Am cumparat acum ceva vreme un router Cisco WTR120N cu scopul de a a avea wifi ptr laptop/ipod etc., dar dupa aceea am observat ca nu mai pot sa bag cablul de la rds direct in placa de pe desktop, internetul nu mai merge asa si trebuie sa il bag inapoi in router si din router sa plec cu alt cablu in desktop. Cand incerc sa ma conectez direct cu cablul in PC pur si simplu imi da mesaj Eroare 651 ca modemul sau ceva hardware nu mai raspunde si ca un cablu este iesit de undeva, dar daca bag cablul in router atunci merge fara nici o problema. Am citit pe undeva ca ar putea sa fie din cauza win 7, dar si dupa un clean reinstall tot aceasi problema am.
Also trecand peste aceasta problema, nu m-ar deranja foarte mult daca nu a-si fi limitat pe utorrent/bittorrent etc. Inainte cand bagam direct in pc cablul puteam sa trag cu 8-9 mb, dar acum nu imi ia mai mult decat 1mb/1.1mb max. Am incercat sa scot tot ce inseamna firewall si alte chestii din router, dar fara succes.
Deci mai exact :
1. De ce nu mai pot baga direct cablul de la rds in desktop, internetul mergand numai daca il bag prin router si din router in pc?
2. Exista o metoda sa nu mai am internetul limitat din cauza routerului? Nu am nici o problema sa joc jocuri online care necesita internet relativ decent, deci nu am probleme cu latency sau alte lucrurui, doar programele torrent observ ca sunt "limitate"
Multumesc.

Reply With Quote

Bookmarks