![]() |
| | #582 (permalink) | ||
|
Am scris acest post mai demult. Tot ce am scris acolo este valabil, ba chiar la aceiasi bani 330 000 lei lunar, ne-au pus si RDS.tel (500 min in retea, 50 min pe romtelecom) moca si de la 1 noiembrie ne-au marit si vitezele pe extern la 60KB/s sau 512 kbps metro ramanand acelasi.
__________________ | |||
|
| | #584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
| ||
|
| | #587 (permalink) | ||
|
Varza Decknet, merge cu 5-20k externu in Berceni, si cu vreo 2mbs metro. Problema mare a Deckului e ca nu au banda, si asta se simte. Ak2000, io la 400.000 am 1mega extern si 100mbs metro, pe torenti trag cu 10mega duca exista useri.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #588 (permalink) | ||
|
mda, slabut decku' la banda vaz ... au ramas in urma ... la 40 RON am pe conexiunea de backup 2 mbps in extern si 25-30 mbps in metro din 20 contractati (si asta ca atata poate routerul, saracul )
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #590 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
Deck-ul nu mai este ce a fost. Sunt momente in care merge foarte prost. Sper ca in curand sa apara si alti furnizori de net in zona ca sa migrez. AK2000: in ultimele cateva luni am inceput din ce in ce mai des sa zic "NU MERGE NETUL!!!". | ||
|
| | #592 (permalink) | ||
|
tin sa mentionez ca nici eu nu am mai mentionat "Nu merge netul" si sunt foarte multumita...telefon de la rds nu am, dar nici nu imi trebuie deoarece nu prea folosesc fixul
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #593 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ | |||
|
| | #594 (permalink) | ||
|
pur si simplu nu imi trebuie...de ce sa imi pun daca oricum nu o sa il folosesc???doar pentru ca este gratuit?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #600 (permalink) | ||
|
bebe ai sa razi dar chiar se merita sa bagi tel de la rds. eu am bagat si cred ca de 8 luni de cand il am nu am platit in total mai mult de 10 lei vechi. si vorbesc pe el... din pct meu de vedere am facut super combinatie. am platit in 8 lui 100 de mii lei vechi si daca mai ramaneam la prafii de la romtelecom plateam pana acum 3 milioane,.. deci mai gandeste-te.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |