![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Salut all.am observat in mesajele care leati postat ca va intereseaza mult retelele de cartier cati si internetul. In momentul de fata sunt administrator de retea la firma Worldnet data comunicatii , firma infiintata acuma 2 ani cu scopul promovarii retelelor cat si al internetului. Pentru curiosi oferim serivicii de hotsing mailuri cat si internet la urmatoarele preturi: 64 Kbps - 6 $ 128 Kbps - 10 $ 256 Kbps - 15 $ 512 Kbps - 25 $ 1 Mb - 50 $ Preturile contin TVA , metropolitanul este garantat , internet fibra optica rds , hub de DC++ , si multe altele. Fara a face reclama falsa , in ultimul timp au aparut f multe firme de internet gen :undernet , speednet , publifon , hobbynet , publifon , maximnet si multe altele. AAstept parerile voatre iar contact la nr :0723.431.170 | ||
|
| | #142 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
Pentru mai multe informatii contact me la mail:florin@world-net.ro | ||
|
| | #143 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It has been said that the contents of the rules sections of sendmail.cf most closely resemble the effect of line noise on a non-error-correcting modem. It has also been said that capturing such line noise into a text file has about as much chance of resulting in a working sendmail.cf as does any attempt to actually edit that file. Romania, the land of "sunt obisnuit cu 10-11MB si imi vine greu cu 5,7M" | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 | Quote:
droopy daca te intereseaza dami un msj la nr ne det :0723.431.170 sa si te voi suna eu sa ne intalnim sa discutam. | ||
|
| | #148 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
bar0n parca vorbisem ceva la telefon.ramasese sa va conectez pe toti din d16 si sa va administram noi.pana la urma ce faceti?va-ti razgandit? si apropo octav este acuma pe cont propriu si nu va avea sansa sa urce pe d16 sa conecteze. th3 d@mned nu avem inca legaturi inspre militari la gorjului dar vom fi fericiti daca vom reusi sa ajungem si acolo.astept in continuare raspunsurile si comentariile voastre. | ||
|
| | #149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2003 |
bar0n: de ce nu vb cu cei de la RNT(http://ww.RNT.ro) poate va trag ei o fibra si v-ati scos.
| ||
|
| | #153 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti |
am net de la octav acum. mi-a tras cablu imediat fara nici o problema. problema lui octav si presupun ca si a voastra e ca nu intelegeti ce inseamna "garantat". poate nu aveti un dex in casa dar daca spui 256 k garantat in metropolitan nu limitezi traficu in 256k am dreptate ? octav mai da drumu la limitari si prinzi si 500k in romania. din cauza lui Laurentiu ati pierdut un client de $50 in D16 si sigur nu o sa va caute nici restu din retea asta o zic sigur. | ||
|
| | #157 (permalink) | ||
|
"BARZAUNE" vad ca esti plin de umor, dar nu de asta am nevoie ca utilizator al acestui forum. Deci poti sa iti stergi user-ul si sa ramii cu impresia ca o sa plingem dupa tine. Pina una-alta, am vrut un raspuns simplu si la obiect, la o problema la fel de simpla, la care dragii dostrii "admini" nu au timp sau nu vor sa raspunda de pe atit de incarcatele lor adrese de mail...
__________________ It's not enough to focus on Time, Costs and Quality... | |||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti |
frate aici e thread de retele de bloc in drumul taberei nu inteleg de ce a deviat discutia asa grav. pe mine nu prea m-ar interesa sa discut despre firmele astea de internet care isi taie cablurile unu altuia. prin berceni am auzit ca isi dau foc la cabluri asta e chiar tare. deci initial era vorba de interconectarea retelelor de bloc. worldnet, mvh, speednet, undernet, estel, decknet, cryonet, hobbynet, imago sunt provideri de internet. pacat ca nu vor face niciodata peering intre ei. o sa se stabilizeze piata in curand si o sa ramana doar aia care sunt cu adevarat profesionisti... pana acum nici unul, poate decku, dar mai mult cu imaginea si aia. restu nici macar imagine nu au. pagina de web ? hmm ce e aia ? cum dracu sa fii provider de net si sa nu ai macar un rahat de site. cand o sa se stabilizeze piata estimez ca raman 3 firme maxim in tot dr taberei incluzand astral si decknet. FACETI PEERING ! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |