![]() |
| | #601 (permalink) | ||
|
@ak2000 te-ai trezit sa vb despre un post de acum o luna si ceva, dar trecem peste asta si nu sunt doar sunata ca nu ma doare mana sa apas pe call @niggaru nu am spus ca nu se merita sa iti bagi tel de la rds...daca il folosesti se merita, dar eu nu il folosesc nici romtelecomul nu il folosesc ala sta acolo doar pt ca se mai gasesc alte pers sa sune pe fix(gen bunica-mea)
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #602 (permalink) | ||
|
pai si nu crezi ca ar fi mai usor spre exemplu: avand in vedere faptul ca ai caller id gratis, cand vezi ca suna sa nu-i raspunzi si apoi sa suni tu inapoi?? sau si mai bine: daca ai un fix destept, sa vezi ca ai fost sunata de un anumit nr de telefon cand nu erai acasa si poti suna sa afli ce vroia. eu am discutat chestia cu telefonul la o "reunire familiala" si am luat decizia ca oricum platim degeab 400 de mii abonamentul la romtelecom. dar e alegerea ta. poti pune in vedere parintilor si pct.ul asta de vedere.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #603 (permalink) | ||
|
ce spui tu are logica si este foarte ok, dar daca vb f putin pe fix si primesc f putine apeluri pe fix nu mi se pare mare diferenta si in plus este stresant sa schimb un nr de telefon pe care il am de o gramada de timp
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #605 (permalink) | ||
|
ce imi spui? eu am inteles ca ei vor sa imi pun un alt serviciu si eu am explicat de ce nu am nevoie de el the end
|
| | #607 (permalink) | ||
|
pe Aleea Lunca Siretului cineva serios?
__________________ Conroe 6600@3200 Mhz,Thermalright Ultra 120+Akasa 120,DFI P-965-S Dark, 2 Gb A-Data Extreme DDR 800+, 2xMaxtor 160Gbx2 Sata, WD 640 Gb AAKS, WD 500 Gb AAKS, PIONEER 212BK, NEC 3550A, 8800 GTX Twintech, Asus AGEIA Physx, Eizo L985EX S-IPS, Creative X-Fi Fatal1ty FPS rack&remote, Creative Inspire 5.1 5300-Logitech Mx 700 on Func 1030 black, Logitech DiNovo-Hardcano 10-Enermax UCA8FATR4, Chieftec Dragon full tower modded-Enermax Liberty 500W, 8 coolers-APC Smart UPS 1000VA-ACER 5101 WLMI Laptop | |||
|
| | #608 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Quote:
poate ca prin alte parti o merge treaba dar acolo nu prea! + au si o retea in Pajura, am sunat acolo pt o instalare .... anu trecut , mi-au dat termen 30 de zile , reteaua locala de acolo, m-a conectat la ora 16.00, desi eu ii sunasem la ora 12.00, deci cum ziceam?
| ||
|
| | #609 (permalink) | ||
|
readuc la zi acest thread cu amaraciune. in ce consta aceasta amarciune: in luna aprilie am fost sa platesc abonamentul de internet la airbits sau u-nite cum le ziceau mai demult. aveam abonament de 35 ron tva inclus la o viteza de 8 mega in metro si 256 extern (dinamic, bineinteles). de pe torente interne dadeam jos cu 2 mega. sec. mi-au facut o propunere tentanta, zic eu: pt inca 5 ron, adica 40 ron cu tva mi-au dublat banda , adica 16 mb/s in metro si 512 in extern (tot dinamic). e, de atunci mi-au mancat ficatii!!! problema este ca tot cu 2 mega trag de pe torente interne , dar ce e mai grav ca mi se deschid f greu paginile din browser. am sunat, au venit de trei ori. de fiecare data cu o ora inainte sa vina , dadeam jos cu 3,5-4 mega, cum plecau iar era max 2. repet: de 3 ori am facut reclamatie si acelasi lucru mi sa intamplat. am mai facut nu-s cate reclamatii dar nimic, fetele si baietii aia de la tehnic zic ca merge bine, mi-au schimbat si macul, au facut si teste sa nu fie banda furata, nu stiu ce sa mai cred , cert e ca m-am saturat pana peste cap de ei. ceva sfaturi de la cineva competent...? oricum am switch-ul de la deck net la mine pe scara si ma gandesc sa ma mut la ei. m-am orientat tot spre un abonament de 40 ron cu tva inclus. cine are asa ceva la deck, m-a poate lamuri cum merge conexiune la down si la browsere? | |||
|
| | #610 (permalink) | ||
|
eu am de la DTN (nu stiu cat de extinsi sunt - dar prefer mici si seriosi decat mari si cu basini). Au mai avut ei downtime cateodata, dar oricum nu am mai avut net asa bun pana acum si am avut (astral, rds si o retea locala). Metro merge si cu 10 MB/s daca are de unde sa ia, extern e limitat la 60 KB/s, dar extern folosesc doar pentru browsing si e perfect. | |||
|
| | #611 (permalink) | ||
|
nu am auzit de DTN. eu stau pe aleea tg neamt. c-zone nu vin aici. in afara de airbits(u-nite) la care sunt si vreau sa plec si deckul unde vreau sa ma mut nu cred ca sunt si altii. oricum in dr taberei am inteles ca sunt mai multe retele , pb este acoperirea strazilor. pana acum nu prea am avut greutati cu airbits, dar de cand cu pacaleala asta cu banda dubla mi s-a acrit... | |||
|
| | #612 (permalink) | ||
|
am sunat eu la c-zone si la mine vin....nu m-au intrebat ce provider am
|
| | #614 (permalink) | ||
|
man eu am de la deck. cred ca am scris si mai sus parerea mea. la mine pe zona nu sunt pb. pe torrenti am si 12MB/s. dar am si prieteni care nu sunt multumiti de ei....dar nu cred ca sunt multumiti de net ci de serverul de dc++ de care cei de la deck nu se ocupa niciodata. in final: daca ai ocazia baga-te. eu am abonamentul al doilea ca pret din oferta lor. primul nu mi l-am permis deoarece era de 29$. daca folosesti torenti ptr download sunt ok.
__________________ Îngerul meu păzitor se droghează! just ! | |||
|
| | #615 (permalink) | ||
|
si sa nu incerci sa suni la suport tehnic decat daca iti deschizi si un film sa te uiti la el pana iti raspunde cineva si daca le zici sa vina sa iti monteze sa le spui inainte sa pleci in concediu ca poate dupa ce te intorci ajung si ei
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |