Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Thread Introduction
Thread-uri cu subiect asemanator:

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-09-2003, 14:21   #101 (permalink)
Registered User

Mishu05's Avatar

Abordarea e foarte clara: se impamanteaza la un singur capat.
explicatiile: manualele de electronica si electrotehnica.
Dar cine are nevoie de explicatii? Noi vrem productivitate!

cablati, cablati,cablati!

Vand miere naturala produsa de albinele mele:
http://forum.computergames.ro/45-div...-naturala.html
Livrare gratuita in Bucuresti.

Mishu05 is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2003, 22:33   #102 (permalink)
Registered User

Mii de scuze

Noi reteaua Tei ne-am insusit critica cel putin eu dar precum a spus si trimbulind desi ne-am luat masuri de siguranta reteaua noastra a fost afectata de manutze rau voitoare si a trebuit sa cam lucrez in conditii de stress si repede,dar acum este operationala,in ceea ce priveste extinderea asa cum a postat si adminul nostru am luat legatura cu blocul 44 deoarece numai prin ei putem ajunge la ceilalti deocamdata iar solutia care noi o vedem cam singura la aceasta data este wirelles,sper sa facem ceva cu distanta aceasta si am mai luat legatura cu cineva care sta intr-un bloc apropiat de ei dar se pare ca nu au demarat nimic.
Deocamdata cam asta este situatia intre timp am mai gasit o persoana in blocul 17-18 scara A asta este pentru cei ce cunosc despre ce este vorba dar si aceasta persoana nu a mai dat nici un semn de viata...............deci....cam asta sunt noutatile...noi am facut cam tot ce se poate face..........daca sunt alte idei cineva din reteaua noastra le va citi...

Platon is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2003, 03:18   #103 (permalink)
Registered User

Sunt si eu interesat de reteaua de pe Fainari, unde a ajuns, cum merge, etc.

steve is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2003, 08:26   #104 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Platon: eu m-am legat deja cu tipii de care ziceam. A intrat mai mult cablu decat ma asteptam (diferenta de o singura scara, tras pe bloc firul => 121m de UTP). Deci intre noi nu se poate face nimic fara a merge din scara in scara.

Pentru restul lumii: noi avem aici pe reteaua asta (10 oameni) un abonament de 100$ RDS. Mai vor sa mai vina oameni... ce alte abonamente ar mai fi, sau cum putem s-o dam la pace cu RDS pentru banda in plus? Ati mai facut chestie d-asta? Avem 100K metro si 16K afara acum. Ar fi ideal un 10Mbps metro si un 32-64 afara... oferta am inteles ca nu prea exista, trebuie sa negociezi cu adminul contract individual. Asa e?

Rezare is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2003, 02:49   #105 (permalink)
True Evil

Wargasm's Avatar

Bravo Eric ,aflu lucruri noi de pe forum...

Wargasm is offline    Reply With Quote
Old 20-09-2003, 23:35   #106 (permalink)
Registered User

Jorj's Avatar

Exclamation Retea Piata Alba Iulia?????

Salutare! As vrea sa stiu dak exista o retea in zona alba iulia pt ca sunt interesat sa intru si eu.....Eu stau in spatele pietei, in directia Mallului...pe Ion Voinescu pt cei care stiu.....
10x!

Jorj is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 15:54   #107 (permalink)
MentoSan in MentoSana

Daemon's Avatar

Reteaua Ambrozie

Piata Matei Ambrozie-Fizicienilor-Metrou Grigorescu, 50 calculatoare.

Perspective de unire imediata cu reteaua ERA de pe langa scoala 88 (100+ dupa aia ))))))) )

Felix
0723.306.305

Daemon is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 16:17   #108 (permalink)
Registered User

Eric, cati oameni aveti in retea, mane ???

Real_MC is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 17:53   #109 (permalink)
Registered User

DEMON[mk]'s Avatar

Reteaua Partizanilor, Militari, Lujerului, 10 calc.
Net: 128up/down = saracia aia de CableLink impartita la 3 useri

DEMON[mk] is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 19:13   #110 (permalink)
Registered User

Zona Salajan (statia de tramvai Dumbrava) - 15 calc.
Net - abonament 100$ RDS

Ma intereseaza in special o legatura cu reteaua de la Statuie, dar si altele din zona sunt bine venite.

Robert - 0724747476

Shotokan is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 22:20   #111 (permalink)
Registered User

HY ! vreau sa pun bazele unei retele in zona Turda -- 1 Mai ... daca este cineva interesat sau exista deja vreo retea pls mail me la spiderr@dainet.ro sau dati si voi un semn de viatza

Pat[RZ] is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2003, 22:54   #112 (permalink)
Registered User

Doar citeva consideratii

Rezare am inteles ca in sfirsit te-ai conectat la reteaua de care pomeneai,noi in ceea ce priveste blocul vostru nu am gasit decit un singur tip interesat de a se conecta la reteaua noastra,persoana locuieste la scara 1 daca prima scara de linga blocul meu este 1 sau A ......nu stiu daca si cum vom face pentru ca nu mi-ai spus daca si tu ai vorbit cu cei din retea,eventual daca vei vorbi imi poti da un mic semn ...noi in final avind in vedere faptul ca suntem departe de reteaua Gemenii,iar cu cei din blocul 44 am inteles de la adminul nostru ca nu prea au fost de acord sa ne ajute ...nu comentez aceasta situatie,in final am gasit in blocul turn (cel cu 13 etaje) o retea mare compusa cam din 60 de persoane si in ultima instanta am hotarit sa ne unim reteaua noastra cu aceasta..pe radio...deoarece alta varianta nu avem,sau cel putin nu o gasim noi deocamdata....Uite care ar fi ultima varianta la care noi ne-am gindit...hai sa ne intilnim,sau macar cu ceilalti membri vechi ai retelei,daca ei sunt de acord noi putem sa instalam conexiunea pina la voi,montam 2 switchuri daca este nevoie,vedem cum facem,poate gasim o solutie dar important este sa ne intilnim,eu am estimat ca pina la voi nu sunt mai mult de 250 de metri eventual vedem ce se poate face,nu cred ca in perspectiva de upgrade strica o mina de oameni care platesc fara probleme,eventual poate imi lasi un numar de telefon si te sun eu sau adminul nostru,asta daca sunteti de acord

Last edited by Platon; 21-09-2003 at 23:09..

Old 22-09-2003, 02:11   #113 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

In principiu suna bine, dar trebuie sa vorbesc cu omul cu reteaua. In mare noi am inceput sa ne cam gatuim cu netu'. Distanta pana la switchul nostru te asigur ca este peste 250m, poate 300-400m de cablu. Pentru o singura scara diferenta am avut nevoie de 121m de cablu. Switchul oricum este la scara E.

Eu i-am spus de voi ca aveti switchul pe partea noastra si ati fi interesati de conectare, dar nu a fost ferm. O sa intreb in continuare. Btw, daca nu gasiti oameni pe scari, cum alimentati switchurile? Trebuie sa avem legatura din scara in scara, sau macar inca cineva la B sau C (B ar fi ideal). Da, scara A este aia din partea voastra.

In spiritul topicului: dupa cum ziceam, in afara de abonamentul de 100$ de la RDS, ce exista mai sus? Ceva de 10Mbps metro macar? La ce pret, ce implica, etc, etc?

Old 22-09-2003, 09:49   #114 (permalink)
Registered User

Mai sus de ab. de 100$ la RDS este unul de 175$ dar pe care te asgur ca il poti negocia la 150$ si in care ai metro - nelimitat (adica de fapt ca la cel de 100$) si extern min 16k garantat.
Daca tu te duci si le spui ca ai X calculatoare intr-o retea si ca in acest moment abonamentul nu iti mai satisface nevoile...poti negocia cu ei aproape orice. Ce iti trebui este un pic de tupeu.
In rest....bafta.

Shotokan is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2003, 11:10   #115 (permalink)
Registered User

Salutare,

Are cineva idee de vre-o retea in Rahova, Zona,.. Margeanului - Piata Rahova ?

str.Barca, nr.12, Bl. M 179 A.

Multumesc.

Fireclimb is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2003, 12:14   #116 (permalink)
Efficiency

Rezare's Avatar

Quote:
Originally posted by Shotokan
Mai sus de ab. de 100$ la RDS este unul de 175$ dar pe care te asgur ca il poti negocia la 150$ si in care ai metro - nelimitat (adica de fapt ca la cel de 100$) si extern min 16k garantat.
Deci metro la fel ca la 100$, dar extern se garanteaza cei 16k. Pai asta nu ma incalzeste cu nimic... eu as vrea 10Mbps sau 100Mbps pe metro.

Oricum, o sa incerc sa merg cu adminul la RDS sa vedem ce putem rezolva.

Old 22-09-2003, 22:14   #117 (permalink)
MIB
Registered User

Question Retea Lacul Tei

Cei care stau in zona... exista vreo retea la care sa ma leg si eu? mica, mare... nu conteaza... stau pe Alexandru cel Bun si intre mine si cei de pe Teiul Doamnei se pare ca sunt trei-patru blocuri... am vreo sansa? mersi mult

MIB is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2003, 22:20   #118 (permalink)
MIB
Registered User

Question vreau si eu !!!!!

RETEA LACUL TEI
- vad ca sunt 2-3-8... retele prin zona, dar se pare ca sunt departe de toate.... stau pe Alexandru cel Bun si pana la Teiul Doamnei ar mai fi vreo cateva blocuri!!! e ceva prin zona? macar ceva intermediar? daca stie cineva ceva... va rog mult

mersi anticipat

MIB is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2003, 22:51   #119 (permalink)
Registered User

Desigur

Sigur ca se poate face,unul dintre noi este un electronist de clasa si intr-adevar putem transmite alimentarea pe firele care nu se folosesc,si daca sunteti gituiti cu netul inseamna ca un pic de ajutor v-ar prinde bine,dar asta depinde numai de voi,putem sa discutam cu adminul retelei? Aranjeaza o intilnire pentru ca sa putem stabili un link cu cei de la Gemenii,bineinteles daca adminul tau si cei mai vechi sunt de acord,noi suntem gata sa colaboram,si toate problemele se pot rezolva,inclusiv acel cablu,pe care il putem trage exact pina la voi,da-mi un reper..unde este pozitionata scara E ?
Solutia noi am dat-o,acum depinde de voi,daca adminul de forum ma lasa pot sa iti las un numar de telefon daca vrei sa iei legatura cu adminul nostru,sau da-mi un mail si iti las numarul,sau lasa-l pe al tau ori al adminului vostru si va sun eu..

Old 23-09-2003, 01:53   #120 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Care e Alexandru cel Bun?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules