![]() |
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti | Quote:
Oricum tu ai antene destul de slabe pentru distanta aia. De ce ai pus pe AP omni? De ce nu ai mers pe legatura punct la punct? Macar antena de la ap indrepta tot semnalul spre tine, asa omni imprastie semnalul circular. La ral au antene de 18dBi la 35$, ceea ce mi se par un best buy. | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
SMC-urile mele in g, in camere diferite si semnal 73% duc aproape 4 megabytes/s cam 32mbps cu antenele din dotare, dar afara pe 5km .... lasa de dorit. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Din pacate firewall-ul de pe smc 2804 WBR (statefull packet inspection) induce o latenta foarte mare. Mai ales pe o fibra optica, la un transfer de 6-8MBytes/sec, e imposibil de folosit. La wireless, ca si la altii, e preferabil modul b (long mixed range de obicei) si canalul 6, care are cea mai mare putere. Iar antenele stadard sunt prea slabe pentru a putea face fata chiar si unui copac desfrunzit pe o distanta scurta.
| |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
oho, marfa, in curand o sa fac cu snorlex un link pe o distanta asemanatoare si va vom da detalii. Intre noi nu vor exista obstacole, ap-urile vor fi puse pe cladiri inalte, dar distanta va fi destul de mare. Vom folosi routerul meu, 2804WBR cu o antena omni de putere si un AP cu o antena directionala. Sa vedem ce-o sa iasa | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
Pe canalul 6 am 53% semnal, pe canalul 11 si 12 am 60% semnal deci... Eu vreau sa va mai zic ca pe Casa Presei Libere unde se afla si routeru meu wireless cu o antena de 18dBi mai sunt circa 10-12 antene care bat numai in directia mea, din care cel putin 8 sunt in 2,4Ghz. Sunt chiar foarte multumit cum imi merge, avand in vedere zgomotul care poate exista in 2,4Ghz in jurul cladirii respective. Deci nu ma mir ca in 802.11g merge asa de prost. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
dj lyon ziceai ca tia picat ANTENA de 35 parai (18 dbi) de la RAL. Cum adik? Nu mai mergea deloc? Eu vreau so folosesc pe 400 m ,dar vreau sa fac un test cu UNCONECTED la 2-3 KM sa vad cum se comporta (daca nu merge calumea inseamna ca tre sa iau un CAL AMP-sper cu asta sa mearga calumea)
| ||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
Era antena romaneasca, dupa prima ploaie toate aveau semnal foarte mic fata de "normalul" dinaintea ploii. Daca ai cumparat asa ceva, foarte rau. Oricum, un test poti sa faci pe 400 de metri. Cu prima ploaie o sa mai dureze, dar asteapta primul dezghez ca sa vezi ce si cum
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Quote:
__________________ Best regards, Dj Lyon | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Breeze-urile sunt alta mancare de peste, folosesc alta modulatie, FHSS si nu "se vad" cu cele care le avem noi, care folosesc DSSS. Oricum, calitativ se vad ca merg mai bine, dar sunt foarte scumpe. Am si eu un SU-I, care cred ca o sa-l vand ca numai am ce sa fac cu el. De ce l-am schimbat, e poveste lunga. | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Bucuresti |
Nu stiu ce hram poarta antena de 18 dBi ca nu este a mea, eu am luat una de 24 de la ral, dar inca nu a fost schimbata cu cea de 18. Cea de 18 e a rds-ului, tre sa mai faca niste lucrari la mine sa mai inalte antena care o am aici , unde stau, si au zis ca o schimba atunci si pe aceea. Oricum cred ca cea de 18dBi e de la un echipament BreezCom, deci nu jucarie de la ral cu grid din sarme otelite vopsite. ![]() Probleme din cauza vremii nu am avut niciodata pe nici un fel de conditii vitrege. Mereu a mers bine linkul, si pe smc si pe breezcom-ul vechi. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |