Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2008, 00:10   #641 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

macar omu spune de la inceput cine este si cu ce se ocupa ca sa nu sune a reclama mascata.

mdaa is offline    Reply With Quote
Old 06-08-2008, 14:31   #642 (permalink)
Registered User

ReD_BuLL1987's Avatar

Incepand cu data de 1 sep 2008 Reteau Energy Service din zona valea ialomitei va fi preluata de catre MitNet . Acoperire in blocurile : A43,A42,D30,D31,D32,D28,D29,D39,451,452,C10,M42

ReD_BuLL1987 is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2009, 00:40   #643 (permalink)
Banned

GxG Network - Furnizor de internet in judetul Ilfov (Bragadiru, Buda, Clinceni, Cornetu, Magurele, Varteju) si in Municipiul Bucuresti (cartierul Militari) ofera acces internet in banda larga prin cele mai rapide conexiuni (fibra optica) dar si hosting de toate felurile (web-hosting, hub-hosting, radio-hosting, game-hosting) la cele mai bune preturi.

GxG Network - Internet asa cum meriti !

mihaimyh is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2009, 03:20   #644 (permalink)
Registered User

mdaa's Avatar

C`moon! Dupa ce ca faceti reclama, mai faceti si la ceva care nu functioneaza. Am primit eroarea asta incercand sa accesez: "http://www.gxghost.net/"

"Warning: require_once(/var/clients/client1/web2/web/includes/version.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/clients/client1/web2/web/includes/joomla.php on line 71

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/var/clients/client1/web2/web/includes/version.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/clients/client1/web2/web/includes/joomla.php on line 71"

Si btw titlul treadului este: dr-taberei-retele-de-bloc, nu militari!

mdaa is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2009, 18:47   #645 (permalink)
Registered User

Pe la Romancierilor ( Str Cetatea Histria) stie cineva un provider bun? Acum am czone insa merge foarte prost de vreo 2 luni. viteza externa foarte proasta seara, metropolitanul la fel de prost uneori. Imediat ce suni la ei vine o echipa, sunt seriosi din punctul asta de vedere insa vin sa dea din umeri. ). Sau poate stiu ca au probleme si vin pentru a arata ca oarecum le pasa insa nu vor sa faca nimic. in fine...alta varianta ar fi astral pentru ca am cablu de la ei si-mi pot trage imediat si internet. dar din ce-am inteles nici cu ei nu mi-ar fi mai bine.

edm_addicted is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules