![]() |
| | #124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Salutare revin si eu cu intrebarea camaradului de mai sus.. Cineva interesat in spatele liceului PTTR ? Toate Blocurile sunt cablate si conectarea se poate face in MAXIM 48 Ore. mail to: worldnet@world-net.ro | ||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Internet si retele la Valea Ilomitei - Dr. Taberei
Avem si noi o retea mica de 8 calculatoare in Bl. 451 la Valea Ialomitei, si vrem sa ne unim si cu alte retele . Avem net prin Astral la 128kbps, insa daca se extinde si reteaua extindem si netu Oricum principalul lucru e sa ne unim.Persoana de Contact: Cezar ; nrg@pcnet.ro sau SMS/Tel: 0722.857272 075.355103 | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Haideti sa facem o harta cu retelele din Dr. Taberei
Haideti sa facem o harta cu retelele din Dr. Taberei, si am vazut ca cineva a avut deja o idee stralucita si sa ne puna la dispozitie o harta scanata (multumiri lui "spitfire") eu punctez reteau mea, si face-ti si voi la fel, si vedem care cu cine ne legam, ca numai asa putem incepe. O sa pun un link cu harta modificata iar cea originala o luati de pe forum, si pana la urma o sa le vedem mai bine pe unde ne sunt huburile ![]() www.users.pcnet.ro/nrg/retea_drumul_taberei.jpg - vedeti ca are ~ 400k Bafta si va astept, eventual imi spune-ti pe unde aveti retea si cat tine si modific eu imaginea si o si pun pe site sa o gaseasca toata lumea. Astept e-mail pe nrg@pcnet.ro | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Salut
Stau in Dr Taberei, la Raul Doamnei, nr 8B, bl. TS1 si vreau sa fac parte dintr-o retea, eventual si cu internet. Adresa mea de mail este robotzel@pcnet.ro sau sunati la 0722498222
| ||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Stau in Dr Taberei, la Raul Doamnei, nr 8B, bl. TS1 si vreau sa fac parte dintr-o retea, eventual si cu internet. Adresa mea de mail este robotzel@pcnet.ro sau sunati la 0722498222
| ||
|
| | #129 (permalink) | ||
Am si eu o intrebare.Stau pe Valea Aregsului in C1 si nu stiu ce retele sunt pe aici .Stiu ca este una pe bloc(scara A) dar nu stiu cei cu ea. Va rog ajutati-ma sau macar sugerati-mi o retea prin zona la un pret mai mic(sunt student si am lipsa de $$$) Multumesc | ||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
Reteaua noastra se intinde in uramtoarele zone:Timisoara,Brasov,zona pietei Drumul Taberei,Favorit,Drumetu,Ghencea,in curand la Orizont si in zona de centru a cartierului Drumul Taberei Pentru detalii cu privire la tarifele practicate de noi vizitati http://www.hobbynet.ro/oferte.html 413.60.20 0723.757.192 | ||
|
| | #132 (permalink) | ||
SUNA LA 413.60.20. 0723.757.192 WWW.HOBBYNET.RO | ||
|
| | #133 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | www.hobbynet.ro 128 Kbps 15 euro 256 Kbps 20 euro 512 kbps 30 euro VITEZELE SINT MINIM GARANTATE ELE URCAND PANA LA ,DE 3,4 ORI FATA DE VITEZA INITIALA DE ABONAMENT DETALII LA http://www.hobbynet.ro/oferte.html EXISTA SI UN ABONAMENT SPECIAL PTR. MINI RETELE LA UN PRET DE 5 EURO ,MINIM 5 UTILIZATORI Acoperim aproape toata zona drumul taberei hub-ul retelei recent lansat xbit.hobbinet.ro | ||
|
| | #134 (permalink) | ||
-Timisoara -Brasov -Zona piete Drumul Taberei -Zona 34 -Favorit -Drumetu -Ghencea -Orizont -Drumul Tabere intre piata si orizont Acestea sunt zonele in care avem retea si unde putem conecta viitori abonati Pentru alte zone UNDE EXISTA UN NUMAR MAI MARE DE 10,15,20 DE UTITLIZATORI va rugam sunati la 413.60.20 (exista posibilitatea sa trabem fibra) www.hobbynet.ro vali@hobbynet.ro IN CURAND SI IN MILITARI | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
| Quote:
Cu cine este considerat acel metropolitan ? Deck-Deck - 100 Mb si cu Dial Telecom ?
__________________ noapte de noapte eu te vreau sa fim impreuna zi de zi | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
e ff buna ideea cu marcarea retelelor de cartier pe o harta ...asa ca eu am marcat-o, regula e ca cei ce vor sa marcheze pe harta reteaua.....trebuie sa o ia de la ultimul ce a postat-o
| ||
|
| | #140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Ptr. cei care stau "pe bucla", vedeti reteaua Undernet: http://www.e-dev.biz/undernet/index.php?opt=contact Pe Prelungirea Ghencea este reteua MAXimNET: http://www.e-dev.biz/maximnet/contact.html Sunt doar user in retea, asa ca nu sariti cu mesaje pe mine. ![]() Daca stati in zona, vedeti link-urile de mai sus si contactati-i pe oameni. Apropos, in z. PTTR/Indiana, inspre Moghioros, este o alta retea, SpeedNet. Va pot pune in contact cu omul, daca doriti. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |