![]() |
| | #5983 (permalink) | ||
| Quote:
)
__________________ The software is like sex, is better when is free | |||
|
| | #5985 (permalink) | ||
| Quote:
Home
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #5989 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
daca folosesti echipamente serioase iti spun ca nu o sa ai nici o problema.si asta ptr ca voipu consuma maxim 80-84kbps chiar daca se transmite si fax.Eu dau voip de cand a aparut pe la noi rb133+r52 in 5GHz si cu alea am ramas pe link ...pe acelasi link vine si internetul si nu am avut nici o reclamatie pana acum.
| ||
|
| | #5992 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Romania |
Pentru ca Linkurile FSO se fac custom pentru fiecare caz in parte (distanta, conditii meteo, etc), nu merge metoda romaneasca "lasa ca merge asa"... Am vazut ca unele firme ofera la linkuri FSO si backup radio. Vorbeste cu un reprezentant si o sa te lamureasca. | ||
|
| | #5993 (permalink) | ||
|
Parerea mea e ca FSO e bun acolo unde nu poti pune fibra, costul ridicat al unui link FSO profi nu se justifica decat in cazuri extraordinare, plus ca distantele pe care opereaza sunt destul de mici. La pretul actual al fibrei nu merita investitia. oricum, FSO e interesant dar pentru telecomunicatii civile (mai ales in RO) nu se justifica pretul.
|
| | #5999 (permalink) | ||
| Quote:
Interesant la polarizarea circulara e ca pe vreme naspa pare sa se comporte mai bine decat un feed cu pol. H sau V si alta chestie faina e ca am un raport semnal/zgomot mai bun pe circular(poate asta e smecheria... creste raportul semnal/zgomot pentru ca nu prea transmite nimeni pe polarizare circulara).
|
| | #6000 (permalink) | ||
|
distantza o avetzi in poza. Amandoua sculele prinse cu fasete in cate o oala de 1.5m ![]() pe langa mikrotik n, these things rock...
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |