![]() |
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Salut! Locuiesc pe str. Brasov, nr 20, bloc OD1 (in spatele TipTop din Moghioros). E vreo retzea acolo, ca eu ma ceva planuri sa tragem niste fire pe-acolo. Eventual, pe la blocurile de langa (parca e un F pe langa, pe-acolo...) se baga cineva ? Am un switch, ceva cablu, un server pe care pot sa-l pun la "bataie", numai oameni interesati ne mai trebuie ![]() Cat despre internet, sunt ceva posibilitati, depinde cat vrem sa investim... Daca e cineva interesat, sau exista deja o retea pe-acolo, dati-mi pls un email la ionut@lostone.net Numai bine! | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti | retzea in zona Favorit Quote:
uite eu stau pe Bujoreni. Nu cunosc insa pe nimeni in zona asta fiind nou aici. Ma intereseaza retzea cu ieshire la internet. Daca te intereseaza da un raspuns. | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest |
Tocmai am gasit la mine in bloc E5 (Favorit) ca este o retea cu 2 switch-uri. Asa ca eu m-am conectat. Acum ne intereseaza o conexiune internet pentru retea. Avem disponibili maxim 150$/luna. Ce ne recomandati? | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Salut. Am facut o retea in spatele cofetariei tip-top din pta moghioros, care cuprinde blocurile OD1, Z si F de langa (nu mai stiu numerele, exact). Reteaua "activeaza" de vreo luna. Din pacate nu avem internet, inca, si cautam o oferta care sa tina in jur de 20 de pc-uri. Daca mai sunt doritori de "apartenenta" la acesta retea, suntem deskisi! dati un email la ionut@lostone.net si poate mai intindem ceva sarme pe blocuri pe-aci. Da, avem si un server care ar putea face rutarea pentru internet, daca este nevoie. Plus dns, wins, samba, http, si server de jocuri. | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| R2Net
Prel. Ghencea nr. 12, vis-a-vis Ursus, in apropierea Lic. E. Lovinescu Retea, 17 useri Internet: 256up/256down, (12 useri au net) Cuprinde blocurile: A2, A1, R2, R1, TS10. Daca ai o retea in apropierea aceste zone si vrei sa ne legam, sau daca stai in apropierea blocurilor mai sus mentionate si vrei sa te conectezi, cu sau fara internet, trimite un e-mail cu subiectul conectare la adresa kernel@wdu.ro.eu.org. Conectare placuta, cablare rapida si eficace, internet la viteze cat mai mari ! | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 |
" Quote:
te mai uiti pe aici ca am o solutie pentru tine?, este o retea in blocul 229, ala de langa t8 si in t8 sunt 2-3 insi legati deja, daca vrei mai multe detalii cere. | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salutare, in TG Neamt am ajuns cu reteaua.. se intinde de la frigocom pana in dreptul policlinicii de la Cetatea Histria.. Inaintam spre Parc.. daca toate merg k lumea in 2-3 luni acoperim tot centrul. in 6 luni, .. posibil telefonie gratis in cartier, la jumate fata de Romtelecom, Afara. Best regards.. | ||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
Hello, Stie cineva de o retea pe Compozitorilor pe langa terasa drumetului? Pe acolo exista dtedu insa nu suna prea bine: 50$ pe luna / internet cu 64kbit garantat. tyrian@personal.ro
__________________ REAL PROGRAMMERS don't comment their code. If it was hard to write, it should be hard to understand. -- Unknown | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |