![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Thread-uri cu subiect asemanator: |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #51 (permalink) | ||
|
Mda sunt si eu pe acolo pe undeva la partea cu "in working"cu galben pe poza de la retzeaua gemenii. Sunt oameni astia din anumite blocuri (cred ca pe peste tot exista specimene) care tre sa le explici de einspe mi de ori ce si cum si realizezi ca ai vb singur. Asta este viteza in general cu care poti faci treba cu retzelele in cartierul colentina . Dupa daca esti intr-o retzea apar genul de oameni cum spunea si obi care nu au altceva mai bun de facut decat sa inceapa cu glumele proaste etc. Si uite asa de la un inceput frumos unde toata lumea avea share orice si nu avea firewall, se ajunge la o continuare urata unde nu mai are aproape nimenea share si incepe lumea sa isi puna firewall. Ne mai avand nici un share poti chiar sa scoti si file print and sharing si scapi de ceva usite la intrarea ghidusiilor de retzea. Eu am retzea de 5 oameni in bloc de 1 an jumate si ne intelegm brici | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: bucuresti | IN BANEASA !!!
In Baneasa, exact in coltul cartierului cu intersectia de la aeroportul Baneasa. Suntem 28 de calculatoare (de 3luni de zile) si ne extindem masiv. In cca 2-3 luni estimez vreo 50 de calculatoare minim. Conexiune rds cablu coaxial abonament 100$ 126 Kbps metro. In curand vom avea fibra optica si ne vom uni cu alte 3 retele (care deja sunt unite si au in total in jur de 100 de membri). Pe viitor sper k tot cartierul baneasa sa fie o singura retea unita fizic (cu workgroup-uri diverse, bineinteles) de cca 2-300 de membri. Mentionez ca sunt in jur de 6 retele in tot cartierul si o mare parte si-au dat acordul de unire. Fibra bineinteles ca nu se lasa asteptata. Deja este un nod de fibra in cartier de 100 Mbps metropolitan si vreo 20 pe extern si s-ar putea sa mai existe unul pe viitor. Cine este interesat, sa dea un mail: mandrei99@yahoo.com. P.S. pun pariu ca ne credeati un cartier micutz si lipsit de initiativa... he he he. Bafta noastra e k blocurile sunt asezate aproape unu' langa altul... fiindu-ne astfel usor de tras cabluri. faza mai nashpa e pe partea retelei mele, cu sos. buc-ploiesti, unde sunt kkturi d-alea de blocuri care au tzigle pe acoperish si e riscant pe-acolo, dar nu imposibil. am reusit sa tragem cabluri si pe-acolo si merge lejer.
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti | Re: IN BANEASA !!! Quote:
Intrebare, ip-urile cum sunt? serveru de net e pe linux, e routat tot si ipurile sunt fowardate? V-ati gandit sa luati ipuri reale? | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2001 Location: bucuresti | Morphy^
Morphy^... daca mi-ai fi spus si pe unde in baneasa, mai exact era super. Ip-urile sunt forwardate (81.196 bla bla bla). Si da, serverul e pe linux. Nu stiu daca deocamdata vom baga nodul nostru propriu de fibra sau ne vom uni cu ceilalti. cert este ca se poate oriunde in baneasa (aproape oriunde).
| ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Am dat mail aici: mandrei99@yahoo.com, am cerut si ceva detalii. Ideea e ca eu trebuie sa renunt la rds radio ca sa ma bag cu voi si nu prea imi convine daca mi-ar merge mai prost, iar pingul ar fi mai slab. Am echipamente foarteeee scumpe si se vand mai greu, iar metro am in jur de 100kB/s, ping 8-10ms, zic asta ca pe mine metro ma intereseaza cel mai mult, pe extern nici 300 de mega nu fac lunar. Stau prin spatele jandarmeriei, deci e departe de voi, foarte departe...sa zicem 1km, din aceasta cauza ziceam wireless (alta solutie nu vad). Mai vorbim pe mail, ca ai mailul meu | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Bucuresti |
Chestia aceasta trebuia sa o faca altcineva dar din nefericire are o problema in familie asa ca o voi face eu. Am deschis harta postata de Rezare in care este specificata locatia domniei sale si am senzatia ca locuieste in blocul 17-18 in capatul opus al strazii si al sectiei de Politie 7 si asa vrea sa ii spun ca in blocul 16 chiar unde statia de autobuz 182 avem o retea pe cele 2 scari care deocamdata are numai 8 computere,dar se pare ca se va mari cit de curind si incercam sa ne cuplam cu blocul 17 adica scara cu magazinul de piese auto straine la parter cu mini marketul etc deoarece avem un switch chiar pe latura comuna a blocului la etajul 6.Deasemeni daca este posibil am dori sa ne unim si cu celelalte retele care sunt in zona: Gemenii Wargasm si care ar mai fi si daca este posibil.Noi suntem persoane pasionate si linistite si nu facem probleme si poate luam legatura si vedem ce este de facut.am sa va las emailul meu sau numarul meu de telefon nu stiu daca am permisiunea de a o face emil_costi@yahoo.com si astept un semn de la voi.Oricum noi am discutat problema aceasta si dorim sa ne cuplam cu celelalte retele,si am inteles ca si in blocul 14 vizavi de centrala telefonica ar fi 11 computere...in orice caz Rezare este foarte aproape de noi si putem lua legatura. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |