![]() |
| | #623 (permalink) | ||
| Quote:
. Merge super la banii pe care ii dai. Ai pana in 10MB in metropolitan si 4MB extern. Este ideal si pentru cei care vor sa joace pe net mmorpg-uri (ping-ul la yahoo este 50-60ms ca un reper).
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #624 (permalink) | ||
|
eu stau in valea ialomitei... sunt abonat la decknet de ceva vreme dar sunt total nemultumit. Vreau sa spun ca de la ultima ploaie de acum 3 saptamani nu-mi mai merge netu. pana in ziua de azi. La telefon raspunde o draguta care imi spune 'nimic'. nimeni nu s-a deranjat sa se deplaseze. m-ar interesa daca stiti cumva datele de contact ale unui furnizor de net prin wireless in zona valea ialomitei...
| |||
|
| | #625 (permalink) | ||
|
cine este la C-zone prin dr taberei poate sa imi spuna daca are probleme cu internetul?...va rog frumos....sau orice detalii despre ei
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #628 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
stryder la ce provider te muti? | ||
|
| | #629 (permalink) | ||
|
a rezolvat cu Decknet pana la urma mai am o alta intrebare....are cineva internet de la Decknet si are router in apartament?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #631 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #633 (permalink) | ||
|
Pe Lunca Cernei in afara de Airbites, dotro si evident Astral, mai e cineva care merita? Mentionez ca este foarte important sa mi se permita sa fac o retea interna in apartament, ca am auzti ca unii nu permit.
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #635 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Vad acest topic si sper sa gasesc un raspuns la problema mea... Sunt abonat Deck Net si sunt complet dezamagit de serviciu. Merge prost, nu raspunde nimeni la telefon, daca pica netul din motive simple dupa ora 8 seara, se rezolva a doua zi ca nu mai e acolo decat robotul... M-am saturat. Vreau in alta parte. Nu ma deranjeaza sa plaesc un pic mai mult pe ceva stabil. Nu vreau neaparat super viteza, cat stabilitate. Inteleg sa pice de la ploaie, de la vant, de la zapada, de la teroristi sau mai stiu eu de la ce.... dar ca s-a restartat serverul si nu mai merge DNS-ul pana se trezeste IT-stul a doua zi si-si bea cafeaua.... imi pare rau. Am inteles ca si C-zone e cam la fel. Alte optiuni? Sunt pe Bd. Timisoara, intersectia cu Romancierilor. Multumesc | ||
|
| | #637 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Pai asta chiar nu e o solutie... Nu mai suntem in epoca mersului cu diligenta.... Click Net cum se misca? Astralul imi imaginez ca e si el nesimtit... ca toti cei mari din tara asta... Sa ma mut intr-o zona unde poate da net iNES? Ca nu se mai poate. | ||
|
| | #638 (permalink) | ||
|
Postat si aici : MitNet - Dr taberei M-am abonat pe undeva pe la inceputul lui octombrie bazandu-ma pe ce a scris lumea pe thread-ul asta si pe cel cu retelele de bloc si e cea mai proasta alegere care puteam sa o fac. Sa-mi expun problemele : 1. Prima data a mers bine, sa zicem primele cateva zile : 3-4. Apoi in primul weekend dupa prima furtuna am ramas fara net de sambata dupa-amiaza pana luni la pranz. Ce-i drept a fost ceva ce in mod cert nu se poate numi conexiune la internet - adica Computer Games se incarca in 2 ore, si numai textul. 2. Isi revine si merge prost de tot cateva zile. Viteza maxima la download pe torrente pe undeva pe la cateva sute de kilo, jalnic fata de cum mergea initial. 3. Acum, de vreo 4-5 zile dupa ora 6-7 seara se misca PENIBIL. In sensul ca imi ia cam 10 secunde sa dau refresh la pagina asta. Site-ul CG se incarca in 10-15 secunde in conditiile in care sunt cookie-urile intacte, altfel ar dura un minut bag de seama. Download-ul este penibil si el, cateva sute de kilo de pe intern, adica de zeci de ori mai putin de cum mergea imediat cand l-am bagat. Externul este prabusit, daca dau sa incarce o pagina mai mare, cu grafica sau flash pot sa ma duc sa-mi fac ceai. 4. Sun la ei acum 10 minute si ma ia una ca de unde sunt, in ce apartament, imi cere numar de telefon, il dictez si-mi spune ceva de genul "9543 - cat?!" in conditiile in care numai una din aceste cifre face parte din numarul meu de telefon. Apoi imi zice ca paseaza problema mea la tehnic dupa care eu intreb daca voi fi sunat mai departe : "Aaa, nu...pai eu le zic la baieti dar au multa treaba, dar o sa faca loc si pentru dvs." Pe scurt, vreau sa scap de astia cat se poate de repede. Este sau nu clauza in contract ca nu pot sa renunt la servicii in conditiile in care am sub un an vechime?
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #640 (permalink) | ||
|
eu administrez de ceva timp reteaua Energy Service din zona valea ialomitei sa va recomand netul . cel mai bun raport calitate/pret in plus ca reteaua e micuta (cam 300 abonati) si netul se misca superrr.
__________________ REPARATII GSM | DEPANARI PC HARDWARE & SOFTWARE 0765.683.094 / 0745.260.469 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |