![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti | retea Valea Ialomitei
Am si eu o retea in drumul taberei, la valea ialomitei, pe aleea craesti. Sunt vreo 5 blocuri legate si vreo 20 de oameni (blocuri pe langa D42, legaturi cablu, switchuri 100). Daca e cineva pe langa noi si e interesat sa dea un mail edych@go.ro. Suntem deschisi si pentru internet.
| ||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Quote:
deci. stau pe aleea craiesti, bloc D42. exista ceva prin jur? cineva? later edit: sorry, n-am vazut postul de mai sus de mine. deci: ce inseamna "suntem deschisi pentru internet"?? pe mine doar netul mai intereseaza. uite un mail unde putem comunica: rghelme@go.ro | ||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salutare, Reteaua noastra are 100+ Useri, in Valea Ialomitei. Net> Fibra + extern 128 min garantat, soon> 256. Suntem interesati de extindere dar, nu intram peste concurenta ( MVH sau DECK ) Este o chestie de principiu. Best regards,... | ||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Bucuresti - Drumul Taberei | Quote:
Astept mail de la tine | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 |
Eu stau in Drumul Taberei Nr. 50 Bl. GII4 - e cineva interesat de o retea sau are o retea in zona? Nu cunosc zona, asa ca daca dintre cei care au postat pana acum e cineva pe aproape imi cer scuze. atreus@xnet.ro | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 |
Este o retea in Drumul Taberei 39.Cu aproape 100 useri.Pentru detalii aliosa_14am@yahoo.com!
| ||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Dr Taberei, pe langa Mall - retea wireless de cartier si poate Internet la comun
Salut, Am rasfoit cele 25 de pagini ale topic-ului si tot nu am gasit ce ma intereseaza - si anume o retea care sa mearga prin zona Mall-ului de la intersectia Timisoara - Brasov (in Drumul Taberei). Daca stie cineva ceva, email me de pe forum... Bafta Sorin | ||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
Aveti deja retea facuta ??? | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 | Cine stie poate imi spune si mie
Stau pe Aleea Valea Viilor in A53 ( in spate la caminul PTTR) sc. D si pe bloc vine un cablu de pe D49 si merge cred ca pe la scara A. As dori sa stiu cine e cu reteaua asta, daca citeste vreunul din cei care o detin cumva postul ? Eventual daca e legata la Internet in ce mod si cum merge . Am locuit pana acum in M52 cel de langa biserica pe Aleea Lunca Cernei si acolo s-au legat 5 persoane cu un broadband router si un switch la Astral pe un abonament la Astral pe cablu ( nelimitat ii duce cu tot cam la 40 de $). Am fost la ei sa testez cum merge si pot spune ca am fost multumit de cum mergea ( pe local timpi de raspuns erau in general sub 10 ms, iar download era acceptabil). Din pacate desi pe scara noastra ar fi 4 pers. cu calc. nu am reusit sa ii conving pe toti sa facem ceva similar. Asa ca mi-a venit ideea sa incerc sa gasesc o alta solutie , mai exact sa ma leg si eu la una din retelele din zona. | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salutare, Interconectam totul Am inteles ca in Dr taberei se pregateste sa vina o firma sa darame retele de cartier, si asta nu e bine. Mozo, da-mi mail cand esti mai liber sa ne vedem.. poate facem un peering pe cablu , nu radio. Best regards... | ||
|
| | #54 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Vad ca nu imi raspunde nimeni. Cred ca astia cu reteaua de pe blocul meu nu au acces la net ))). Chestia e ca m-am saturat de dial-up ca de mere acre ( am si cuplaj ))) .Stie cineva ceva de reteaua asta e pe D49 cred si sp D50 .. Prin blocul Materna e vreo retea cumva ? Ca sunt la 200m maxim de ei. Fireclimb tu ar trebui sa fi cel mai bine informat ca aveti reteaua destul de aproape. Ce firma vine sa darame retelele si cum ca nu prea inteleg ? | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest | Quote:
Salut, plec 1 saptaman din tara,.. apoi vin si iti aduc net acasa.. lasa-mi pe mail un nr de tel la care sa te gasesc si eventual un ID de Yahoo. laurentiu@romaniaclimb.com sau laur81@hotmail.com best regards... | ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare ..fibra asta pe care mergeti voi in retelele astea in Dr. Taberei de N useri..este de la Astral sau de la RDS...si daca e de la RDS...unde este trasa?...merci anticipat!
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Salut, Eu stau pe topolovat - check atachment. Sint disperat dupa un net pe cablu decent - am si eu la cine sa ma leg? (mai vin cu 2 oameni dupa mine - cu care sint legat in retea.)
__________________ Chieftec Scorpio; Antec TruePower 480W; ABIT NF7-S(2.0); ZM-NB47J; T-Bred B 1700+@2200MHz(200x11)@1.65V; Thermalright SLK800+Papst 80mm Silent Fan+AS V; Sony Multiscan G500 21"; Sapphire 3850 (710/940); 2xVitesta 512MB PC4000-6/3/3/2@2.8V; WesternDigital WD800JB+500AAKS; TEAC 40X; Plextor 48x/24x/48xA; Plextor 116A2; 21in1 card reader; X-FI Music; MegaWorks 550 THX 5.1; G15; G5 + Func1030; Logitech Fusion; BT; WiFi; FS N560; | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucharest | retea la moghioros
Stau la moghioros, mai exact Aleea Valea Florilor nr2, bl P11. (aproape de piata si de sectia 22 politie) sunt foarte interesat sa ma conectez si eu la o retea din zona, insa numai daca are net sau va avea in viitorul foarte apropiat daca exista asa ceva si ma pot conecta si eu, va rog sa raspundeti sau eventual sa trimiteti un mail la adresa planetary_dust@yahoo.com cu mai multe detalii PS : (am incercat sa intru pe http://moghioros.tk, dar nu merge) merci mult | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Exista. Stiu ca e in blocul 33, se duce si prin spate. Doar am locuit acolo :P Nu pot sa dau persoana de contact, e closed group
__________________ “Stii cum e, oricine ajunge acolo in parlament sau la Guvern fura. Da` pa` asta deja il stim. Si eu daca as fi Nastase as fura. Cine nu ar fura?”. Aurel Marinescu, Mizil. "Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|