![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Thread-uri cu subiect asemanator: |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Dat fiind faptul ca fenomenul retelelor de cartier a luat amploare in Bucuresti in ultima vreme, propun ca cei care au o astfel de retea sa o publice pe acest thread, pentru a afla unii de altii, pentru ca cei care vor sa intre intr-o astfel de retea sa stie la cine trebuie sa apeleze si eventual sa gasim solutii de interconectare. Evident o sa incep eu primul: Zona: Nerva Traian Str: Alexandru Vlahuta Numar calculatoare:10 Iesire internet: 128kb up/128kb down PuthreGuy | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
De acord. Extinderea retelelor si interconectarea lor permite unui numar crescand de oameni sa aiba un acces la internet cel putin decent. In plus, cand se trece de "dimensiunea critica", necesitatea unui acces masiv in internet scade - filme, jocuri & stuff fiind disponibile din plin chiar in cadrul retelei. Acestea fiind spuse, despre retzeaua noastra: Zona: Dristor Strada: Ramnicu Valcea - Ramnicu Sarat Numar calculatoare: 39 ( si creste ) Acces internet: 1.5 Mbps
__________________ Tempus Edax Rerum [ daca mai apuca ] | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Zona Colentina-Teiul Doamnei(zona sectia 7-strada teiul doamnei-soseaua colentina) numar calculatoare:50 in curand 60 sau chiar mai mult acces internet: 1 Mbps down/1 Mbps up ,doua abonamente ,unul de browsing cu limita de download si altul pentru downloadmaniacs(this is me ).
| |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
zona : capat 14,5,46 - Pantelimon Granitu SA - Spitalul 23 + wireless zona intersectie obor nr pc uri : nedeterminat inca - ~ 130 pantelimon + ?? la obor iesire net 1 : canal de 480 KB/s intern/extern iesire net 2 : canal wireless 128 KB/s - la obor din ce stiu e 2 MB/s metro si 256 KB/s extern in curand ne vom unii cu inca 60 se negociaza
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ivan da sunt cu Mir in retea,acum avem nevoie de oameni sa bagam niste fibra,adica sa fim macar 80 in retea. Faza e ca se baga unii pe langa Spandarian. trebuie sa intre si alta retea de 30 care-s foarte jegosi toti au cate 60000 de firewalluri pe compuri,paranoia pe fata si seful lor[un (p)orc] se kk pe el sa legam retelele . mai cunosc pe unii vizavi de suveica. studiem, vedem mergem la o bere si mai aduc pe unii de pe retea sa vedem ce e de facut. M-am uitat dupa wan dar deocamdata e scump pt. a intreprinde o actiune de genul asta. zi cand ne intalnim sa facem un studiu de fezabilitate. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai maine plec in concediu si revin dupa o saptamana. Deci ne vedem la o bere dupa 17 August. Oricum, propun sa continuam discutia pe privata. Cat despre firewalle pe compitere - nu mi se pare deplasata ideea. La o retea de saij'de insi nu ai cum sa-i cunosti pe toti si sa stii ce le poate pielea. Din partea mea poa' sa-si puna si firewall hardware si sa inchida toate porturile. Intrebare (habar n-am cum functioneaza o retea de bloc): exista seful retelei? Ce face el? Ailalti, care nu sunt sefii retelei ce atributii/indatoriri au? Haha, e funny, e mai ceva ca la servici (unde administratorul retelei sunt eu )
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Ivan deci vorbim cand te intorci vedem cum facem. Cu super protectia pe o retea...hmmm hai sa zicem ca mi se pare exagerata, deja nu mai e retea. Cu sefu' retelei...e mai complicat e mult de vorbit o sa-ti spun eu cum e ,mai detaliat ...daca intelegi,s-ar putea sa mai fie p-aici membrii ai retelei Gemenii.RE|XX detaliaza locatia. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Titan-Balta Alba |
Titan - Balta Alba, in fatza supermarketului Billa, 11 computere, in lucrari de largire la 19 dupa ce mai bagam un switch. Nu avem acces la Internet la comun (de abia 2 sapt. am facut reteaua). Ptr cei care aveti reteaua langa statuie la Grigorescu: voi de unde ati luat Internet? Pe Postavarului la noi inca nu a venit RDS-ul. Alte solutii disponibile? Daca aveti idei, e un thread "o problema de geografie", check it out. THX.
__________________ "Go to heaven for the climate, hell for the company" Mark Twain. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 Location: Titan-Balta Alba |
O faza foarte meseriasa ar fi daca cineva de pe forum cu mai mult timp liber ar lua poza aia din satelit a Bucurestiului si ar pune cate un benghi unde e fiecare retzea, ca sa avem o imagine de ansamblu a situatiei. Ma rog, cu cat ar fi mai multe datele, cu atat mai bine, si daca ar fi updatata harta cat mai des ar fi si mai bine. O alta solutie si mai buna ar fi cu scanarea hartilor din Pagini Aurii , ca poza aia e greu de manevrat, si insemnarea pe hartile alea. Sau cu programelul ala ..e un ghid al strazilor care circula si care cred ca s-ar putea folosi... S-a gandit cineva la unirea a cat mai multor retele invecinate cumva? De exemplu reteaua din Ramnicu Sarat cu aia din Dristor, cu aia din Titan, cu noi de langa Billa - vreo douaj'de amarati - si cu cei din spatele statuii din Grigorescu? stie cineva cum s-ar face chestia asta cel mai ieftin?
__________________ "Go to heaven for the climate, hell for the company" Mark Twain. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Bai hai incetati cu toate cretinatatile care le faceti .... tu si "restul" Ieri am oprit firewall ul ptr doar 5 minute...... Incearca sa iti dai seama ca am si primit restart...... cu rpc ul..... Asta nu e hack a reala ...... e bataie de joc.......si in ziua cand aflu cum se poate afla de la cine ai primit rpc resartul ..... voi opri firewallul ...... voi pregati bata...... si voi astepta.........
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |