![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Thread-uri cu subiect asemanator: |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #61 (permalink) | ||
|
Platon: e super. Si noi avem in 17-18 retea, care (cu mine) o sa ajunga pana exact deasupra magazinului cu piese oltcit (ala dinspre parc). Switchul e la scara E, daca stii unde e in blocul 17-18. Eu inca nu sunt legat, dar undeva in jur de 15 voi intra in retea. Pana atunci, nu pot spune nimic relativ la legare. Stiu insa ca mai e o mini-retea la scara C de vreo 3 compuri. Asta la care ma leg eu are 11 compuri. Eu sunt cam departe de legatura cu voi. Stau la scara D. Sunt peste 100m intre noi. Nu stiu insa pe nimeni la scara A... oricum, sa intru in retea, mai punem niste afise pe usi, ne intalnim si vedem.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Retea N3t Site reletea www.n3t.ro Schema retelei http://www.n3t.ro/Retea.vsd necesita Visio viewer http://www.n3t.ro/vviewer.exe momentan 138 PC uri fara a include serverele.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Bucuresti |
Asta e destul de bine Rezare probabil ca latura asta a blocului vostru care este alaturi de blocul nostru este vorba de scara A si in acest caz ar trebui sa gasim un link la aceasta scara sau eventual sa ne intalnim si sa vedem daca putem alege alta varianta sau poate exista persoane care sunt interesate si nu stim noi,chiar am pus la cutiile postale afise si sper sa gasim persoane interesate,iar in ceea ce priveste reteaua Gemenii totusi sunteti destul de departe de noi dar daca vreti sa mergeti catre capatul strazii ar fi okay chiar merita sa discutam despre asta si sa vedem ce este de facut.Macar cite unul pe fiecare scara daca ar fi am face legatura cu voi,in orice caz da-mi un email si am sa te sun si sa ne intilnim ca sa discutam.....si putem discuta si cu cei de la Gemenii nu cred ca s-ar supara
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Platon mailul meu e ToroUltra@k.ro,da-mi mail acolo sa vorbim ,sa vin cu Eric sa vedem locatia voastra.
| |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
si eu vreau sa stiu cum ai tras cablurile peste strada (cu tramvai, troleu, etc) cred ca o sa trebuiasca tras un cablu peste Mihai Bravu, cred ca pana vis a vis sunt 30 m, ideea e sa il trag de pe o terasa pe alta... probabil o sa fiu nevoit sa ma duc noaptea in mijlocu strazii sa arunc cu rola peste sarmele de tramvai
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
sau se poate lasa o sfoara de pe un bloc pana jos, aruncata peste sarmele de tramvai (neavand legatura cu curentul) mers cu sfoara pana vis a vis, acolo cineva sa lase cablu jos, legat cablu cu sfoara, tras cablu in sus apoi tras cu grija de sfoara, tinut intins sa nu atinga cablurile de jos ![]() probabil
__________________ tokyo.plastic.+ | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
sper ca la distanta si riscurile pe care le implica traversarea Mihai Bravu se ia in calcul si o shufa otzelita de 2.5 - 3 ... nu de alta, dar nu e o fericire sa vina unu' cu toporu' la usha sa-i plateshti mashina (sau parte din ea) pentru ca s-a speriat de cablul tau rupt de furtuna shi a dat in primul pom oricum, ideea cu sfoara e mult mai buna decat cea cu rola peste linii ... e mult mai ushor de manevrat ... apoi legi shufa in paralel cu cablul de sfoara ... shi tragi ... shi te rogi sa nu se rupa sfoara cu 2 metri inainte de a ajunge in partea cealalta ...
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
Platon: eu nu pot face nimic pana nu ma leg eu. Nu il stiu decat pe tipul care are abonamentul la RDS, preten vechi, dar pe ceilalti din retea nu-i stiu si nu le stiu optiunile. Legatura o fac pe 15, dupa sesiune (si eu si el avem examene). Am adresa ta de mail, uite ti-o dau si pe a mea, dar ti-am zis, pana pe 15 am mainile legate. dionita@msn.com. Mai vb atunci.
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2002 Location: Bucuresti |
Ok Rezare am inteles si atunci vom discuta dupa data de 15 ce se poate face si cum vom face daca sunteti de acord,noi vom lua legatura cu cei de la celelalte retele si vom vedea ce se poate face si la momentul oportun vom dialoga si poate vom reusi sa ne stringem toti sub umbrela unei retele mari si puternice. Atunci ramane sa asteptam dupa 15 sa luam legatura si sa vedem daca te-ai conectat sau ma rog ...ce stiri mai ai | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
Heh de la 12-13 ani cand ne-am facut interfon in tot Crangasiul ( n-am ciordit niciodata cabluri de la RTC de pe bloc ) am folosit varianta sforii coborate in jos si apoi tractarea cablului in sus. am incercat odata direct cu cablul.. am spart parbrizul unei masini si de atunci .. traiasca sfoara . Pe de alta parte, la bulevarde aglomerate si la linii de tranvai nu puteti lucra decat noaptea... parerea mea. Sau arc "puthre"
| ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Eric, dupa umila mea parere segmentele desenate de tine cu galben sunt cel putin optimiste. Ca sa nu spun irealizabile. Bucata aia luuuunga care strabate toata strada Ion Berindei si ajunge la reteaua FDX are lejer 500 de metri. Cum vreti sa ii parcurgeti? Cu UTP/FTP/STP? Nu merge. Fibra? Radio? Scump. Cablu coaxial gros? Presupun ca in reteaua (retelele) existente deja sunt switchuri si segmente de retea care se apropie de limita (5-4-3), daca o sa o extindeti prea mult se va face varza. Am avut in grija intr-o vreme o retea construita cam dupa modelul retelei voastre, extinsa dupa ureche cu cate un swithc/hub cascadat din altul (despre care nu se stia cate switchuri mai are in spate). Era ceva de groaza. Erau aproape 100 de PC-uri cu Windows in retea, NICuri de 10M, de 100M, Windowsuri de la 95 pana la XP, ce mai, era o placere cand se apucau sa se certe care e master browser. Evident, existau si vreo 20 de workgrupuri. Trebuia sa fii calugar tibetan ca sa ai rabdare sa browsuiesti pe retea. Nu mai vorbesc despre ratele de transfer pe retea. Si de huburi care se blocau o data la cateva zile. Mie mi-ar placea sa se extinda atat de mult, dar sincer sa fiu nu cred ca se poate. Dar sunt curios sa aflu care sunt limitele unei retele de cartier. Poate ajungeti si la mine in cele din urma. I-am trimis un mail tipului cu FDX, dar fie nu-si citeste mailurile, fie nu-l intereseaza noi statii in retea. Bafta. | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
pana la urma extinderea la infinit a retelelor va duce la haos si se vor destrama pentru ca trebuie investit klumea intr-o retea mare pentru ekipamente ca sa poata functiona la parametri normali. si in plus mai e faza cu netu...iti trebuie o gramada de banda sa poti da net la 100-150 de oameni ( net decent ma refer ) si clar nu prea este posibil la noi. trebuie gandit foarte bine cand se realizeaza o extindere sau o conectare intre retele.
__________________ I was Born 2 RAP da world | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
PuthreGuy | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
|
n-are legatura ... exista un numar maxim de segmente pe retzeaua ethernet, peste care intarzierile pachetelor sunt prea mari --> randament prea mic (loss, pachete retransmise etc). E adevarat ca daca sunt hub-uri, coliziunile shi jalea e mai mare ... dar shi switchurile sunt limitate ca numar ...
__________________ May the best from your past be the worst in your future! g@urika out ! __________________ | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Quote:
PuthreGuy | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |