![]() |
| | #5963 (permalink) | ||
|
in megabiti folositi real. ca poa sa fie duzi linishtitzi sau downloadagii care 20 itz umplu fastethernetu.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #5964 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
Salut, am o placa Mmpci Senao :: EMP-8603 v2 High Power Atheros 6thG miniPCI module pe un RB411 si in specificatiile placii imi spune ca in mod B are 28dB, in schimb in RB411 imi arata la TX power default 19dB...pana la urma ce putere are placa 28 sau 19??
| ||
|
| | #5967 (permalink) | ||
|
si eu folosesc o chestie de genu si am lasat-o pe default. Pretty sure, se simte diferentza de semnal fatza de un cm9. Din cate am citit la mikrotik pe forum cardurile HP reporteaza in routeros putere mica, dar de fapt ele functzioneaza la full power. Vezi ca daca fortzezi puterea mai mare o sa ti se degradeze viteza.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #5968 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari | Quote:
Merge si pe rds?Vad ca are pppoe ca toate routerele dar ma astept sa nu mearga. merci | ||
|
| | #5969 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
salutare, detin si eu un Trendnet TEW-633GR de cam un 1an dar am o singura problema majora cu el: - nu reusesc pe PC-ul pe care am placa Trendnet PCI de clasa N sa trec de 54Mbps conexiune iar la download/upload de pe metropolitan de 2Mb/s - daca ma conectez direct in router (cablu de retea - wired) ajung si la 7Mb/s In router intra o conexiune Fiberlink de la RCS & RDS. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Poate trebuie sa mai umblu prin setari, etc? Multumesc
__________________ De vanzare: SDHC 4GB + SDHC 8GB Canon 40D 10-22 17-55 f/2.8 100 f/2.8 Macro 70-300 Photoblog | ||
|
| | #5970 (permalink) | ||
|
Din ce am observat la mine , pe un Dlink DIR-635 , pe cablu merge si pana la 10-11MB/sec, iar pe wireless nu trece de 2.5-2.7 daca am activat vreo metoda de criptare/securizare trafic . Presupun ca e de la nevoia de procesare suplimentara si ia din viteza . Daca pun fara AES ajung si pe la 3-4MB/sec
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 285GTX OCX /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #5971 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti | Quote:
1) de retinut asta cu criptarea: sa las doar mac filter activat, etc? 2) eu am mai observat ca: - am o setare de Channel width: 20Mhz si 20-40Mhz(auto) - pe auto parca e mai buna viteza - daca pun pe modul N in loc de Mixed B+G+N/Mixed g+N placa de retea de la Trendnet zice semnal insuficient dar cu laptopul Asus (deci placa retea N neproprietara) reusesc sa ma conectez?!! alte idei?
__________________ De vanzare: SDHC 4GB + SDHC 8GB Canon 40D 10-22 17-55 f/2.8 100 f/2.8 Macro 70-300 Photoblog | ||
|
| | #5972 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 |
pentru un link in bucuresti ca backup pe 180 metri (pe viitor mai mult) ce-mi recomandati? 2x rocket m5 cu o antena per rocket sau 2x bullet m5 hp rocket m5 se poate folosi doar cu o antena sau trebuie cu 2 si antene de 16dBi ar fi ok? va multumesc sau poate 2x nanostation m5 antena integrata, pe ce distanta ar merge sa zicem 70mbps full duplex? | ||
|
| | #5977 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:36 ---------- Quote:
__________________ The software is like sex, is better when is free | |||
|
| | #5979 (permalink) | ||
| Quote:
cat despre descurcat ... detinem echipamente de lipit de vreo 4 anisori.
__________________ The software is like sex, is better when is free | |||
|
| | #5980 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Romania | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |