![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Thread-uri cu subiect asemanator: |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
nu am ...... stai linistit...... ![]() Am scanat si eu speriat Firewalul isi face treaba suuuuuper bine si nu am avut nevoie pana acuma de patch ..... o sa il iau numai asa sa fie..... ia zi tu daca pot sa aflu cine imi face astea....... pot sa ii vad ip ul ?
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
da bre oby, normal ca se poate ... pui un sniffer la tine pe PC ... shi afli originea pachetelor .... shi din lofurile firewalului itzi poti da seama ce shi cum . hai ca suntem off-topic rau ...
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Herete trebuie sa vorbim ca ma intereseaza detalile. Dupa ce am instalat keito(firewall) am dat reboot si de atunci tot reboot da cand intra in chkdsk,sper sa fac rost de un cd cu windows 2003 server ... sau poate e mana unui jegos de pe retea,incercau unii sa intre prin vypress la mine ...asa ca nu e de bine cu baietasii astia de pe lan-uri. | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| sa nu ma hazardez...
Sunt intr-o retea de cartier....ultima oara cand am verificat pe la administratorii retelei erau binisor peste 100....intre timp s-au facut extinderi serioase...nu vreau sa zic peste 200 de calculatoare dar cred ca nici departe nu e cifra...o sa ma interesez exact si o sa va spun. Reteaua este focalizata la lizeanu si se extinde peste Stefan cel mare la "Masina de Paine" sunt si cativa mesteri pe Calea mosilor, Se duce si pe Stefan cel mare inspre circul de stat (nu prea departe though...)...in rest....aproape in toate blocurile de la lizeanu sunt cam 2 switchuri pline.... Internet pe fibra optica super combinatie....mi-a mers netul si cu 10M/secunda....de pe dc++ dau jos constant cu peste 2M/sec.....iar uploadurile pe astral (email) se petrec cam in jur de 5M/sec....cu connex am avut cel mai mare transfer (ftp-ul de gazduire site-uri) acolo s-a dus in 12M/sec....(aici mi se pare si mie nitel exagerat... avand in vedere ca intre fibra si mine este totusi LAN 100Mb/sec....adica real max. 12.5M/sec....oare sa mearga fibra mai tare decat poate placa mea de retea???o sa intreb si asta...) Nu o sa condamn pe nimeni daca nu ma crede cand ii zic de vitezele astea...nici eu nu as fi crezut pana acum 2 luni... ah...era sa uit...platesc 500.000 pe luna netul si 100.000 pe luna IP extern.
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
mosule ceva e putred in povestea ta... ![]() de la Lizeanu la Masina de paine e o distanta destul de mare....fara blocuri....fara case....aveti o solutie radio? aceeasi problema si pentru calea mosilor aprox 100 useri in 2 switchuri? la cata lume este impartita banda?daca numarul de useri este mic nu stiu cine face o asemenea pomana....cel mult un grup de buni samariteni....daca toti cei 100-200 de useri au aceeasi viteza ca si a ta ma ingrozesc de ce teava intra in reteaua voastra ![]() pana mea....nu-mi spune ca aveti acolo un mic Roedu ![]() ps:externu cum merge? | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
sa le luam pe rand....in primul rand am crezut ca iti imaginezi si tu ca aproape in fiecare bloc sunt 2 switchuri...cine dracu crezi ca da mii de parai pe sw de 48 de porturi ca sa fie doar 2? la capitolu' fire pana la masina de paine......AU IESIT OKII DIN CAP....fire aruncate cu lanseta peste stefan cel mare....cablu cu fir de otzel in el ca sa nu se rupa sub greutate.....mai departe nu stiu(peste stefan cel mare)...problema e ca era deja acolo o mica retea si doar s-a unit.... Banda nu stiu la cati e impartita....stiu doar ca pe romania e mega beton.....iar pe extern suks....noroc ca mai exista proxy servers....daca intru fara proxy...2-3k/sec...daca intru prin proxy 10-15k/sec...de cand am fibra si se incarca instantaneu orice din romania, am renuntat la toate mailurile externe...etc....aproape ca nu mai am nevoie de extern...downloaduri fac masiv din romania....iar browsing fac lejer in 10k/sec...hai sa zic ca inca pute ce zic eu aici...ia adresa forumului retelei "Lizeanu_net" si convinge-te....nu sunt multe posturi ca abia a fost deschis...si nici nu e nimic postat in sensul asta...dar intra si pune ce intrebari vrei tu...si ai sa vezi ce iti raspunde lumea... http://lizeanu.romnet.org/
__________________ Perfect Planning Prevents Pathetic Performance | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Jaxx uite cum sta treaba nu stiu daca ai citit tot ce s-a scris aici,eu sunt intr-o retea pe colentina-teiul doamnei si sunt cateva calcuri si pe masina de paine(la inceput),asa ca m-ar interesa daca ne putem lega si noi,suntem 50-60 de calculatoare si speram ca in curand sa se mai lege vreo 20-30 pana la doamna ghica.
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |