (permalink) | ||
|
Pe strada Aleea Baiut nr.9 aveti idee ce retele sunt disponibile? Nu de alta dar in 3 saptamani vin definitiv in Bucuresti si imi trebuie o conexiune Internet. Sa apelez la Deck ?
__________________ Antec True 550 W:: Gigabyte DS3L :: C2D e6750 @ 3.2 ghz:: 2 gb A-data dual :: sapphire HD3850 ::WD-RAPTOR 10k rpm 74gb:: 2XSAMSUNG 1604N-160 gb(storage) :: WD- 500 GB AAKS:: LG DVDRW:: NEC 2500A black:: Audigy2 ZS soft mod:: Microsoft Intellimouse EXPLORER 3.0:: Logitech ELITE BLACK:: LG display:: | |||
|
| | #457 (permalink) | ||
|
Pana acuma Decku are aproape 3 saptamani de cand nu a mai picat sa speram ca o tine tot asa..
|
| | #458 (permalink) | ||
|
si eu sper sa nu imi mearga prost si sa ii sun ii fiecare zi in ultima vreme merge bine
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #460 (permalink) | ||
| Quote:
De mers merge bine 4-5MB torent , odc 1-2MB , extern 20-30K
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |