![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 | Quote:
| ||
|
| | #162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Da,.. unii de pe aici stiu cate ceva dar .. nu prea clar. Daca iti merge metropolitanul in biti , atunci mai scoate din virusi si troieni. Rds a cumparat PcNET , asta cred ca stie toata lumea si care sunt urmarile. - Rds a impos orirea tuturor fibrelor catre retele mici de cartier. - Oprirea Internet-Cafe-urilor. Peeringuri se fac dar nu stiti voi de ele. Nu trebuie sa ai pile ca sa mai ai inca RDS, depinde de contract si de cati bani versi acolo. | ||
|
| | #163 (permalink) | ||
|
"Fireclimb" uite o poveste cu troieni si virusi: acum cam 3 saptamini am plecat in vacanta. Inainte de aceasta coboram de la RDS, Evolva, din Regie, de pe *********.. cu 2-3 mega. Vin din vacanta cam dupa 10 zile si aproape nimic peste 128kb. Inteleg pina la urma ca tre facuta diferenta intre cel ce plateste 10 sau 15 sau... $$$. Dar nici o cadere in halul asta. Am fost anuntat de aceasta LIMITARE? NU. Pina la urma WDC nu mai este de ceva timp o retea de bloc. Este o firma care ofera niste servicii. Poate daca eram anuntat, nu eram asa nemltumit de situatia actuala. Pina una alta la bani astia, asta se poate obtine in Romania. O alta poveste, este despre niste indivizi care au avut banda cam pina au semnat contractul cu voi, dupa care simpla coincidenta, BUF! Treaba cu achizitionarea PC Net e o alta poveste, sa nu le amestecam
__________________ It's not enough to focus on Time, Costs and Quality... | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
| Quote:
Stau in D Taberei 34 si am sunat la voi acuma o luna si ati zis ca intr-o saptamana ajungeti la 34, si ma sunati , dar vad ca pauza ......, asa ca nu ma mintiti ca aveti retea in D Taberei 34 | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
|
Uuuu de la gasirea vecinilor de cartier care sunt in retea si interconectarea lor s-a ajuns la discutii firma-client maaarfa maifratilor asta se face la telefon si pe mail
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 | |||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Si cat trebuie sa platesc ca sa-mi reziliati contractul la Hobby Net? 400E, cumva ? Sa nu-mi spui ca nu-i asa, ca este asa! Si cat spui ca este abonamentul ? 5E, 10e? dar de fapt este 15e ? Unele retele spun asa : "Daca vrei o banda mai mare, plateste in plus! " Nesimtire pe fata !
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #170 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2003 Location: Bucharest |
Keeper_Gismo, nu ti se pare normal ca daca vrei o banda mai mare sa platesti in plus sau ti se pare ca toate ti se cuvin. Dute la RDs si cere 10 Mbps extern pe banii pe care ii dai pe abonamentul negarantat ( 50$ - 100 $ ( in functie de cum negociezi) la care ai alocare pana la maxim 128 Kbps )
| ||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre Hobby Net, conecteaza-te sa vezi cum e. Mai multe detalii...sa vad: Externul cu cativa kbps...metro...hm...cam la fel. Dar faza de acum cateva luni, cand au schimbat contractul, abonamentul,conducerea(dupa cum am inteles),a pus lumea sa vina la sediul lor pentru o "reactualizare" a contractului. Acolo, lume vesela ca are conexiune permanenta la internet chiar la ei acasa,este obligata sa numai plateasca cei 10e cat era inainte, ci 15e. Am vazut prin zona ca au abonament de 5e ? parca asa atrage lumea, nu ? Da,este 5e prima luna, sau doua. As dori si eu BitDefender-ul... ala care-l aveti! v6.4.1 ... Da, si McAffe-ul, ca am auzit ca-s bune... Ce? sa le iau direct de la Hobby Net? (nu am nimic cu HN,insa sa aiba grija cu site-ul lor....si sa se mai uite prin dictionar,ca poate mai gresesc unele chestii...) Si daca v-ar interesa pe unde sunt retelele mari de internet prin dr taberei, s-ar putea sa le stiu pe unde sunt si care sunt. Deh,pe acolo stau... ![]() Cea mai mare retea de cartier din dr tab care o stiu este dtedu.Sau nu?
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! Last edited by gismo; 15-09-2004 at 23:11.. | |||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Quote:
undernetul...daaaa...daca vreau sa ma conectez, cine e mai aproape? wdc sau under ? veniti amandoua de o data? vecinul de sus este la under... jos sa fie wdc? Ati mai vazut doua isp-uri in acelasi bloc? abonati la under pe la un etaj, wdc pe la altul... e bine rau, nu, wdc ? (sa nu ma intelegi gresit: nu vreau sa sune ca si cum wdc ar fi mai prejos,dar e cam nesimtit pentru marlania care a facut-o undernet-ului.)
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! | |||
|
| | #174 (permalink) | ||
|
Pai cred ca asta se numeste concurenta si de obicei concurenta este buna caci creste calitatea serviciilor si scade pretuul lor Parca asa se zicea o data nu?
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
| Quote:
Nici maca nu-ti poti inchipui. mdaa.asta-i concurenta.
__________________ It's good to be bad. Simplicity comes easy.Complexity comes easier. Thou shall not be missed, but forever thy soul be living in mine's! Last edited by gismo; 15-09-2004 at 23:41.. | |||
|
| | #176 (permalink) | ||
|
bla-bla-blaa!
|
| | #178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
mai keeper_gysmo..hai sa te invat ce inseamna celelalte firme fantoma aparute peste noapte si dupa aceea puse in legalitate..nu ai auzit sa fie 2 firme in acelasi bloc?..eu am blocuri unde urmeaza sa trag...si voi ramane singura fimra pe acelasi bloc...hai sati zci una si mai interesanta..daca stii asa de multe detali...stiai ca noi avem net pana si la undernet in bloc?..adika le sediul lor und ele vine firba optica...iar iei sa traga la noi nu vor avea nicodata sansa....sau alte firme precum lifeseeker , maxim net , hobbynet , cryonet care se taresc de pe o zi pe alta si vad cum pierd abonatii din cauza nesimtirilor pe la blocuri sau din cuza servicilor de proasta calitate....hobbynet?...preturi de te ustura si in maduva "curului"...256 Kbps- 15 euro.....cred ca glumesc ....de aceea multi din abonatii hobbynet nu stiu cum sa scape mai repede de iei9surse f sigure)....iar la partea cu downloadul extern....metro este garantat in fct de cat ai ab......externul daca vrei garantat 32Kbps te costa 100 $ + tva pretul actual...iar in momentul de fata nu prea gasesti firme care sati garanteze externul..mai ales pt un 256 intern..... ......iti spun sigur ca eu la 256 Kbps la download am o variatie intre 15-32 Kbps seara.poate mai vrei sa stii si altceva..lasa mesaj si te voi lamuri
| ||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
pai lamureste-ne frate aici daca vrei sa te lauzi cu calitatea serviciilor si asa iti vei gasi clienti printre noi de aia este forum sa discutam si sa analizam Daca pui un anunt pe un pom il citeste omul si retine ce poate, restul isi imagineaza ca ai vrut sa zici ca d ex cu 32k garantati (in metropolitana) care daca stai 10 minute sa citesti contractul ala de 14 pagini in lok sa-l semnezi ca si primarul ai sa observi ca reteaua metropolitana este formata din ekipamentele lor adica pe contract iti garanteaza 32k in lan-ul lor asta este garantat si pe sw-ul meu cu vecinii de pe scara oricate filme am copia noi in acelasi timp unii de la altii. Pana una-alta mie mi se pare ca te cam lauzi fara baze solide aici ca te bagi intr-un blok unde este deja o firma iar clientii acelei firme te vor primi cu bratele deskise de parca ai fi "salvatorul" lor Cred ca ar fi frumos sa ne zici si noua cu ce te crezi tu mai bun si cel mai important: Vrei sa faci pearing cu cealalta firma/retea? sau sa o desfiintezi? pana una alta ca si client cred ca m-ar incanta sa fiu intr-o retea cu 3000 de calculatoare.
__________________ Pentium D@2x3GHz, 2*1G DDR2 Kingmax Seagate 160G@7200 rpm Creative sound blaster Live 5.1, Ati Radeon x700 Last edited by mdaa; 16-09-2004 at 04:21.. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Cu "i", te rog! Diavolos_wdc, sper ca nu te-ai suparat sau enervat pe ce am scris.Sa stii ca nu doresc asa ceva. Stiu care-i treaba cu HN... Seara, acum cateva zile, noaptea mi-a mers bine la HN pe extern. La Speed Net la fel. Si undernetul sa fie fantoma aparuta peste noapte? Nu a aparut abonat cu abonat la fel ca tine ? mdaa...e concurenta mare in zona aia. Cat de mult o sa-mi sara peste acei 256 ai vostri in metro ? mdaaa...era vorba sa fie o retea mare si frumoasa de 10.000 de calculatoare...vremuri demult apuse...ar fi fost frumos si incantator. Si tot un zvon: "-Stau in blocul cutare,in zona cutare.Cand veniti sa-mi instalati internetul?" "- Maine!" (si nici macar nu-s aproape de zona aia) 2. Daca as sta in zona aia si as vrea internet, dupa ce as consulta amandoua ofertele, as alege underul fara discutie...mai sunt si 800 de calc in retea. 256 e scump la voi.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |