![]() |
| | #102 (permalink) | ||
|
Mi-am adus aminte ca au ai mei un ghid al bucurestilor cu niste harti ceva mai detaliate....CU BLOCURI, asa incat am scanat-o pe ia cu dr.tab. Si vreau sa ma leg si eu la o retea, stau in A39, valea Ialomitei, am inteles ca ar exista ceva in apropiere, cu cine tre' sa vorbesc?
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Ca tot veni vorba de retele de bloc si de Drumul Taberii : Deck Internet SRL - angajeaza 1. Dep. Operations 2 posuri - Admin retea (Linux) Full time , Bucuresti 2. Dep. Operations 1 post - Senior Network Admin , Full Time , Bucuresti Informatii suplimentare la tel 0740.100.007 , Cristian Dragoi Asteptam CV-uri la hr@decknet.ro . | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
HELLO ! Internet in A39 - 0723606000 Sunt deaj 2 conectati , link-ul s-a facut acum 2 zile. Internet visavi de Fabrica de paine pe timisoara C12, M47,C13 , accelasi nr de tel Aveti Ip-uri Publice, Internet promotional fara limita de trafic 100 Mbps metro + 512 Extern. | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Vreau retea salutare! Locuiesc in Dr. Taberei, Str Riul Doamnei, bloc TS3, si doresc sa ma leg in retea.E posibil?Dc aveti vreun raspuns favorabil, va rog, sa imi dati un mail la marco@myx.net Mersi | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | unde e internetul!!!
M-am uitat, si m-am tot uitat la oferte de internet din dr. tabereri, dupa care am inceput cu tel. Sunam la firme sa ma interesez de oferta lor, toti pareau dezinteresati...inafara de cei care ofera interenet prin radio, avand un pret MULT mai ridicat. In fine ideea e ca as vrea sa-mi bag si eu net care sa mearga bine si sa nu coste o gramada de bani (cine nu ar vrea). Stau in dr taberei 35. mail edy21006@yahoo.com Numai bine | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
edy21006 este o oferta de la www.hobbynet.ro intra si vezi ,eu stau in d taberei 34 in T3 , si au zis ca ajung in 2 saptmani la mine. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
tkd29 stiu de hobbynet ca am sunat la ei si mi-au zis la fel ca o sa vina numai peste doua saptamani. acuma din ce am citit eu peaici nu sunt prea sigur de ei. Eu mai degraba ma gandeam la Decknet, dar nici astia nu au tras inca cablu. mc oricum.
| ||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | retea C8
Salut ! Eu stau in blocul C8 (str Drumul Taberei 90). Stiu ca exista deja la mine in bloc o retea cu net. As vrea sa stiu urmatoarele : 1 - daca exista mai multe retele, si in acest caz as dori mai multe detalii despre cum merge netul, providerul folosit si abonamentele disponibile (cu viteza garantata/negarantata, taxa de instalare, cablu inclus sau nu) 2 - in mod particular, as vrea sa stiu daca cineva de pe scara mea (scara F) se afla deja in retea. Fiindca din ce stiu eu pana acum nu exista si ar trebui sa trag cablu de la scara E. Multumesc. Astept un raspuns cat mai detaliat si mai rapid fiindca vreau sa intru cu voi in retea cat de repede posibil. Va rog lasati si niste date de contact. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Internet in C8 Exista echipament la sc E si la sc D si la Sc A. Detaliile le discutam pe mail sau telefonic. laur@wolrd-net.ro Internet : 6 $ / 10 $/ 15 $ in functie de garantari , trafic nelimitat pt toate variantele. Acces LAN : DC++, CS server, Forum, IRC chat, etc.. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Am vazut ca exista retea in Dr Taberei nr 39? in ce bloc? cumva cel cu Lasermed-ul sau pe langa? Eu stau in OD4 langa biserica aceea catolica (peste drum) si a-si dori sa intru intr-o retea cu net daca se poate. Pt informatii mail me crissti18@yahoo.com | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |